Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Αει παράτα μας! Lemmy a quid till Friday, ο μπομπ λέει να μας πεις ποιος του το έβγαλε :tongue:

ααααα!!!!!!!!!!! δεν παιζω ετσι!

ειστε γιαδικιαρογλου!!!ΤΑΡΑ και ΧΡΙΣΤΙΝΑ γιατι εχετε τη βοηθεια των συζυγων ενω εγω τον πο@λο!:evil:

lend me some money ειναι η απαντηση!

και αυτο που λεει ο μπομπ δεν το ξερω!:roll:

FSaldiMF9u0

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ααααα!!!!!!!!!!! δεν παιζω ετσι!

ειστε γιαδικιαρογλου!!!ΤΑΡΑ και ΧΡΙΣΤΙΝΑ γιατι εχετε τη βοηθεια των συζυγων ενω εγω τον πο@λο!:evil:

lend me some money ειναι η απαντηση!

και αυτο που λεει ο μπομπ δεν το ξερω!:roll:

Ρε με δουλεύεις; Lend me δεν σου είπα πριν και μου το έπαιζες δύσκολη; Με έπρηξες γι'αυτό ρώτησα τον μάστερ και μου είπε ακριβώς την φράση και επιμένει να μας πεις ποιος του το έβγαλε :tongue:

Μαριμάρ θα μας δώσεις κάνα στοιχείο ακόμα για το δικό σου; Δεν το έχω μέχρι στιγμής... Σε ροκ κινούμεθα; Σε χαρντ;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγώ λέω να πάω να την πέσω να περάσει η ώρα :tongue:

Περιμένουμε να το βρει κάποιος (δεν το έβρισκα με την καμμία, μου το αμόλησε η TARA τελικά) για να συνεχίσουμε γιατί κολλήσαμε!

WN6Op3.png

Kαλημέρα

Παρασκευη..να το βαλω ..να μην το βάλω...τι να κάνω....:?::?::?:

Σημερα ο αντρουλης εχει γενέθλια!!!

Χρονια Πολλααααααααα!Να τον χαίρεσαι!!!!

off topic

μόλις γυρίσαμε από καφεδάκι... η ζουζούνα μας είχε ντύθεί minnie και ήταν μια κούκλα :tongue:

Και μας Μινι ντύθηκε και πήγαμε σε μπαλνταφάν χθες και περασαμε super!!!!(κλασσικα δεν εφευγε με τιποτα, μεχρι που της ειπα οτι εχασα τα παπουτσια της ,γιατι τα αφησαμε μόνα τους και μαλλον καποιος τα πηρε και βγηκε απο τον παιδοτοπο σφαίρα...χαχαχα:P:p)

Τα λεμε μετα !!!

(οσο για τα κουιζ δεν ξερω τιποτα....αφου μου βαζεται Alice Cooper και δεν συμμαζευεται..ενα ηξερα και εγω και ο προεδρος δε μ αφησε να το πω...σνιφ)

2273217hlawda40g4.gif

Τσικιτα μου! Να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! Ελπιζω να του εκανες καμια σουπερ εκπληξη δωρο χθες ε? ;)

Ρενακι, ακομα δεν ηπια καφε, μη με συγχιζεις σε παρακαλω πρωι πρωι Παρασκευιατικα! :tongue:

Αυτο το μπαλνταφαν τωρα, υποτιθεται πως επρεπε να το γνωριζω? :confused:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!

Καταρχάς τσίκι τσίκι να χαίρεσαι τον Hurricane σου!

Κατα δευτερον είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί παίζετε μόνες σας και εγώ στην απόξω! Καλά σας μη με παίζετε :cry:

Kαλημέρα

Παρασκευη..να το βαλω ..να μην το βάλω...τι να κάνω....:?::?::?:

Αστο μη το βάλεις!!!

