Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

NA ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΡΕΝΑ ΜΟΥ!!!

Κατερινα, κορυφαιο το ανεκδοτο!!! :lol:

Εγω πηγα για τα εισιτηρια του κοινωνικου τουρισμου σημερα, ολα ΟΚ, ο Αντωνης εχει δεκατα (πανε εναλλαξ τα παιδια μου), και να δουμε ποτε επιτελους θα γινουμε καλα...!

age.png age.png

Σερενάτα να σας ζήσουν και απο εδώ!!!!!!!!!!!!!

Ταράκι περαστικά!!!!!!! Εχετε αποφασίσει μέρος?

Μίλαγα πριν με την Ελε και μου λέει μια συνάδελφος άτεκνη προς το παρον, "απορώ πως μπορείς και συνεννοείσαι με ένα παιδί μικρότερο απο 2 χρονών και μάλιστα απο το τηλέφωνο" Πήγα να της απαντήσω "ευκολότερα απότι με έναν μεγάλο" αλλά δεν απάντησα, θα κάνει παιδιά και θα καταλάβει!

Κάνω έντιτ το παπάκι

Επεξεργάστηκαν by ΚατερίναΒ

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ταράκι περαστικά!!!!!!! Εχετε αποφασίσει μέρος?

Οχι Κατερινα μου, αλλα φυσικα καπου κοντα. Να δουμε και αν θα τα χρησιμοποιησουμε, γιατι συνηθως ο Φωτης δε γνωριζει παρα ενα μηνα πριν ποτε θα κλεισουν το μαγαζι, και ειναι παντα κοντα στον 15αυγουστο...

Με φώναξαν απο μια δουλειά για συνέντευξη, θα πάω αύριο το πρωί. Ωχ Παναγία μου!!

Καλη επιτυχια Λιανακι! Και καλα αποτελεσματα για την Κλεο!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Επίσης κάτι άλλο που θυμήθηκα, μια μέρα έδινα το email μας και λέω "ταδε-ατ-ταδε.γρ" και τι γυρνάνε και μου λένε "δεν είπες το παπάκι":rolleyes:
Ρε συ Κατια όλοι οι γκαγκά στο δικό σου γραφείο μαζεύτηκαν;;;
Με φώναξαν απο μια δουλειά για συνέντευξη, θα πάω αύριο το πρωί. Ωχ Παναγία μου!!
Με το καλό, και μη βιαστείς να πεις ναι ή όχι αυτή τη φορά, πρώτα θα μας δώσεις πλήρη αναφορά!
Οχι Κατερινα μου, αλλα φυσικα καπου κοντα. Να δουμε και αν θα τα χρησιμοποιησουμε, γιατι συνηθως ο Φωτης δε γνωριζει παρα ενα μηνα πριν ποτε θα κλεισουν το μαγαζι, και ειναι παντα κοντα στον 15αυγουστο...
Προκάμω ακόμα κοπελιά να πάω κι εγώ;

WN6Op3.png

Kαπετανισσα, το διαβασες αυτο? Να πιεσεις τον γιατρο να σου πει για τις παρενεργειες. Μην αρχισει τις αοριστολογιες, να εισαι σιγουρη για το τι θα κανεις.

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1466384&postcount=392

age.png age.png

Kαπετανισσα, το διαβασες αυτο? Να πιεσεις τον γιατρο να σου πει για τις παρενεργειες. Μην αρχισει τις αοριστολογιες, να εισαι σιγουρη για το τι θα κανεις.

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1466384&postcount=392

ΤΑΡΑ τωρα το διαβασα

αυτες οι παρενεργειες συμβαινουν συνηθως μετα απο οποιοδηποτε εμβολιο και εμφανιζονται τα 2 πρωτα 24ωρα,

στο ΜΜΡ νομιζω συμβαινουν μετα απο 8 με 10 μερες απο τη μερα που εγινε το εμβολιο

γνωριζω παιδακια που σε καθε εμβολιο κανουν πυρετο και αλλα που δεν κανουν καθολου.

1958530te2chmztha.gif

ps θυμίζει λίγο (πολύ λίγο) F Mercury?

