Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια....

Κρυο πάλι σήμερα αλλα.....ΤσικνοΠέμπτη ε;;;Παλι θα ξεφαντώσουμε....αχαχαχα

Εμεις παντως θα παμε σε παιδοτοπο που εχει παρτυ σημερα( αλλιως μπαλνταφαν)

Κατερινακι σ ευχαριστω πολυ και πάλι!!!

Μαιρα αυτο για σενα!!!!!!!!

Αυστηρό μήνυμα σε Μπόνο, Γκέλντοφ

«Να μην κάνουν κήρυγμα οι πλούσιοι φιλάνθρωποι» δηλώνουν οι AC/DC

«Ο κόσμος δεν χρειάζεται κήρυγμα για να δώσει λεφτά» λένε οι AC/DC Λονδίνο

-email.gif-print.gifΤο χέβι μέταλ συγκρότημα AC/DC κάλεσε τους πλούσιους «φιλάνθρωπους» να μην κάνουν κήρυγμα εκ του ασφαλούς. Ο κόσμος δεν θέλει να ακούει πλούσιες διασημότητες, όπως ο Μπομπ Γκέλντοφ και ο Μπόνο, να του υποδεικνύει να μην ξεχνάει τα παιδιά που πεινάνε, είπε ο Μπ.Τζόνσον.

«Σταματήστε να κάνετε κήρυγμα στο κοινό σας για να προσφέρει λεφτά'» δήλωσε σε συνέντευξή του στην αυστραλιανή εφημερίδα Daily Telegraph, ο Μπράιαν Τζόνσον, ψυχή του συγκροτήματος.

«Εγώ δεν λέω σε κανέναν ότι πρέπει να δίνει λεφτά -ο κόσμος δεν έχει λεφτά» δήλωσε ο Τζόνσον.

«Να κάνουν φιλανθρωπίες, πολύ ωραία, αλλά όχι σε παγκόσμια μετάδοση» συμπλήρωσε ο Τζόνσον, τονίζοντας ότι αυτός και το συγκρότημά του «δίνουν από τα δικά τους χρήματα» και δεν δημοσιοποιούν τη φιλανθρωπική τους δράση.

Θα επανερθω.....

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Αν είχαμε κοιμηθεί κιόλας θα ήταν καλύτερη!!!

Τί ακριβώς ψάχνουμε γιατί σας διάβασα γρήγορα και δεν το θυμάμαι. Τραγουδιστή που σκοτώθηκε σε αεροπορικό και βάλανε καπέλο στη συναυλία προς τιμή του?

Λοιπόν εγώ έκλεψα λίγο, θυμόμουν τον Οτις και τον Μπάντυ χόλι και τον ρίτσι βάλενς (αλλά αυτοί πέθαναν παρέα), δεν μου ερχόταν κανείς άλλος και έκανα μια μικρή έρευνα, που βέβαια δεν βρήκα αυτό που ήθελα, όμως διάβασα ότι ο πατέρας του Οσαμα μπιν Λάντεν και ο αδερφός του εχουν σκοτωθεί σε αεροπορικά δυστυχήματα.

http://www.planecrashinfo.com/famous1980s.htm

Αν θέλετε να δειτε έστω απο περιέργεια και άλλες 10ετίες απλά αλλάχτε τη χρονιά, πχ το 1980 κάντε το 1960, κλπ.

Πλάκα έχει!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Αν είχαμε κοιμηθεί κιόλας θα ήταν καλύτερη!!!

Τί ακριβώς ψάχνουμε γιατί σας διάβασα γρήγορα και δεν το θυμάμαι. Τραγουδιστή που σκοτώθηκε σε αεροπορικό και βάλανε καπέλο στη συναυλία προς τιμή του?

Λοιπόν εγώ έκλεψα λίγο, θυμόμουν τον Οτις και τον Μπάντυ χόλι και τον ρίτσι βάλενς (αλλά αυτοί πέθαναν παρέα), δεν μου ερχόταν κανείς άλλος και έκανα μια μικρή έρευνα, που βέβαια δεν βρήκα αυτό που ήθελα, όμως διάβασα ότι ο πατέρας του Οσαμα μπιν Λάντεν και ο αδερφός του εχουν σκοτωθεί σε αεροπορικά δυστυχήματα.

http://www.planecrashinfo.com/famous1980s.htm

Αν θέλετε να δειτε έστω απο περιέργεια και άλλες 10ετίες απλά αλλάχτε τη χρονιά, πχ το 1980 κάντε το 1960, κλπ.

Πλάκα έχει!

Ειδες τι βρισκει κανεις οταν κλεβει για να βρει πληροφοριες?:tongue::tongue::tongue:

Δεν ψαχνουμε κατι, τους Skynyrd εννοουσε η καπετανισσα.

b8NBlppTvOw

Ηταν ρατσιστες ομως...απροκαλυπτοι!

age.png age.png

Διαφημίσεις

μπονζουρ σας και καλες τσικνες!!!!

ΤΑΡΑ παλι το βρηκες καλη μου???:tongue: με προλαβες νομιζω....το βραδυ ειχα αυπνιες και σκεφτηκα ενα σωρο......

τι καμνετε κοριτσια....θα τσικνησετε???λιακαδα βλεπω αλλα και ψοφοκρυο...

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Καλημέραααα... δεν έχω προλάβει να διαβάσω και να ακούσω όσα έχετε γράψει και βάλει αλλά θα το κάνω... να βάλω όμως και του λόγου μου ένα τραγουδάκι

yuFI5KSPAt4

καλημέρα !!

Ο μικρός μου έχει ψιλοκρυώσει και μάλλον φταίω εγω γι' αυτό! Χτες ειχα να κάνω κάτι δουλειές και τον ειχα πάρει μαζί μου με το καρότσι...:confused::confused:

γιατί σε εμένα δεν παίζει η εφαρμογή του youtube ως παράθεση στο κείμενο :?::?::?:

C0yEp2.png

"awake in cold places, cool ice and icy faces,

some dead and some living,

most of them doing something in between"

Honey bee - Madrugada

Καλα μην χαιρεσαι και τοσο....να μην το αναλυσω τωρα ε;;;

ακομα να το αναλυσεις???

περιμενουμε με αγωνια!!!!!μπουυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cBXHZNSUtyg&feature=related

GOOD MORNING!

και οι μυξες καλα κρατουν!:tongue:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...