Και μας Μινι ντύθηκε και πήγαμε σε μπαλνταφάν χθες και περασαμε super!!!!(κλασσικα δεν εφευγε με τιποτα, μεχρι που της ειπα οτι εχασα τα παπουτσια της ,γιατι τα αφησαμε μόνα τους και μαλλον καποιος τα πηρε και βγηκε απο τον παιδοτοπο σφαίρα...χαχαχα:P:p)

Αυτό το μπαλνταφάν τι είναι? Που το πας το παιδί καλέ??? Και σαν να μη φτάνει αυτό της λες και ψέμματα! Φτού σου άκαρδη μάνα!

Χριστινάκι 3 μνμτ έχω στο μελιμπόξι. Στείλε οπουδήποτε αλλού!

Τάρα η ταινία που θυμίζει παραμύθι είναι ο ψαλιδοχέρης? Αυτό μου έρχεται. Αλλά χαροκαμμένοι 2 είναι, ο Κλάφτον και ο -Δεθυμαμαιτ'ονομάτου- απο τους Ζέπελιν που ήρθε διακοπές στην ρόδο και σκοτώθηκε το παιδί του, ή η γυναίκα του, δεν ειμαι και σίγουρη.

Άσχετο με τα κουίζια σας, αλλά λέμε με την κόρη μου (εκείνη το πρότεινε :lol::lol::lol:) να πάμε βόλτα νωρίς το απογευματάκι στην πλάκα, έρχεστε για παρεούλα?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Κατερινα ξαναπροσπαθησε! Προκειται για συγχρονη ταινια, που η υποθεση θυμιζει ενα παραμυθι, πολυ ευχαριστη, που ολοι εχουμε δει πολλες φορες!!!

Μια χαρα σας βρισκω...βολτα στην Πλακα! Σουπερ! Εμεις υποτροπιασαμε, κι ενω πηγαιναμε καλυτερα με τον πυρετο, εφθασε 3 φορες στο 39 απο χθες το απογευμα ως σημερα το πρωι ο Αντωνης. Και το σκ μεσα μας βλεπω. Φαντασου να΄χαμε παρει και εισιτηρια για τους Uriah Heep! Οπως ειχε γινει και στους ZZ TOP...

age.png age.png

chiqui να τον χαιρεσαι!!!

Καλημερουδια....πολυ τσικνα χτες δε μπορω να συνεερθω...και το τζατζικι με σκοτωσε...ενα τονο εφαγα και το μωρο μωρο ακομη κοιμαται..το ταβλιασα το καημενο με τοσο σκορδο που του περασα με το γαλα.....

ΤΑΡΑ υπομονη και ευχομαι να ξεμπερδεψετε γρηγορα....

Καλα δε μου λετε....θα σας μαλωσω σουσουραδες....ποσα παραλληλα κουζι εχετε βαλει καλιεεεεεεεε..εχασα την μπαλα... ποιος εβαλε τι,ποιος ειπε τι,,,το σκορ το εχω χασει μαλλον θα αλληλοκερνιομαστε μπυρες στο τελος....

πλακα ε???ωραια θα ειναι...ντυνονται ακομη και παιζουνε ροπαλοπολεμο οπως καποτε που με πηγαιναν και εμενα οι ΕΞΥΠΝΟΙ γονεις μου και ετρωγα μωρο παιδι ροπαλιες???:tongue:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κατερινα ξαναπροσπαθησε! Προκειται για συγχρονη ταινια, που η υποθεση θυμιζει ενα παραμυθι, πολυ ευχαριστη, που ολοι εχουμε δει πολλες φορες!!!

...

Αυτο λεμε;;;

mBrbpWwWafQ

Καλημέρα!!!!!

Καταρχάς τσίκι τσίκι να χαίρεσαι τον Hurricane σου!

Κατα δευτερον είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί παίζετε μόνες σας και εγώ στην απόξω! Καλά σας μη με παίζετε :cry:

Αυτό το μπαλνταφάν τι είναι? Που το πας το παιδί καλέ??? Και σαν να μη φτάνει αυτό της λες και ψέμματα! Φτού σου άκαρδη μάνα!

Μπαλνταφαν= παιδικο μασκε παρτυ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...