Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα το πρωί πήγα την Κλεό για γενικές εξετάσεις (και θυρεοειδή). Αύριο το απόγευμα τα αποτελέσματα. Κατά τ' άλλα υπάρχει ένα θέμα με την δουλειά του άντρα μου, θα τους πουν σήμερα τί ακριβώς. Πολύ φοβάμαι μην είναι τίποτα απολύσεις. Αυτό μας έλειπε τώρα. Δεν είμαι και σε πολύ καλό μουντ, θα σας πω νεότερα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καπετανισσα, η σειρα σου αποψε! :lol::lol::lol:

χα χα!δεν θα περιμενω μεχρι το βραδυ!

αρχιζω με το καλημερα σας γιατι καποιες μπερδεψαν τα μπ@@τια τους χθες βραδυ!:evil:

9LjbMVXj0F8

c2H_ygk5hJI&feature=related

1QP-SIW6iKY

1958530te2chmztha.gif

Σου φαινομαι για ξανθια?:tongue::tongue::tongue:

Χοχοχοχοχο, που να ξέρω τι κρύβει η βαφή???

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα το πρωί πήγα την Κλεό για γενικές εξετάσεις (και θυρεοειδή). Αύριο το απόγευμα τα αποτελέσματα. Κατά τ' άλλα υπάρχει ένα θέμα με την δουλειά του άντρα μου, θα τους πουν σήμερα τί ακριβώς. Πολύ φοβάμαι μην είναι τίποτα απολύσεις. Αυτό μας έλειπε τώρα. Δεν είμαι και σε πολύ καλό μουντ, θα σας πω νεότερα.

Λιανάκι γιατί την πήγες την μικρή? Προληπτικά? Καλά αποτελέσματα! Μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά, γενικα μιλάω, δες πόσο αισιόδοξα έχει ξεκινήσει η μέρα, η βδομάδα, ο μήνας, έχει έναν ήλιο έξω που δεν σου κάνει κέφι να είσαι μέσα!

Κάποια μπήκε με άγριες διαθέσεις βλέπω σήμερα!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Κατερινιώ καλημέρα. Προληπτικά την πήγα, λέω να της κάνω ένα τσεκαπ το χρόνο. Πέρυσι που κάναμε πρώτη φορά της βρήκαν χοληστερίνη οπότε θέλω να δω φέτος πως πάει και προληπτικά της έκανα και για θυρεοειδή γιατί έχω και εγώ.

Αααχ! Τι να πει και η Μενεγάκη που βγήκε στην εκπομπή της σήμερα σαν την Μαρινέλλα στο "Ανοιξε Πέτρα"? Μες στα μαύρα ντυμένη και μ'ένα ύφος... Εντάξει, αυτό που ήθελε το πέτυχε, ακόμα και εγώ δεν έβαλα Τσαπανίδου σήμερα και το έχω στη Μενεγάκη να δω τι θα πει.

...έχω αλλοτροιωθεί τελείως πάντως, τι Μαρτάκης, τι Μενεγάκη... δεν την παλεύω!

ακόμα και εγώ δεν έβαλα Τσαπανίδου σήμερα και το έχω στη Μενεγάκη να δω τι θα πει.

...έχω αλλοτροιωθεί τελείως πάντως, τι Μαρτάκης, τι Μενεγάκη... δεν την παλεύω!

Πρέπει οπωσδήποτε να βρεις δουλειά γιατί μου φαίνεται σε χάνουμε!!!!!!!!Desperate housewife!!!!:lol::lol::lol::tongue:

Πρέπει οπωσδήποτε να βρεις δουλειά γιατί μου φαίνεται σε χάνουμε!!!!!!!!Desperate housewife!!!!:lol::lol::lol::tongue:

Κατερινάκι κάθε μέρα στέλνω 3-4 βιογραφικά, 2 τηλέφωνα με έχουν πάρει όλα και όλα απο τον Δεκέμβρη που έχω ξεκινήσει. Αντε, πάλι θα μπω το βράδυ στο Καριέρα και στο Skywalker να ψαχτώ! Τηλεφωνήτρια παρτ τάιμ θα καταλήξω στο τέλος αλλά αυτό δεν με συμφέρει τώρα γιατί απο το Ταμείο παίρνω περισσότερα λεφτά. Μετά το ταμείο, αυτό θα κάνω, το βλέπω.

