Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

ποιο θρυλικο συγκροτημα ειχε τη φαεινη ιδεα να κανει ηχογραφηση σε στοιχειωμενο καστρο....?...μπουυυυυ........:twisted:

τελικα δεν καταφεραν τιποτα γιατι απο τα διαφορα που τους συνεβησαν εκει, τα μαζεψαν κι εφυγαν.

Αυτο το ειχα διαβασει καποτε καπου, δεν ειμαι σιγουρη, αλλα μου ερχονται στο μυαλο οι Iron Maiden, oι Deep Purple και οι Rainbow.

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο το ειχα διαβασει καποτε καπου, δεν ειμαι σιγουρη, αλλα μου ερχονται στο μυαλο οι Iron Maiden, oι Deep Purple και οι Rainbow.

αααα πολυ εξυπνη εισαι!

δεν δεχομαστε πολλες απαντησεις!ΜΟΝΟ ΜΙΑ!

και ειναι και ολες λαθος!:tongue:

για να βοηθησω το καστρο ηταν στην Ουαλια.

1958530te2chmztha.gif

Boηθεια ηταν αυτο κοπελια τωρα? Χαρηκα πολυ! Γιατι αν ηταν στη Σκωτια ή στη Γαλλια το καστρο θα ειχε διαφορα? :tongue: Για το συγκροτημα θελουμε βοηθεια, οχι για το στοιχειωμενο καστρο!

age.png age.png

Χμμμ, αν ξέρατε θα βγάζατε άκρη!

Ξαναγράφω

Ποιο συγκρότημα μετακόμισε σε μια ευρωπαική πόλη, προκειμένου να ηχογραφήσει ένα δίσκο και στην πόλη που πήγε έγινε τση πόπης και όοοοοολη αυτή την περιπέτεια την κάνανε τραγούδι?

Ελληνικά μιλάω!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Boηθεια ηταν αυτο κοπελια τωρα? Χαρηκα πολυ! Γιατι αν ηταν στη Σκωτια ή στη Γαλλια το καστρο θα ειχε διαφορα? :tongue: Για το συγκροτημα θελουμε βοηθεια, οχι για το στοιχειωμενο καστρο!

φυσικα και εχει διαφορα αφου το συγκροτημα ειναι απο Αγγλια!

επειδη δεν βλεπω να το βρισκετε θα σας πω οτι αρχικα ξεκινησαν με το ονομα EARTH!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

φυσικα και εχει διαφορα αφου το συγκροτημα ειναι απο Αγγλια!

επειδη δεν βλεπω να το βρισκετε θα σας πω οτι αρχικα ξεκινησαν με το ονομα EARTH!

Γιατι αν ηταν Γερμανοι ας πουμε δε θα μπορουσαν να πανε σε καστρο στην Ουαλια για ηχογραφηση? Manfred Mann?

age.png age.png

Άσχετο με τα κουίζια σας, αλλά λέμε με την κόρη μου (εκείνη το πρότεινε :lol::lol::lol:) να πάμε βόλτα νωρίς το απογευματάκι στην πλάκα, έρχεστε για παρεούλα?
Eίμαι στους Ωρώπιους Νήσους σήμερα, δεν θα μπορέσω
Ρένα εννοείς ball d'enfants? Εμ πες το έτσι, μπαλνταφάν! χαχαχαχα
Φώναξε την τσίκι τώρα κι εσύ :tongue:
Α! και ένα άλλο για την Τάρα αλλά μόνο για την Τάρα, οι υπολοιπες απαγορεύεται να ξέρετε την απάντηση, Ταρα ποιο συγκροτημα λέει ότι όλη η βδομάδα είναι σκ@τ@ και την Παρασκευή είναι ερωτευμένο???

Εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?

Αν το βρεις βάλε το κλιπάκι!

Μουχαχαχαχαχαχαχαχαχα

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

aloha κουριτσα!!!!!

σας εχω ενα ευχαριστηριο ασμα απο τον Hurricane

θετε να παμε για κανα καφε το σ/κ??? ποιεσ ψηνονται???

Moi!

Kανονίστε και πείτε μου!

Je m'appele Christine et je suis bien :tongue: Κι εγώ ψιλοψήνομαι αλλά δεν είμαι και σιγουράντζα... σε τι φάση; Με αγόρια; Με παιδιά; Σκέτες; Εμένα έχει να παρακολουθήσει και σάββατο και κυριακή παοκ στην μπακουροκαφετέρια και με πρόλαβε από χτες για να μην κανονίσω... Πάντως Κυριακή επειδή παίζουν πολλά καρναβάλια θα έλεγα να το αποφύγουμε. Αν δεν έρθει το μαριμάρ, θέλετε να πάμε προς βιλατζ, να χαζεψουμε και πικοκς; Αν έρθει το μαριμάρ δεν ξέρω, κανονίζουμε αλλού. Θα ενημερωθώ και για παοκοπρόγραμμα και θα σας πω τι ώρες είμαι ελεύθερη υπηρεσίας :rolleyes:

ΥΓ έχω ένα μαμάτο νέο αλλά δε μπορώ να σας το σφυρίξω ακόμα, περιμένω να φανερωθεί από τον κάτοχό του!!!

