Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

692160k68dp18m79.gif

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

μαλλον ΤΑΡΑ μας κολλησατε!τοσους πολλους ορους βαζεις?εγω τους μισους απο αυτους ,αλλα βεβαια δεν εχουν και τρομερη καταρροη τα δικα μου

ο Σπυρος ειναι συναχωμενος και τωρα βηχει,ευτυχως εκανε μονο ενα 38 και τιποτα αλλο,και φυσικα εχει παρει και η μικρη σειρα αφου το βραδυ απο το μπουκωμα δεν κοιμηθηκε καλα

και επειδη δεν θα τα παω στην παιδιατρο θα ψαξω τα βιβλιαρια να δω ποιο σιροπι ειχε γραψει του Σπυρου την τελευταια φορα και να του δωσω!

εφυγε και η παρεα μας σημερα...

περαστικα λοιπον σε ολα τα αρρωστακια

καλη επιτυχια ΛΙΑΝΑ και πολυ σωστα ειπε η ΛΕΓΚΩ παρτους και τα σωβρακα

ααα !!!!!!χιονισε εδω!καλα μην φανταστειτε οχι μεσα στην πολη αλλα στα βουνα εχει ριξει μπολικο!!!το βλεπω απο το παραθυρο μου :D

αυτα!!

μολις τα εκανε η μικρη!:idea:

τι ωραιος συνδιασμος!εγω να απολαμβανω το καφεδακι μου με το κουλουρακι μου και να ερχεται η μποχα.....:lol:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ουτε τα δικα μου εχουν πολυ καταρροη αυτη τη φορα καπετανισσα (τα΄δωσαν ολα πριν 20 μερες!), αλλα ο ορος βοηθαει να διαλυονται οι μυξες, να μην τις καταπινουν και βηχουν πολυ, και οτι υπαρχει μεσα, να βγαινει προς τα εξω, και φυσικα στο μπουκωμα. Εγω αυτο το σιροπι τους δινω. http://www.farmasyn.gr/greek/prospan.php

age.png age.png

Ταράκι μου σ' ευχαριστώ πολύ αλλά... τζίφος με την συνέντευξη!! Υστερούσα, απ' ότι μου είπαν. Τώρα αγωνιώ για τα αποτελέσματα των εξετάσεων της Κλεοπάτρας.

Λιάνα μου σε τι υστερούσες? Σε μπόι, σε στήθος, σε γνώσεις, σε τι? Περιμένουμε νέα για την Κλεό! Ευχάριστα!

Καπετάνισσα τον νάρθηκα τον βγάλατε? Τώρα το θυμήθηκα:oops:

Περαστικά βρε κορίτσια στα μικρά σας.

Εγώ παίρνω 2λιτρο ορό και της ρίχνω με 10ρες σύριγγες της Ελέ. Τουλάχιστον 5 στο κάθε ρουθούνι.

Λέγκω ασε με, μου θες και βόλτες, αν με αφήσει η Ελέ να κοιμηθώ θα σου πω. Προς το παρόν έρχεται με το μαξιλάρι και την κούκλα της πάνω απο το κεφάλι μου και μες στον ύπνο μου φωνάζει, μαμά ναν!

Ημαρτον!

Σας αφήνω γιατί τα έχω πάρει τώρα λέμεεεεεεε!!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΤ τον βγαλαμε το ναρθηκα και ειναι μια χαρα τωρα!

εγω μια αμπουλα ορο σε καθε ρουθουνι βαζω,λιγο ειναι?και χρησιμοποιω τα otrisalin και τη συσκευη που ρουφαει τις μυξες,ειναι πιο αποτελεσματικος ο ορος με την συριγγα?για πειτε!

ΤΑΡΑ αυτο το σιροπι το επαιρνε ο αδελφος μου ,δεν ηξερα οτι κανει και για παιδια.

Επεξεργάστηκαν by maira95

1958530te2chmztha.gif

Απλά με τις σύριγγες φεύγει ο ορός με πίεση και βγαίνει μπόλικο πράγμα, ενώ με τα οτρισαλίν θές πολλά και είναι ασύμφορα. Σκέψου ότι ένα μεγάλο μπουκάλι ορός κοστίζει περίπου 1.5 ευρώ ενώ αυτά γύρω στα 5. Βέβαια ο ορός πρέπει να χρησιμοποιείται σε 3 μέρες, μετά τον πετάμε.

Ειναι ελαφρυ αυτο το σιροπι. Οχι σαν τα αλλα που κυκλοφορουν και σε στελνουν!

Γιατι σε συριγγα τον ορο? Δεν κανει να μπαινει με πιεση στη μυτη, και ειναι και βασανιστικο για το παιδι.

age.png age.png

Απλά με τις σύριγγες φεύγει ο ορός με πίεση και βγαίνει μπόλικο πράγμα, ενώ με τα οτρισαλίν θές πολλά και είναι ασύμφορα. Σκέψου ότι ένα μεγάλο μπουκάλι ορός κοστίζει περίπου 1.5 ευρώ ενώ αυτά γύρω στα 5. Βέβαια ο ορός πρέπει να χρησιμοποιείται σε 3 μέρες, μετά τον πετάμε.

Να σε βαλουμε κατω να σου ριξουμε ορο με πιεση να μου πεις αν σ΄αρεσει σαδιστρια! Ασε που μπορει να της κανεις ζημια στ΄αυτια.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Γιατι σε συριγγα τον ορο? Δεν κανει να μπαινει με πιεση στη μυτη, και ειναι και βασανιστικο για το παιδι.

ωραια!με κατατοπισατε πληρως θα ελεγα!:?:-?:?

1958530te2chmztha.gif

Καλέ είναι δυνατόν να ρίχνω με τη μια όλη τη σύριγγα?

Λίγο λίγο, η κάθε σύριγγα που είναι 10μλ είναι περίπου 6-7 δόσεις. Και την αφήνω να πάρει ανάσα. Πάντως μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί σωτήρια η σύριγγα.

Χριστίν μις u2 (επίσης ο άντρας μου με έχει πρήξει, πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούμε)

Λίγο λίγο, η κάθε σύριγγα που είναι 10μλ είναι περίπου 6-7 δόσεις. Και την αφήνω να πάρει ανάσα. Πάντως μέχρι στιγμής έχει αποδειχτεί σωτήρια η σύριγγα.

Χριστίν μις u2 (επίσης ο άντρας μου με έχει πρήξει, πρέπει οπωσδήποτε να βρεθούμε)

ενταξει λοιπον! καταλαβα!θα συνεχισω με otrisalin :tongue:

και μενα μου λειψατε!οχι πως σας ειδα και πολυ!

dvyDWGF290M&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Aστα αυτα! Μονο οι μποτες της Βερμαχτ σου λειπουν! Ξερω τι θα ντυθεις στο παρτυ!!!:tongue::tongue::tongue:

Εμεις δε σας λειψαμε δηλαδη ε??????????

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...