Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

γεια και χαρα στις εμορφες!!! σας γραφω ( με την καλη εννοια) απο τα αγια χωματα της Αρχαιας Ολυμπίας!!

Ελπίζω να ΜΗΝ σαχλαμαρισατε σημερα με γιορτες Αγιου Βαλεντινου και λοιπες γλυκαναλατες αηδιες...

Μινακι καλωσηρθες στην παρεα μας και δη στην ομαδαρα μας με τις καλυτερες μεταλ προτιμησεις. οι αλλες εχουν αρχισει να χανουν την γη κατω απο τα ποδια τους... αυξανομαστε μανταμιτσεεεεεεεςςςςς...

Γμτ στενοχωρηθηκα με τα νεα της Αννινα γιατι θα μπορουσα να ειμαι και εγω στην θεση της.παλικαρι ο Παναγωτακης θα το ξεπερασει και αυτο το μαναρι μου.

επιστρεφω τουμορου.. και περιμενω συνταρακτικα ντοκουμεντα απο το αποψινο ξεσαλωμα. ελεγα να ντυθω Τζοαν Τζετ και να επελασσω απο την νυχτεριδουπολη αλλα αποφασισαμε να κατεβουμε στο χωριο. Α! οδηγησα κιολας!!!! σημερα πηγαμε βολτα απο ολυμπια στον Πυργο 20 χλμ. πηγαινε και 20 ελα τα οδηγησα εγω!!!!! καλο το c4 αλλα πρεπει να το παιρνω συχνοτερα για να του παρω τον αερα...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Σκ@τ@, πάει η νυχτεριδούπολη, Τάρα εμάς όχι τραπέζι, αλλά τουαλέτα έπρεπε να μας κλείσεις:mad::-x:-x:-x:-x

4_YudI30ZGE

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Σήμερα η μέρα μου ήταν περίεργη. Ξεκινήσαμε το πρωί πολύ όμορφα, πήγαμε σινεμά όλοι μαζί ( με τους νονούς της Κλεοπάτρας) και είδαμε το "Βρέχει κεφτέδες", πήγαμε για φαγητό μεσημεριανό και στη συνέχεια για καφέ. Δεν προλάβαμε να τον παραγγείλουμε και μας ειδοποίησε η πεθερά μου ότι ο πατέρας του Σαράντου έπαθε εγκεφαλικό. Αρον άρον τρέξαμε στο νοσοκομείο και αφήσαμε τη μικρή στο νονό της. Ευτυχώς ήταν ελαφρύ το εγκεφαλικό που έπαθε , έχει επαφή με τους άλλους και κινείται σχεδόν κανονικά (αργεί λίγο να πάρει στροφές και το στόμα του στράβωσε ελαφρώς). Πάντως ρε κορίτσια είναι ένας άνθρωπος που λες ότι είναι η χαρά της ζωής, είναι αισιόδοξος και πάντα ανάλαφρος. Εντωμεταξύ σ' αυτόν τον άνθρωπο βασιζόμουν σε περίπτωση που έπιανα δουλειά, για να μου πηγαινοφέρνει την μικρή στο σχολείο καθώς πριν λίγο καιρό συνταξιοδοτήθηκε. Τι να πω? Δεν ξέρω τι γίνεται αλλά η χρονιά κάπως μας μπήκε.

Λιάνα μου περαστικά! Ολα καλά θα πάνε!

Μη το βλέπεις έτσι, μπορεί να μπήκε περίεργα η χρονια, αλλά σίγουρα θα φτιάξει!!!! Αρκεί να το πιστεύεις!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

kite_lbl_02.jpg

καλημερα !καλη εβδομαδα και καλα κουλουμα!

ΛΙΑΝΑ περαστικα στον πεθερο σου,δεν ειναι τιποτα να δεις που γρηγορα θα το ξεπερασει και ολα θα ειναι μια χαρα!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ περαστικα και σε σας!

ελπιζω τα κοριτσια να περασαν καλα χθες το βραδυ,περιμενουμε νεα τους!

εδω εχει μια απιστευτη λιακαδα και αφου χθες αναβληθηκε το καραναβαλι ,θα γινει σημερα μαζι με τα κουλουμα!αν παραμεινει ετσι καλος ο καιρος θα βγουμε και μεις σαν τα σαλιγκαρια!!!!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...