Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατ'αρχάς βλήμα ήθελα να του δώσω όνομα, όχι να πω πως γράφεται το ντεπιές στα γαλλικά. Πως λέμε belle de jour? Tour de france? De niro? De agostini? Ως επίθετο. Το κατάλαβες ή να κάνω και κ@κ@ μου;

Να χαίρεσαι τον σύζυξ, πες του τις ευχές μας!

Χαχαχααχαχαχαχαχαχαχα.... γι αυτο σε αγαπω... ξεχασες τον De -pp τον Γιαννακη ντε!!!! και αν ειναι να του δωκεις ονομα να το κανεις με ολας τα τιμας. βαφτηστικα, μπομπονιερες, μαρτυρικα, να τον αλειψεις και λαδι ολ οβερ ... ( ίσα που προλαβαινω να τρεξω πριν χωσεις την μουρη μου μεσα στην πανα του Μπραντυ...)

κ@κ@ σου να μην κανεις γιατι εχουμε να μοιρασουμε και στα γυρω χωριά!!

να τον χαιρομαι ορέ! θα τις μεταβιβασω τις ευχές, ελατε κερναμε τουρτα cookies !!!κερακια πηρα μονο 1 γιατι τα λοιπα δεν χωρανε στην τουρτα...χοχοχοχχοχοχο

suU8p3.png

vdz8p3.png

Ian Fraser Kilmister , γνωστός και ως Lemmy, τραγουδιάρης Motorhead, αν δεν απαντούσα θα με σκότωνε ο άντρας! Τι σημαίνει lemmy δεν ξέρω και δεν θα κλέψω για να ψάξω. Έχει καμιά σχέση με το let me?

σωστο το πρωτο σκελος της ερωτησης :tongue:

οσο για το δευτερο πετυχες το ...me...:cool:

εχω και εγω ενα κουιζ...

ευκολο..

θυμιζει Χωρα Θαυματων και σε ενα βιντεο κλιπ λατρευει τις αλυσιδες

yaaMdSapaTA&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

ώστε φούστα μπλούζα ε?

σε λίγο μου κρεμάνε κουδούνια... :rolleyes:

off topic

μόλις γυρίσαμε από καφεδάκι... η ζουζούνα μας είχε ντύθεί minnie και ήταν μια κούκλα :tongue:

να ρωτήξω κ γω κάτι?

σε κάποιο μεταλ χάμερ -προ αμνημονεύτων ετών- είχα διαβάσει ότι σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου προς κάποιο γκρουπ τι δώρο περιμένουν από τον Άγιο Βασίλη απάντησαν ένα αεροπλάνο να πηγαίνει εμάς στα live και ένα ακόμα για τις μπύρες που κουβαλάμε...

ποιο είναι αυτό το γρουπ?

tip: όταν έκανε τη δήλωση ήταν 5μελές

δύσκολο?

TARA-maira άντε, για σας είναι αυτό... ;)

Επεξεργάστηκαν by depecheΜ

age.png

age.png

ώστε φούστα μπλούζα ε?

σε λίγο μου κρεμάνε κουδούνια... :rolleyes:

off topic

μόλις γυρίσαμε από καφεδάκι... η ζουζούνα μας είχε ντύθεί minnie και ήταν μια κούκλα :tongue:

να ρωτήξω κ γω κάτι?

σε κάποιο μεταλ χάμερ -προ αμνημονεύτων ετών- είχα διαβάσει ότι σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου προς κάποιο γκρουπ τι δώρο περιμένουν από τον Άγιο Βασίλη απάντησαν ένα αεροπλάνο να πηγαίνει εμάς στα live και ένα ακόμα για τις μπύρες που κουβαλάμε...

δύσκολο?

7mHe6FMs46o

suU8p3.png

vdz8p3.png

εχω και εγω ενα κουιζ...

ευκολο..

θυμιζει Χωρα Θαυματων και σε ενα βιντεο κλιπ λατρευει τις αλυσιδες

Alice in chains
σωστο το πρωτο σκελος της ερωτησης :tongue:

οσο για το δευτερο πετυχες το ...me...:cool:

Lend me?
να ρωτήξω κ γω κάτι?

δύσκολο?

Bασικά πρέπει να έχεις απαντήσει πριν σωστά για να ρωτάς την επόμενη!

Οφ τόπικ κι εγώ, του πήρα στολή λεοπάρδαλης :lol:

WN6Op3.png

να ρωτήξω κ γω κάτι?

δύσκολο?

Ασχετο, αλλα αυτο με τις μπυρες, μου θυμισε εμενα, που οποτε παω διακοπες, κουβαλαω καλου κακου 2-3 εξαδες να εχω μπας και ξεμεινω!!!:lol:

Το παρακατω κουιζ ειναι απο το ετερον ημισυ...

Χαροκαμμενος τραγουδιστης που θα μπορουσε να ειχε το οσκαρ ατυχιας!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Lend me?

καλα το πας...

θελω φωτο απο αλε/λεοπαρδαλε!!

Χαροκαμμενος τραγουδιστης που θα μπορουσε να ειχε το οσκαρ ατυχιας!

ατυχια σε τι?στα επαγγελματικα?στα προσωπικα?

γινε πιο σαφης περδικαλω!:cool:

1958530te2chmztha.gif

Για την προσωπικη του ζωη μιλαμε ρε παιδια! Χαροκαμμενος ειπα! Θα σας βοηθησω κι αλλο. Ειχε χαρακτηριστικη σκηνικη παρουσια, και τραγουδησε ενα κομματι που εγινε πασιγνωστο soundtrack σε ταινια που θυμιζει ενα παραμυθι...!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...