οχι βεβαια!!! σε τι???:rolleyes:

ο Μercury εχει ωραια , καθαρη, βαθια φωνη ! που μολις τον ακους καταλαβαινεις οτι ειναι αυτος και μονο αυτος:!:

v3xwCkhmies&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

από τα κομματάκια που σου μένουν στα χείλη για μέρες...

Βασικά εμένα δεν μου έμεινε το κομμάτι, αν και το άκουσα ευχάριστα. Επίσης θυμίζει ελαφρώς στο θεατρικό της εμφάνισης τον Μέρκιουρι, στη φωνή δεν είμαι σίγουρη αν επηρρεάστηκα από σένα και έψαχνα να βρω ένα απροσδιόριστο κάτι που τον θύμιζε.

cYYzmwXn45w

WN6Op3.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!

Ευχαριστω για τις ευχες!!!!!!!!!!!!!

Ειναι θεικα τα διδυμα λέμε!!!!Κουκλια!!!!Ειμαι χαζοθεια..λαλαλαλαλαλαλλαλαλα:P:p:p:p:p:p:p:p

Ουτε να δουλεψω μπορω ουτε τίποτα(και καλα οτι εργαζομουν σκληρα πριν....;))

Λεπτομερειες δίπλα!!!

Χριστινα ...μπες να σε ρωτησω κατι για το χθεσινο 4.....Το είδες;;;;

Καλη επιτυχία Λιανα μας.Και συμφωνω με την Χριστινα...Μη βιαστεις..πρωτα θα ρθεις εδω να μας τα πεις και μετα θα αποφαΣΙΣΟΥΜΕ!!!!!

Απο τοτε που εχω ερθει σ αυτο το τοπικ, αυτο και το friday είναι τα δυο πιο πολυπαιγμενα τραγουδια από μενα!!!

ESdzdkTHz3s

Καλημέρα καλές μου ροκοτουλούμπες...

Λιανάκο μου καλή επιτυχία στη συνέντευξη... Παρ τους τα σώβρακα κοπελιά!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρενάκι μου να χαίρεστε τα πλασματάκια πάντα ζωηρά, γερά και χαμογελαστά ;)

Το γαλακτοτσίμπουρό μου δεν λέει να συνέλθει απ'το συνάχι... δεν ξέρω κι εγώ πόσα κιλά ορό του έχω ρίξει στις 23 μέρες του. :rolleyes:

Κατερινααααα... πήγαμε μαρη σε καμια συναυλία σήμερα ή θκατούλες πάλι;:tongue:

S01mvyjvCQg

Ωραίο κομμάτι εεε;

από τα κομματάκια που σου μένουν στα χείλη για μέρες...

8vWYTQx1Zl0

Πωπω τώρα το άκουσα... χάσιμο το τραγουδάκι... πάρα πολύ ωραίο!!!!!!!!!!!!!!! Εντομεταξύ το βιντεοκλιπ είναι εντελώς θεατρικό! Μπράβο ντεπιές!

Καλημερα κοριτσακια! Λεγκολακι, κι εμεις εχουμε καταναλωσει, πανω απο μια βδομαδα τωρα, πολλα κουτια με ορους... Πριν λιγο κοντεψα να παθω εγκεφαλικο παλι, γιατι η Μαριαλενα εβαλε καπακι απο ορο στο στομα της... Τη γυρισα αναποδα και την τιναζα! Βαζω και στα δυο γυρω στους 10-12 ορους την ημερα, κι ενω ειμαι προσεχτικη και φροντιζω να τα πεταω αμεσως, καποιο μου ξεφυγε...και δυστυχως πολυ ευκολα μπορει να γινει το κακο... Ο Αντωνης ειναι με πυρετο απο χθες. Σημερα το πρωι μολις ξυπνησε ειχε 38,4. Μολις σταματησε η Μαριαλενα να εχει δεκατα, αρχισε ο Αντωνης με πυρετο. Κατα τ΄αλλα, σημερα σταματησα το σιροπι για τον βηχα στη Μαριαλενα, το ξεκινησα στον Αντωνη! Συναχι και τα δυο!!! Αυτα εχει το κλαμπ των 2!!! Χα χα!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...