Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

ΤΑΡΟΒΙΑ στο φαρμακειο που ρωτησα για το PROSPAN μου ειπαν οτι ειναι για παιδια ανω των 12 ετων,εκτος και αν το συστησει ο γιατρος ,

και πηρα αυτο http://www.lerboristeria.com/prodotto.php?code=0676

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν κανει να μπαινει με πιεση στη μυτη, και ειναι και βασανιστικο για το παιδι.

+1

το αυτό μας είπε κ μας η παιδίατρος

αποτελεσματικό μεν αλλά με προσοχή...

ps χαίρομαι που άρεσε το κομματάκι από ΙΑΜΧ ;)

age.png

age.png

Η Κλεοπάτρα είναι μια χαρούλα, η χοληστερίνη της έπεσε λίγο αλλά είναι ακόμα τσιμπημένη για παιδάκι στα 203 (είχε 215). Είναι λίγο τσιμπημένη και η TSH αλλά στα ανώτατα φυσιολογικά όρια. Ο αιματοκρίτης της μια χαρά αλλά ρε κορίτσια δεν της έκανε εξετάσεις για σίδηρο, φώσφωρο κ.λ.π. Οταν λες γενικές εξετάσεις δεν πρέπει να σου κάνουν και αυτά? Πρέπει να τα αναφέρεις ξεχωριστά? Ευτυχώς δλδ που της είπα της μικροβιολόγου να κοιτάξουμε χοληστερίνη.

Η Κλεοπάτρα είναι μια χαρούλα, η χοληστερίνη της έπεσε λίγο αλλά είναι ακόμα τσιμπημένη για παιδάκι στα 203 (είχε 215). Είναι λίγο τσιμπημένη και η TSH αλλά στα ανώτατα φυσιολογικά όρια. Ο αιματοκρίτης της μια χαρά αλλά ρε κορίτσια δεν της έκανε εξετάσεις για σίδηρο, φώσφωρο κ.λ.π. Οταν λες γενικές εξετάσεις δεν πρέπει να σου κάνουν και αυτά? Πρέπει να τα αναφέρεις ξεχωριστά? Ευτυχώς δλδ που της είπα της μικροβιολόγου να κοιτάξουμε χοληστερίνη.
Δεν είναι στη γενική αίματος ο σίδηρος νομίζω, είναι χωριστή. Καλό θα είναι να ρωτάς τον γιατρό τι πρέπει να δείτε για το παιδί και να στις γράφει όλες.

Τώρα που είπες για tsh, διάβασα κάπου ότι μελέτες δείχνουν πως μετά την προεκλαμψία η γυναίκα μπορεί να παρουσιάσει υποθυροειδισμό (το έγραψα λάθος, είμαι σίγουρη, αλλά δε μου έρχεται)... :rolleyes:

Για την χοληστερίνη τι σου είπε; Μόνο την διατροφή θα προσέχετε;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

οι φίλες/φίλοι της ηλεκτρονικής θα το εκτιμήσετε...

enjoy

_7RlKe5LLPo

ps να κάνετε υπομονή παρακαλώ γιατί τα ωραία ξεκινούν μετά το 1ο λεπτό :rolleyes:

το εκτιμησε και η μικρη μικρη μου που σταματησε κατευθειαν τη γκρινια!!!τα γονιδια τι κανουνε:P

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

το εκτιμησε και η μικρη μικρη μου που σταματησε κατευθειαν τη γκρινια!!!τα γονιδια τι κανουνε:P

ακριβώς

εμείς από την άλλη, νωρίτερα βλέπαμε live in Milan από Depeche ;)

age.png

age.png

Διαφημίσεις

ΤΑΡΟΒΙΑ στο φαρμακειο που ρωτησα για το PROSPAN μου ειπαν οτι ειναι για παιδια ανω των 12 ετων,εκτος και αν το συστησει ο γιατρος ,

και πηρα αυτο http://www.lerboristeria.com/prodotto.php?code=0676

Πες στον φαρμακοποιο οτι ειναι ΑΣΧΕΤΟΣ! Το ιδιο φαρμακο εδινε και η ομοιοπαθητικος παιδιατρος του κουνιαδου μου στα παιδια, και ειναι το μοναδικο αντιβηχικο που επιτρεπεται στην κυηση και στη γαλουχια!

