Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα και από μένα!!!!

Ρένα, μιας που θα στείλω φακελάκι, θες και 11-12 απο γκρέις? Το 10 στο έχω στείλει? Πες μου αν είναι να το στείλω αύριο!

Θελω θελω...ευχαριστω Κατερινιω....10 εχω..11-12 δεν εχω....

Μα τι καλο παιδι ειναι αυτο το Κατερινιω!!!!!

1085830jgawgkmbmb.gif

Kalimera girls. H xolisterini ths Kleopatras einai klironomiki apo ton baba ths kai olo tou to soi (to soi mou!!!), den trwei patatakia, oute tiganita (1 fora to mina na faei) , trwei sokolates ygeias , taxini me meli, psomi tou tost mavro, light tyria kai galopoula, polla ladera, ospria, alla kai makaronades kai kreatika alla ola me metro. Den trwei apo to kilikeio tou sxoleiou kai protimw na ths vazw egw tostakia mazi ths to prwi. Trwei arketa frouta kai pinei fysikous ximous. Egw pali xairomai pou epese ligo, kathws eixe faei kanonika to proigoumeno brady kai an skefteis kai ti gluka fagame tis meres tvn giortwn, pali kala na les!

Katerina, oute pansetes pairnw sto spiti kai burgerakia den trwme para mono an pame sta goodys 1 fora sto 4mino! Vasika, exoume na pame goodys apo ton Septembrio.

Κανει παρα πολυ καλη διατροφη. Δυστυχως αν ειναι γονιδιακη η χοληστερινη, ειναι δυσκολο να καταπολεμηθει. Θα πρεπει να προσεχει, αλλα δεν πειραζει, καλο της κανει!

age.png age.png

Ταράκι, ούτε που σε ρώτησα πως τα πέρασε η μαμά σου, τώρα το θυμήθηκα!!!!!!

Θα έρθω επίσκεψη για ταβλάκι και σαλεπάκι! Ασσόδυο παίζεις?

Λέγκω, ευτυχώς που δεν σε πήραμε μαζί! Τζάμπα θα ταλαιπωριόσουν, λεχώνα γυναίκα!

Ντεπιές εγώ ακόμα να ακούσω τα τραγουδάκια, έχω μέρες να μπω στο ίντερνετ απο το σπίτι και έτσι θα αργήσω να τα ακούσω. Εχω πολλά βιβλία να διαβάσω και έτσι το βράδυ πέφτει μελέτη!

Ρένα είδες? Χιχιχιχιχι, το καλύτερο κορίτσι, ασχετα αν μια με περιέγραψε φράου χέλγκα με βέρμαχτ και μαστίγια (πολύ σαδομαζό ακούγεται!:tongue:)

Λιάνα προχθές άνοιξε και καφετέρια η μπραζίτα!Δλδ δεν κάθεσαι, σταντ για έτοιμο καφέ. Μεταξύ μας μόνο το σαλέπι νομίζω ότι αξίζει, ελπίζω το καλοκαίρι να βάλει φραπέ με γέυσεις!

Γιασεμάκι μυρωδάτο, ωραία τραγουδάκια βάζεις!

Τσίκιιιιιιιιιι, γουέρ άρ γιου?

Χριστίν θέλω χοληστερινομπεργκεράκι με πατάτες!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Ρένα, μιας που θα στείλω φακελάκι, θες και 11-12 απο γκρέις? Το 10 στο έχω στείλει? Πες μου αν είναι να το στείλω αύριο!
Γράφτο εις διπλούν γιατί ο μπομπ ο μάστορας δεν λέει ποτέ όχι αλλά τον έβαλα να τα κατεβάσει κι ακόμα τα κατεβάζει :rolleyes:
Ωραία επιλογή!

Καλημέρα ατομάκια... ένα καφέ δυνατό παρακαλώ! Χριστίνα κοιμήθηκες χθες;

Ε σχετικώς ναι... ο άντρας έπεσε από τις 8. Εγώ μέχρι τις 11 μαγείρευα, τάιζα κλπ, κατά τις 11 τον πήρα στο κρεββάτι, με κοίμησε, κοιμήθηκε κι αυτός (χωρίς μανούρες ευτυχώς) και κατά τις 4μιση πιάσαμε τα γνωστά μας. Τον πάσαρα σε άντρα, ήπιε γάλα, ξανά νάνι μέχρι 8μιση, ξαναπάσαρα σε άντρα και τελικώς τον έστειλα στη μάνα μου πακέτο τον μικρό. Κοιμήθηκα μέχρι τις 10 σήμερα (με διαλλείματα), ουάου!
Vasika, exoume na pame goodys apo ton Septembrio.
Να σε πάει η Κατ που μου έχει κάνει νύξη 2 φορές για μπεργκέρια χαχα! Κατ μου τελευταία τραβάει ο οργανισμός μου μεγάλες και νόστιμες σαλατάρες, οπότε βρες αντιστοίχου μαγαζί και φύγαμε. Ναι οκ δεν λέω ότι είναι όλες διαιτητικές, αλλά μια σπανάκι-ρόκα-μαρούλι με λαδομπαλσάμικο και κάνα κρουτονάκι για την τσαχπινιά πολύ την λιγουρεύομαι!