Καλημερα ,καλημερα..

Ειμαι στην αναμονη οπως ξέρετε...

Μπηκα προς το παρον μονο για να πω οτι οι ροκοσουσουραδες με συγκινησαν παρα πολυ για το ενδιαφερον τους!!!!!!!

Θα επανέρθω με νεότερα....

Καλημερα ,καλημερα..

Ειμαι στην αναμονη οπως ξέρετε...

Μπηκα προς το παρον μονο για να πω οτι οι ροκοσουσουραδες με συγκινησαν παρα πολυ για το ενδιαφερον τους!!!!!!!

Θα επανέρθω με νεότερα....

Τιιιιιιιιιιιιιιιι, σήμερα είναι η μεγάλη μέρα??????? Αντε με το καλό!!!!!! Ολα θα πάνε καλά!!!!!!!

Χτες ακούσαμε το σιντί σου!!!!!!! Σε ευχαριστούμε πολύ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλέ πείτε μου, ελάτε λιγο απο εδώ, όλα δίπλα τα λέτε και εμένα με αφήνετε στην άγνοια (εμότικον που κλαίει στην γωνίτσα του)!!!

Κάνω έντιτ το περιστατικό αν και το έχετε σχολιάσει, αλλά επειδή πολλά αδιάκριτα μάτια τριγυρίζουν εδώ........

Επεξεργάστηκαν by ΚατερίναΒ

Καλέ πείτε μου, ελάτε λιγο απο εδώ, όλα δίπλα τα λέτε και εμένα με αφήνετε στην άγνοια (εμότικον που κλαίει στην γωνίτσα του)!!!

Θέλω να σας παραθ(χ)έσω ένα περιστατικό απο τη δουλειά μου, για να δείτε τι ζω σε καθημερινή βάση

Λαμβάνω πριν απο λίγο ένα φαξ, επαναλαμβάνω ΛΑΜΒΑΝΩ ένα φαξ, το οποίο ήταν κατάμαυρο. Ερχεται ο πωλητής (ο οποίος έχει πτυχίο ΤΕΙ) και είναι η εικόνα της εταιρίας και μου λέει "Ρε τους πόντιους χαλάσανε όλο το μελάνι τους".

Εχμμμμ, το δικό μας χάλασαν, λέω εγώ η ταπεινή και καταφρονεμένη γραμματεύς.

"Οχι ρε, αφού αυτοί μας το έστειλαν"

......................

Ε, τι να επιμείνω? Ποιά είμαι εγώ, μήπως είμαι κάποια?

Πλακα κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορυφαιο!!!!!!!!!!!!!

Μπραβο πες του ..και αν ποτε τύχεις να δεις την μάνα του πες της...

''Τζαμπα τα λεφτα σας..ΤΖΑΜΠΑ'''''

Λαμβάνω πριν απο λίγο ένα φαξ, επαναλαμβάνω ΛΑΜΒΑΝΩ ένα φαξ, το οποίο ήταν κατάμαυρο. Ερχεται ο πωλητής (ο οποίος έχει πτυχίο ΤΕΙ) και είναι η εικόνα της εταιρίας και μου λέει "Ρε τους πόντιους χαλάσανε όλο το μελάνι τους".

......................

Αχ μάνα μου... με κάτι τέτοια άτομα έχω να κάνω πολλές φορές και σιχτηρίζω!

Ηρθαν τα twins!:D:D:D:D:D:D

WN6Op3.png

Θέλω να σας παραθ(χ)έσω ένα περιστατικό απο τη δουλειά μου, για να δείτε τι ζω σε καθημερινή βάση

......................

χα χα χα!!!ως κι εγω το ξερω που ειμαι και ψιλοασχετη με τα πισια!

Ηρθαν τα twins!:D:D:D:D:D:D

ΡΕΝΑΤΑ ΝΑ ΣΑς ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!

ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΑ

εσυ το ξερουμε απο τωρα οτι εισαι μια χαζοθειτσα!:tongue:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...