Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα... δεν προλαβαίνω πολλά... σας στελνω διαδικτιακα φιλια

Γλυκό μου τσικιτάκι περαστικά... ελπίζω να στουμπώσεις συντόμως! :tongue:

Ταραράκο, πήγες; Εγώ πήγα πουρνό πουρνό και σε δέκα λεπτά είχα ξεμπερδέψει... σουπερ οι κοπέλες, μου κρατήσαν το μωρό, με βάλαν σε ειδικό χώρο να θηλάσω.

Δίπλα εγω αδύνατον να μπω ξέχασα το φιντανι τον κωδικό:rolleyes:

Μικρό γκαστρωμένο καλά είσαι;;;

Σματς... εφυγα;)

Καλημερα! Καλη εβδομαδα! Για ξυπνηστε!

οριστε!ξυπνησαμε!και τι καταλαβες??:tongue:η μικρη συνηλθε απο τις μυξες?

ΤΣΙΚΙ περαστικα,το νου σου μην κολλησεις τον μπεμπινιο!!!!

ΓΕΙΑΑΑΑ!ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Καλημέρα... δεν προλαβαίνω πολλά... σας στελνω διαδικτιακα φιλια

Γλυκό μου τσικιτάκι περαστικά... ελπίζω να στουμπώσεις συντόμως! :tongue:

Ταραράκο, πήγες; Εγώ πήγα πουρνό πουρνό και σε δέκα λεπτά είχα ξεμπερδέψει... σουπερ οι κοπέλες, μου κρατήσαν το μωρό, με βάλαν σε ειδικό χώρο να θηλάσω.

Δίπλα εγω αδύνατον να μπω ξέχασα το φιντανι τον κωδικό:rolleyes:

Μικρό γκαστρωμένο καλά είσαι;;;

Σματς... εφυγα;)

Tα μάθαμε, έχει πράκτορες η ταρα εκεί μέσα :lol:

Ρε συ λέγκα στείλε μου δ/νση σου επιτέλους να στειλω τα πακετα!

Πως είσαι τσικιτιτα; Ακομα ξερνάς;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΤΕΡΙΝΑ !!!!που εισαι?ειδα το IMAGINARIUM OF PARNASSUS!!!πολυυυ καλη ταινια!!!!!

περιεργη μεν αλλα παρα πολυ καλη και εξυπνη!!!!!

απο τωρα και στο εξης την ΚΑΤ θα ρωταω για ταινιες και οχι μερικες μερικες που βλεπουν μπαρουφες!!!!!ναι εσενα ΡΕΝΑ λεω!!!:tongue::tongue::tongue:

1958530te2chmztha.gif

2206451uhdtl7goxh.gif

Καλημερα! Καλη εβδομαδα! Για ξυπνηστε!

Τι αναλυσεις κανατε δηλαδη?

πλακα με κανεις;που να θυμαμαι τι αναλυσεις καναμε 25 και βαλε χρονια πριν:D:D:D

αιντε καλη μας εβδομαδα:P:p:p

tRX1p2.png

ειμαι καλυτερα τωρα μικρες μου.μετα απο 2 ξεχεσμ@τ@ του μπεμπινιου ηρθα στα ισα μου!! εχω 3 μερες αδεια βεβαιως βεβαιως απο τον γιατρο.

μαντω μαυρογενους οντως ωραια ταινια ο παρνασους. ειχα ξεκινησει και εγω να την βλεπω και μου αρεσε πολυ ( και λεω ξεκινησα γιατι δεν την ειδα ως το τελος γιατι κλασικα με πηρε ο υπνος και εγειρα στου καναπεως την πλωρη... μουχαχαχαχαχαχαχα)

suU8p3.png

vdz8p3.png

Oλα τα εμαθα εγω! Εχω κατασκοπους παντου!!!;)

οριστε!ξυπνησαμε!και τι καταλαβες??:tongue:η μικρη συνηλθε απο τις μυξες?

Εχει λιγες μυξες τωρα...μεχρι την επομενη φορα! Ουφ!:rolleyes:

good morning girls!!

είμαι σπιτι με γαστρεντεριτιδα. παω διπλα μπας και σας βρω.

Περαστικα Τσικαμπουμ! Λαπα να τρως τωρα να γινεις καλα!!!:tongue:

age.png age.png

AAAxxxxx.. με το που συνηλθα εγω κολλησα τον Χαρη.ηρθε αρον αρον απο Παιανια με τα ιδια συμπτωματα και τωρα κοιμαται.ο μπεμπινιο τιγκα στις μυξες. Ταραμακι ειμαι και εγω σαδιστρια σαν την Φραου Κατριν και ριχνω αβερτα φυσ.ορο στον μπεμπινιο και του κανω και ρουφηγμα μυξας με το μπλιμπλικι αυτο το πουλαρ πουαρ πως το λενε..

ενα ασμα αφιερωμενο σε μας Φραου Κατριν... το Γ' Ραιχ!!!

mfHlA3fmJG0

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Ειδικα για τον δεσμό μου, που της αρέσει η εναλλακτική σκηνή της παρουσιάζω την Marina and the Diamonds. Ελληνίδα, φωνάρα και κουκλάρα που σκίζει στο εξωτερικό!

S_oMD6-6q5Y

n1VTcJfL7RE&feature=channe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...