Για τσίκι που βαριέται να μουσικώσει :lol:

mzgjiPBCsss

WN6Op3.png

ψαχνω εδω και μερες να βρω ενα τραγουδι που ναι μεν το μουρμουραω αλλα δε θυμαμαι ουτε τιτλο ουτε ονομα....γκρρρρρρρρρρ.....και πως να σας το εξηγησω γμτ...τραγουδαει τυπισσα....δεκαετια 80..μπαλαντα...ξεκιναει εισαγωγη με κατι σαν πιανω ρυθμικο...η φωνη της τυπισσας ειναι λιγο περιεργη...(εγω στην αρχη νομιζα οτι ητανε αντρας τραβεστι )...επαιζε σαν μπλουζ και σε πολλες βιντεοταινιες....δε ποσταρεται κανα τραγουδι μπας και το πετυχουμε..σα κυνηγι θησαυρου ενα πραγμα χαχααχαχ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ψαχνω εδω και μερες να βρω ενα τραγουδι που ναι μεν το μουρμουραω αλλα δε θυμαμαι ουτε τιτλο ουτε ονομα....γκρρρρρρρρρρ.....και πως να σας το εξηγησω γμτ...τραγουδαει τυπισσα....δεκαετια 80..μπαλαντα...ξεκιναει εισαγωγη με κατι σαν πιανω ρυθμικο...η φωνη της τυπισσας ειναι λιγο περιεργη...(εγω στην αρχη νομιζα οτι ητανε αντρας τραβεστι )...επαιζε σαν μπλουζ και σε πολλες βιντεοταινιες....δε ποσταρεται κανα τραγουδι μπας και το πετυχουμε..σα κυνηγι θησαυρου ενα πραγμα χαχααχαχ

To Julia εννοείς μάλλον, των Pavlov's dog. Δεν είναι δεκαετίας 80 , είναι παλαιότερο και αν είναι αυτό που εννοείς , ο τραγουδιστής είναι άντρας. Για άκου αυτό.

gMkAcgeLB6E

Διαφημίσεις

SUHGl9vmG4E&feature=related

xaaaaaaaa to vrikaaaaaaaa......ipa to so sad pio paNO kai leo les???

το ακουγαμε στο χειρουργειο οταν ετοιμαζαμε τη καισαρικη...και το συνεδεσα τωρα..αστα.. Επεξεργάστηκαν by yasemi

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Πες στον φαρμακοποιο οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ! Το ιδιο φαρμακο εδινε και η ομοιοπαθητικος παιδιατρος του κουνιαδου μου στα παιδια, και ειναι το μοναδικο αντιβηχικο που επιτρεπεται στην κυηση και στη γαλουχια!

προφανως ο φαρμακοποιος το ειπε βασει των οδηγιων,

αν και τελικα δεν θα χρειαστει σιροπι γιατι τα πηγα και τα δυο στην παιδιατρο σημερα(η μικρη ανεβασε και χθες το βραδυ μονο ενα 38

και μου ειπε να κανω πολυ καλο καθαρισμα στη μυτη και τιποτα αλλο

στη μικρη βρηκε και λιγο κερι στο αυτι της και πρεπει να της βαζω λιγο λαδακι,

φυσικα η μπουμπου δεν καθεται με τιποτα οταν της βαζω ορο, και με βλεπω να της βαζω λαδι στη μυτη και ορο στο αυτι καμμια ωρα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

μεγαλη μερα η σημερινη...μολις τωρα εκατσα:!:

καλησπερα!!!!

nvxhMPvuGyA

1958530te2chmztha.gif

Εγώ όχι δεν την έχω δει!

Γιασεμί, δεν έπρεπε να μας πεις το τραγούδι, έπρεπε να μας αφήσεις να το βρούμε!

Ρένα, τώρα ξεμπέρδεψα και πάω για ύπνο, το ντιβιντι αυριο θα στο γράψω!

Α ρε τσίκι μας κόλασες βραδιάτικα με τα παπούτσια σου!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...