Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

yasemi, εγω καταλαβα αμεσως ποιο κομματι εψαχνες, αλλα δε μπορουσα να γραψω, γιατι οπως και η καπετανισσα, με δυο αρρωστα παιδια, τωρα καθησα...:rolleyes:

Καπετανισσα, δεν την εχω δει την ταινια, αλλα φαινεται ενδιαφερουσα. Εχεις δει καμια απο αυτες?

ειναι παλιες οι πιο πολλες και δεν θυμαμαι καλα,

σιγουρα εχω δει το misery ,stand by me,το πρασινο μιλι,Night of the crow,christine,τη λαμψη...

αν και τωρα τελευταια δεν μπορω να βλεπω ταινιες τρομου,σκιαζομαι :cool:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντεπιες κανω οτι δεν το ειδα :tongue: και συνεχιζω με ενα σοβαρο κομματι, το οποιο παιχτηκε τελευταιο σε μια καταπληκτικη συναυλια στο θρυλικο ΡΟΔΟΝ ενω ο κοσμος συνοδευε με αναμμενους αναπτηρες και παραληρουσε...

wrg_B1pCors

age.png age.png

Διαφημίσεις

αντί να με έχετε στα ώπα ώπα με έχετε πάρει στο ψιλό... :rolleyes:

θα θυμώσω καμιά μέρα κ θα αρχίσω να βάζω τραγουδάκια από αυτό

ntoukouna.JPG

Mπουχαχαχαχαχαχα De Douckouna

Tσαντίστε τον κι άλλο, γουστάρω τραγουδάρες!

Και γιατί χρυσό μου να σε έχουμε στα ώπα ώπα; Αφού φαντάσου δεν έχουν εμένα, ποια ΕΜΕΝΑ, θα έχουν εσένα; :lol:

'Εφυγα για νάνι, πριν φύγω σας ρωτάω τραγούδι: Σ'έναν Γιαννάκη αναφέρεται (ξένο άσμα) και του λέει κι όλας μέσα στο ρεφραίν η τύπισα μεταξύ άλλων "και άκουσε με"

Αυτά κι αντίο σας

WN6Op3.png

'Εφυγα για νάνι, πριν φύγω σας ρωτάω τραγούδι: Σ'έναν Γιαννάκη αναφέρεται (ξένο άσμα) και του λέει κι όλας μέσα στο ρεφραίν η τύπισα μεταξύ άλλων "και άκουσε με"

Αυτά κι αντίο σας

qiedTok_SX8

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Αυτά κι αντίο σας

qiedTok_SX8

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...