Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ενα ευκολο λοιπον ! :tongue: επαιζε κιθαρα με τη γλωσσα του! :tongue:

Αυτο δεν ειναι πληροφορια. Εχω δει ζωντανα τον Luther Allison και τον κιθαριστα των Blues Wire να το κανουν! Και ο Hendrix νομιζω επαιζε κιθαρα με τη γλωσσα.

age.png age.png

cRo5whIbau4

γτ δεν ειναι βρε?αλλα παιχτρονι ο ατιμος

3 φορες τον εχω δει απο κοντα, δεν ειναι ουτε ιδιαιτερα ψηλος, και καθολου μα καθολου αχαρος! Κινειται εκπληκτικα στη σκηνη!

age.png age.png

Κοριτσάρες μου τι κάνετε?

Όλα καλά?

Εδώ περίφημα....

Φιλούρες...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα!!!!!!!!

Καλά είστε κορίτσια?

Εγώ κουτουλάω, χτες ξύπνησε 6 φορές τη νύχτα η Ελέ. :mad: Μια φορά δεν άντεξα και λέω στον σύζυγο να την κοιμήσουμε στο κρεββάτι μας, αλλά δεν ήθελε, ήθελε στο δικό της κρεββάτι.:mad::mad: Τεσπά, καλό είναι αυτό!

Στέγια τι τσακπίνικα μάτια που έχει ο κούκλος σου!!!!!! Ολα καλά με το μπεμπέ? Για πες μας νέα σου!

FXag1wAemoU

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

3 φορες τον εχω δει απο κοντα, δεν ειναι ουτε ιδιαιτερα ψηλος, και καθολου μα καθολου αχαρος! Κινειται εκπληκτικα στη σκηνη!

ααααα!γι αυτο το λες!!εμενα παλι απο τα βιντεακια αυτο μου βγαζε!!!οκ!;)

921477wc2fyvv2y2.gif

Αυτο δεν ειναι πληροφορια. Εχω δει ζωντανα τον Luther Allison και τον κιθαριστα των Blues Wire να το κανουν! Και ο Hendrix νομιζω επαιζε κιθαρα με τη γλωσσα.

εσυ βεβαια!μην χασεις να πεταχτεις να μας αποδειξεις οτι τα ξερεις ολα δινοντας πολλες απαντησεις για να εισαι μεσα!:tongue::lol::tongue::lol:

και τι νομιζεις οτι ειναι ο Hendrix?φυσικα και αυτον εννοουσα!

DnkYatAT7NE

καλημερα κουκλες!!!!

1958530te2chmztha.gif

εσυ βεβαια!μην χασεις να πεταχτεις να μας αποδειξεις οτι τα ξερεις ολα δινοντας πολλες απαντησεις για να εισαι μεσα!:tongue::lol::tongue::lol:

και τι νομιζεις οτι ειναι ο Hendrix?φυσικα και αυτον εννοουσα!

Χα χα! Απλα καλη μου εχω παρευρεθει σε τοσες συναυλιες, και εχω δει πολλους καλλιτεχνες να κανουν διαφορα! Μεχρι και στους dead can dance ειχα παει! Ακους Ντεπιες?:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...