Η γενικη αιματος ουδεμια σχεση εχει με χοληστερινη, σιδηρο κλπ βιοχημικα. Πρεπει να λες ακριβως στον γιατρο σου τι θελεις να κανει το παιδι. Ειναι γονιδιακη η χοληστερινη της Κλεο? Φανταζομαι τα κρυβεις τα πατατακια και τα τρως μονη σου ε?:lol:

σπερααα....σημερις πιανουμε παλια δεκαετια....:P

000204AE.gif

Καλημερα σας!

age.png age.png

Kαλημέρα!!!!

Τι ωραία κρύα μερα!!!!!! Μου πέσαν τα ώτα μέχρι να φτάσω στη δουλειά!

Για καλή μου τύχη όμως, έχει ανοίξει η Μπραζίτα (καφεκοπτείο στην ομόνοια) μαγαζάκι που παίρνεις καφεδάκι και πουλάει και σαλέπι!!!!!! Οτι καλύτερο μες στο κρύο, μου έφτιαξε τη μέρα!!!

Λέγκω με έχεις αγχώσει, χτες πάλι έβλεπα ότι θα πηγαίναμε σε συναυλία με τον άντρα μου, αλλά πήρε λέει φωτιά ένα κοντινό δάσος (αλήθεια έχει στο ΟΑΚΑ δάσος??) και τελικά το συγκρότημα δεν εμφανίστηκε, και ως αποζημίωση έπαιξε ένα άλλο λατιν συγκρότημα κάπου εκεί κοντά! Τι να πει κανείς για τα όνειρα της αλληνής......

Λιάνα τι τρώει το παιδί? Πανσετούλες και μπεργκεράκια? (Χριστιιιιιιιιιιν μπεεεεεεεεργκερς!!!!!! μιαμ μιαμ)

Χτες πήραμε στολή και ντυθήκαμε πειρατίνες μέχρι και σπαθί πήραμε! Επιφυλάσσομαι για φωτογραφία!!!!

Ρένα, μιας που θα στείλω φακελάκι, θες και 11-12 απο γκρέις? Το 10 στο έχω στείλει? Πες μου αν είναι να το στείλω αύριο!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

ReIyfXVye38&feature=related

Ωραία επιλογή!

Καλημέρα ατομάκια... ένα καφέ δυνατό παρακαλώ! Χριστίνα κοιμήθηκες χθες;

Λιάνα μου έχετε κληρονομικότητα; Μα να έχει χοληστερίνη ανεβασμένη τόσο μικρό παιδάκι; Τουλάχιστον απ'οτι κατάλαβα έπεσε... Ηρέμισες καθόλου τώρα;

Λέγκω με έχεις αγχώσει, χτες πάλι έβλεπα ότι θα πηγαίναμε σε συναυλία με τον άντρα μου, αλλά πήρε λέει φωτιά ένα κοντινό δάσος (αλήθεια έχει στο ΟΑΚΑ δάσος??) και τελικά το συγκρότημα δεν εμφανίστηκε, και ως αποζημίωση έπαιξε ένα άλλο λατιν συγκρότημα κάπου εκεί κοντά! Τι να πει κανείς για τα όνειρα της αλληνής......

:lol::lol: Θεά είσαι... Καλά να πάθετε που δεν με πήρατε μαζί:tongue:

Ντεπιές, με το κομμάτι από ΙΑΜΧ κόλησα όπως και με το βιντεοκλιπ...

Kalimera girls. H xolisterini ths Kleopatras einai klironomiki apo ton baba ths kai olo tou to soi (to soi mou!!!), den trwei patatakia, oute tiganita (1 fora to mina na faei) , trwei sokolates ygeias , taxini me meli, psomi tou tost mavro, light tyria kai galopoula, polla ladera, ospria, alla kai makaronades kai kreatika alla ola me metro. Den trwei apo to kilikeio tou sxoleiou kai protimw na ths vazw egw tostakia mazi ths to prwi. Trwei arketa frouta kai pinei fysikous ximous. Egw pali xairomai pou epese ligo, kathws eixe faei kanonika to proigoumeno brady kai an skefteis kai ti gluka fagame tis meres tvn giortwn, pali kala na les!

Katerina, oute pansetes pairnw sto spiti kai burgerakia den trwme para mono an pame sta goodys 1 fora sto 4mino! Vasika, exoume na pame goodys apo ton Septembrio.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...