Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Θα βρεθεί μην το σκέφτεσε ότι είναι απτό μηδέν . Πλέον έχεις μάθει απτά λάθη σου Κ κάνεις καινούρια αρχή . Έκανες Κ ένα σωρό εξετάσεις θα διορθώσεις Κ πράγματα που δεν έκανες ως τώρα Κ εσύ Κ ο άντρας σου 

Έχω τις 2 βλαστοκύστες (κακής ποιότητας βέβαια) στο άλλο εμβρυολογικο. Αν μείνω ευχαριστημένη με το νέο γιατρό θα τις μεταφέρω.  Δε ξέρω αν και ποια ήταν τα λάθη μου ή τα λάθη του γιατρού, δε πιστεύω πως δεν ήθελε να βοηθήσει απλά ήρθε η ώρα να δούμε κάτι διαφορετικό.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Μηνά έχουμε άντρες, τον Ντιπες και τον Καρ(-σπερ το φαντασματάκι που μας θυμάται στη χάση και στη φέξη)!

Μπουμπουλίνα θα λάβεις και εσύ το φακελάκι σου! Οι υπόλοιπες απο κοντά!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μουαχαχαχαχαχαχα!!!!ηρθα και εγώ. εχω τον μπεμπινιο αρρωστουλη με τονους μυξας , πηζω σαν το τυρογαλο στην δουλεια και μολις τελειωσα το καθαρισμα των νεων λευκων συσκευων μας ( ινοξ του μπι εξακτλι). εχω χασει επεισοδια γλυκές μου ( οι αντρες εξαιρουνται απο το γλυκες μου μην εχουμε και παρανοησεις...)

ταραμακι περαστικα σας και εσας... τι κακό αυτο με τα συναχια ρε γμτ..

τι φα(σ)κελα μοιραζεις κατερινατσιιιιιι??? θες παντως να αλλαξεις αμαξι εεε...???αν και στο παρκαρισμα ειμαι δυνατη... γκουπ μπροστα γκουπ πισω και στο βαζω εγω και στην πιο μικρη θεση!!!!!!

Χριστινι τι εκανε ο Μπραντυ μουυυυυυ????

μωρα μου φαλτσα... αν ειναι οκ τα παιδακια μας θετε το σ/κ να τα βγαλουμε να λιαστουν ( αν εχει και καλο καιρο εννοειται!!!)

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

onKrpUeocUk

Tσικομάνα μέσα για το σουκου. Να πάμε σε κάνα άλσος να τα αμολήσουμε να κάνουν κουτρουβάλες και κούνια :lol:

Μηνά καλωσόρισες και περαστικά σου.

Μαιρα που είσαι χρυσό μου; Απουσία!

Ρένα σήμερα την έκανα... κοιμόμουν από 12-5 :rolleyes:

WN6Op3.png

Καλημέρα!!!

Για εμάς θα δείξει! Ζηλέψαμε από τον γιό της καπετάνισσας και βάλαμε το πόδι μας σε νάρθηκα. Ευτυχώς δεν έχει τίποτα, προληπτικά τον βάλανε οι γιατροί.

Τάρα, τελικά ειμαι κ#&%φαρδη, πήγα πρωί πρωί στο ικα και μου κλείσαν ραντεβού για αύριο!!!!!!!!!!! Οπότε παίζει να τις έχω πάρει μέχρι τις 16 μαρτίου!!!! Ζούπερ!!!!!!

Κοριτσάκια θέλω να διαβάσετε αυτό το άρθρο http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=105534&cid=25 , μήπως φαντάζεστε κάποια απο εμάς στη θέση αυτής της Μαρί? Τι μαρί τι μαιρα!!!!!!!!! Αχαχαχαχα, άλλη λέμε γραία, άλλη είναι η γραία που θα τρέχει στους εισιντισίδες του μέλλοντος!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα!!!

Κοριτσάκια θέλω να διαβάσετε αυτό το άρθρο http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=105534&cid=25 , μήπως φαντάζεστε κάποια απο εμάς στη θέση αυτής της Μαρί? Τι μαρί τι μαιρα!!!!!!!!! Αχαχαχαχα, άλλη λέμε γραία, άλλη είναι η γραία που θα τρέχει στους εισιντισίδες του μέλλοντος!

Τα βλεπεις γραια???:tongue::tongue::tongue:

2690954dthi5u0hl4.gif

age.png age.png

Διαφημίσεις

Kαλημεραααααααααααααααααααααααααα:mad::-x:-x:-x.

Δεν θελω αλλες φρυγανιες...δεν αντεχω λεμε.....

Καλημέρα!!!

Για εμάς θα δείξει! Ζηλέψαμε από τον γιό της καπετάνισσας και βάλαμε το πόδι μας σε νάρθηκα. Ευτυχώς δεν έχει τίποτα, προληπτικά τον βάλανε οι γιατροί.

Τάρα, τελικά ειμαι κ#&%φαρδη, πήγα πρωί πρωί στο ικα και μου κλείσαν ραντεβού για αύριο!!!!!!!!!!! Οπότε παίζει να τις έχω πάρει μέχρι τις 16 μαρτίου!!!! Ζούπερ!!!!!!

Κατερινα περαστικα σας...

Χαχαχαχα

καπως ετσι την φανταζομαι την νησιωτισσα..Ενας αιωνας θα εχει περασει και αυτη ακομα τα ιδια θα ακουει...Θα χει προχωρησει η τεχνολογια ομως και θα διακτινιζεται σε οποια συναυλια θελει...μουχαχαχαχαχαχαχαχα.....αλλα μεχρι τοτε θα εκλειψουν συγκροτηματακια τετοιου τυπου χααχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

gproa6vzgws

Καλημέρα!!!

περαστικα στην ΕΛΕ! μα πως το επαθε το κοριτσι?και αυτη στο ισιωμα επεσε?

και φυσικα να φανταζεστε εμενα!!!!!!!!!λολ λολ λολ λολ !!!!!!!!!!!!!!

αμε αμε!!!!!οποτε βρισκω ευκαιρια θα τρεχω πισω απο angus!!!!βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Χαχαχαχα

καπως ετσι την φανταζομαι την νησιωτισσα..Ενας αιωνας θα εχει περασει και αυτη ακομα τα ιδια θα ακουει...Θα χει προχωρησει η τεχνολογια ομως και θα διακτινιζεται σε οποια συναυλια θελει...μουχαχαχαχαχαχαχαχα.....αλλα μεχρι τοτε θα εκλειψουν συγκροτηματακια τετοιου τυπου χααχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

:lol::lol::lol::lol:

καλα!!!!!!!!!!!!αν γινει κατι τετοιο θα με χασετε απο προσωπου γης!!!!!!!

αχαχαχαχαχαχα!!!!! τα ακους ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!!!!!!!!!!!!!! που μου πας στα κλαμπια και αντι να χορευεις καθεσαι πανω στα σκαμπα!!!!!:tongue::tongue::tongue:

καλημεραααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Τα βλεπεις γραια???:tongue::tongue::tongue:
Και τι θες, να τρέχω κι εγώ σαν την παλαβή πίσω από τον παλιόγερο; Άμα είναι για Μπόνο το συζητάμε
Kαλημεραααααααααααααααααααααααααα:mad::-x:-x:-x.

Δεν θελω αλλες φρυγανιες...δεν αντεχω λεμε.....

gproa6vzgws

Κομματάρααααα

Φάε κριτσίνια :lol:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...