Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα γερλς! Ως συνήθως συμφωνώ με την Ρένα για τον "Ερωτα στα χρόνια της χολέρας". Σαν βιβλίο είναι επικό, η ταινία μπάζει απο παντού" (ως συνήθως, όταν θέλουν να μεταφέρουν βιβλίο στον κινηματογράφο και μάλιστα τέτοιων διαστάσεων). Η καλύτερη προσαρμογή βιβλίου στον κινηματογράφο ήταν το 'Αναμνήσεις μίας γκέισας" και "Το σπίτι των πνευμάτων" (και απ' ότι έχω ακούσει το "Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ", αν και δεν το έχω δει).

Κατερινάκι, τί έπαθε το Ελευθεράκι? Και εσύ τι εξετάσεις θα κάνεις?

Με τον Μπραντ τι έχει γίνει? Εχω χάσει επεισόδια μάλλον.

Φιλούρες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

στην ψυχη...............

ερωτας στην ψυχη???

το σωμα και η ψυχη στον ερωτα πρεπει να συμβαδιζουν!

το βιβλιο δεν το εχω διαβασει και δεν ξερω αλλα η ταινια ,για τα δικα μου γουστα, ηταν απαραδεκτη!

KotlCEGNbh8&feature=fvst

1958530te2chmztha.gif

ερωτας στην ψυχη???

το σωμα και η ψυχη στον ερωτα πρεπει να συμβαδιζουν!

το βιβλιο δεν το εχω διαβασει και δεν ξερω αλλα η ταινια ,για τα δικα μου γουστα, ηταν απαραδεκτη!

φιλενας εδω θα διαφωνισουμε9πρωτη φορα θα ειναι;;;;))

Αλλλο ερωτας και αλλο σεξ..Αλλο σωματικη αναγκη κι αλλο ψυχικη!!!

Καλο ειναι να συνηπαρχουν ..αλλα οταν δεν υπαρχει ανταποκριση....τι να σου κανει κι αυτος..ειχε αναγκες σωματικες..τις καλυπτε οπως μπορουσε!!!!

Αντε.....εβαλες James;;;Πως το επαθες;;;Χαχαχαχαχ
Απ'το στόμα μου το πήρες χαχαχαχα
στην ψυχη...............
Και στ'αυτιά :rolleyes:
Καλημέρα γερλς! Ως συνήθως συμφωνώ με την Ρένα για τον "Ερωτα στα χρόνια της χολέρας". Σαν βιβλίο είναι επικό, η ταινία μπάζει απο παντού" (ως συνήθως, όταν θέλουν να μεταφέρουν βιβλίο στον κινηματογράφο και μάλιστα τέτοιων διαστάσεων). Η καλύτερη προσαρμογή βιβλίου στον κινηματογράφο ήταν το 'Αναμνήσεις μίας γκέισας" και "Το σπίτι των πνευμάτων" (και απ' ότι έχω ακούσει το "Τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ", αν και δεν το έχω δει).

Κατερινάκι, τί έπαθε το Ελευθεράκι? Και εσύ τι εξετάσεις θα κάνεις?

Με τον Μπραντ τι έχει γίνει? Εχω χάσει επεισόδια μάλλον.

Φιλούρες!

Ότι έλεγα στη βλαχοπούλου χτες ότι το έτρεχαν το έργο, τα χρόνια πέρναγαν νερό χαχαχα. Βλαχοπούλου να, το ανέφερε ο δεσμός, το σπίτι των πνευμάτων μάλλον όπως είπες κι εσύ είχα ξαναδεί. Καλά, το Τελευταία Εξοδος να το δεις Λιάνα, είναι θεικό!!!! Απ'τις αγαπημένες μου ταινίες.

Όσο για μπραντ, μιλάγαμε για το καρδουλοθεματάκι του, πάει καλύτερα.

Αλλλο ερωτας και αλλο σεξ..Αλλο σωματικη αναγκη κι αλλο ψυχικη!!!
Ρένα χαχαχαχαχα τι μου θύμησες!

_FBOYjIvC5Q

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=3G_Y_D-grVs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=3G_Y_D-grVs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

γεια σας ντιαρς!

τι κανετε? πως μου είστε?? Κατερινουλα πως ειναι η Ελε?

εμεις συνεχίζουμε το επος της Μυξιαδας. σημερα θα παμε παιδιατρο γιατι ολο και χειροτερα παει. με εχει κολλησει και μενα και σημερα ημανε χαλια μαυρα και ασπρα στην δουλεια. Τσιμερα ειμαστε 9 μηνωωωωωων!!!!!χιχιχχιιχχιχι

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

γεια σας ντιαρς!

τι κανετε? πως μου είστε?? Κατερινουλα πως ειναι η Ελε?

εμεις συνεχίζουμε το επος της Μυξιαδας. σημερα θα παμε παιδιατρο γιατι ολο και χειροτερα παει. με εχει κολλησει και μενα και σημερα ημανε χαλια μαυρα και ασπρα στην δουλεια. Τσιμερα ειμαστε 9 μηνωωωωωων!!!!!χιχιχχιιχχιχι

Μου θέλετε και έξοδο το σουκου, μυξιάρηδες!

Αυτό για τον μπεμπίνιο, ακουγόταν στο 9 months

B39CT0-Q4Ao

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...