Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλά που προλάβαμε και πήγαμε και για έναν καφέ εχτές, άνοιξαν οι ουρανοί σήμερα. Ωραία καφετέρια, να την καθιερώσουμε!

Ο τρελλο-μπομπ βγήκε προς αναζήτηση καφετέριας να παίζει novasport, ο μικρός παρκαρισμένος κι εγώ απολαμβάνω τη μουντάδα από το παράθυρο, αραγμένη στο καναπεδάκιον :D

Χρώσταγα κι ένα κουίζ... Οκ επειδή δεν μπορώ να σκεφτώ και πολύ... Ήρθαν και έπαιξαν live στη δεκαετία του '90 στο γήπεδο ΑΕΚ, ήταν απογοητευτικοί, άργησαν να βγουν κι έπαιξαν συνολικά καμιά ωρίτσα, έφαγαν κέρματα και μπουκάλια κι ο τραγουδιάρης έχει μακριά μαλλιά.

WN6Op3.png

Ο τρελλο-μπομπ βγήκε προς αναζήτηση καφετέριας να παίζει novasport, ο μικρός παρκαρισμένος κι εγώ απολαμβάνω τη μουντάδα από το παράθυρο, αραγμένη στο καναπεδάκιον :D

Επρεπε να του πεις να΄ρθει εδω ρε! Και nova και home cinema!;)

age.png age.png

Χρώσταγα κι ένα κουίζ... Οκ επειδή δεν μπορώ να σκεφτώ και πολύ... Ήρθαν και έπαιξαν live στη δεκαετία του '90 στο γήπεδο ΑΕΚ, ήταν απογοητευτικοί, άργησαν να βγουν κι έπαιξαν συνολικά καμιά ωρίτσα, έφαγαν κέρματα και μπουκάλια κι ο τραγουδιάρης έχει μακριά μαλλιά.

....χμμμ καπου παει το μυαλο μου....:rolleyes:

δεν μας λες και τιποτα αλλο για βοηθεια?

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Δεν σας προλαβαίνω έχετε ξεσαλώσειιιιιιι!

Έχω θοδωράκη με πυρετό και ελπίζω να μην κολλησει κι ο σπορος.

Σας φιλώ με κομματάκι σούουουουουπερ (θυμάστε τη ζαρντινιέρα;:tongue:)

F2fg4cJ_mbI

kebITEGAJ1s

Ντεπιές μου σε πρόλαβε το κατσίκι με συνοπτικές διαδικασίες (ούτε άχνα δεν έβγαλε το χρυσό μου). Η συναυλία ήταν "τα λεφτά μας πίσω".

Εύγε τσίκι, προβιβάζεσαι, σειρά σου για κουιζ!

Λεγκω στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς!

Μαριμαρ την επόμενη φορά θα το ξέρω, θα του στοιχίζει κάτι παραπάνω σε βενζίνη και χρόνο αλλά θα βλέπει αυτό που θέλει. Επίσης μπορείς να του ζητήσεις να σου τακτοποιήσει και το σπίτι :tongue:

Πάω να δω το 80s στον Αλφα! :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλήμερα και καλή εβδομάδα!!

Λέγκω περαστικά στον Θοδωράκη σου!

Ασχετο, αλλά οι Guns'n'Roses παίξανε στο γήπεδο της ΑΕΚ και όχι στο ΟΑΚΑ?

Ουφ δευτέρα σήμερα.......

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Λεγκολακι, αεριζε καλα το σπιτι! Περαστικα στον Θοδωρακη!

Και συνεχιζω με τους λατρεμενους μου Σκωτσεζους! Αληθεια, εχετε διαβασει ποιηση απο τον Ian Anderson?

sPWGsHCn7N0

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...