WN6Op3.png

Je m'appele Christine et je suis bien :tongue: Κι εγώ ψιλοψήνομαι αλλά δεν είμαι και σιγουράντζα... σε τι φάση; Με αγόρια; Με παιδιά; Σκέτες; Εμένα έχει να παρακολουθήσει και σάββατο και κυριακή παοκ στην μπακουροκαφετέρια και με πρόλαβε από χτες για να μην κανονίσω... Πάντως Κυριακή επειδή παίζουν πολλά καρναβάλια θα έλεγα να το αποφύγουμε. Αν δεν έρθει το μαριμάρ, θέλετε να πάμε προς βιλατζ, να χαζεψουμε και πικοκς; Αν έρθει το μαριμάρ δεν ξέρω, κανονίζουμε αλλού. Θα ενημερωθώ και για παοκοπρόγραμμα και θα σας πω τι ώρες είμαι ελεύθερη υπηρεσίας :rolleyes:

ΥΓ έχω ένα μαμάτο νέο αλλά δε μπορώ να σας το σφυρίξω ακόμα, περιμένω να φανερωθεί από τον κάτοχό του!!!

1 ποιο ειναι το μαριμαρ?

2. βουτα μμπραντυ και παμε να μας βγαλει τις τζατζογριες εξω ο γιος σου

3. γιατι μας εξαπτεις την φαντασια και μας αφηνεις με... το ποντικι στο χεριιιιι??? ε???ε????

εχω τρελη αναγκη να βγω να ξεσκασω γιατι οι δικοι μου θα με σκασουν. ( δειτε σχετικο ποστ στο μανουλες μαιου 2009)

suU8p3.png

vdz8p3.png

1 ποιο ειναι το μαριμαρ?

2. βουτα μμπραντυ και παμε να μας βγαλει τις τζατζογριες εξω ο γιος σου

3. γιατι μας εξαπτεις την φαντασια και μας αφηνεις με... το ποντικι στο χεριιιιι??? ε???ε????

εχω τρελη αναγκη να βγω να ξεσκασω γιατι οι δικοι μου θα με σκασουν. ( δειτε σχετικο ποστ στο μανουλες μαιου 2009)

Εγω ειμαι καλε! Χανεις επεισοδια Τσικιτα! Διαβασα το ποστ, και ομολογω οτι εχεις απολυτο δικιο να νιωθεις ετσι. Τι να πω ρε κοπελια? Δεν ειναι υποχρεωμενοι οι γονεις μας να βοηθησουν, αλλα θα΄πρεπε οταν υπαρχει αναγκη, εφοσον μπορουν φυσικα. Παλι καλα που υπαρχει και η πεθερα σου...

Χριστινιω κατι μυριζεται η σερλοκχολμικη μου μυτη, αλλα αναμενω κι εγω το νεο...

Για βολτα πολυ θα΄θελα, αλλα δε μπορω να πω σιγουρα. Εχω τον Αντωνη αρρωστο, αυριο η ανιψια μου εχει γενεθλια, για την Κυριακη το απογευμα εκτος απροοπτου, δε θα'λεγα οχι για ενα καφεδακι.

age.png age.png

Εγω ειμαι καλε! Χανεις επεισοδια Τσικιτα! Διαβασα το ποστ, και ομολογω οτι εχεις απολυτο δικιο να νιωθεις ετσι. Τι να πω ρε κοπελια? Δεν ειναι υποχρεωμενοι οι γονεις μας να βοηθησουν, αλλα θα΄πρεπε οταν υπαρχει αναγκη, εφοσον μπορουν φυσικα. Παλι καλα που υπαρχει και η πεθερα σου...

Χριστινιω κατι μυριζεται η σερλοκχολμικη μου μυτη, αλλα αναμενω κι εγω το νεο...

Για βολτα πολυ θα΄θελα, αλλα δε μπορω να πω σιγουρα. Εχω τον Αντωνη αρρωστο, αυριο η ανιψια μου εχει γενεθλια, για την Κυριακη το απογευμα εκτος απροοπτου, δε θα'λεγα οχι για ενα καφεδακι.

χαχαχαχαχαχαχαχα!!! το νικ σου ειναι μιραμαρ εε??? ο Hurricane οντας τρελος φαν του Στεφεν Κινγκ λεει οτι θες ειναι στην διαθεση σου!!! ( εχει ολα τα βιβλια του και σε παραπανω απο 1 εκδοσεις) και προτεινει καφε για κινγκοσυζητηση ( οι λοιπες μπορουμε να περασουμε ευχαριστα τον χρονο μας σε αλλες ασχολιες...μουαχαχαχαχαχα)

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...