Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Το θέμα μας δεν είναι η δεκαετία μυρωδάτη μου, αλλά το είδος. Ξέφυγες με το τελευταίο, σε επαναφέρω στην τάξη και παρακαλώ να μην επαναληφθεί, μην παρασύρεσαι από άλλα άτομα εδώ μέσα! :lol:

Λοιπόν, έφυγα, κανονίστε να μου το κάνετε βαρύ κι ασήκωτο μέχρι το πρωί!

Oλο φευγεις, και ολο εδω εισαι! Και ασε τον κοσμο ελευθερο, φασιστρια!

43ip_yEHs1w

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα, καλή βδομάδα και καλό μήνα!!!!!!

Ντιπες έγραψες χτες! (κάνει και ομοιοκαταληξία)

παιδια προσανατολιστε μου δεκαετια ...να εχουμε και μια σειρα...γιατι ετσιοπως ειμαι στα ψυχολογικα μου θα βαλω κατι ασχετο μου φαινεται τωρα....

ειναι στα ορια του βαρυ μεταλλο που λεω αλλα μου αρεσει....

Καλώς το γιασεμάκι!!!!!

Δεν υπάρχουν κανόνες ότι γουστάρουμε ακούμε! Οπως θα έχεις καταλάβει εδώ είμαστε χωρισμένες σε αυτές που ακούνε τα "βαριά" και τις άλλες του "ελαφρού" (και όχι δεν είμαστε σκυλούδες, είμαστε ροκούδες!:tongue:)

Εγώ είμαι κάπου στη μέση, είμαι η ουδέτερη ζώνη!

Ελπίζω να πόσταρα αυτό που ήθελα! Δεν μπορώ να το ακούσω

19IqwU3itFk

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Μια νυσταλαία καλημέρα

Να βάλω κάτι χαλαρό... δεν έχω προλάβει να πιω και καφέ :D

bubtZO-wmEg

Ωραία τραγουδάκια μπήκαν χθες!;)

ειναι πολυ θετικο να ξερεις οτι καποιος θα ελθει σπιτι καθε μερα,

εστω κι αν ειναι αργα το απογευμα,να ξερεις δηλαδη οτι καποιος θα ειναι εκει,

μπορει εσυ να μην το καταλαβαινεις ,αλλα ειμαι σιγουρη οτι η παρουσια καποιου μεσα στο σπιτι βοηθαει και ψυχολογικα!

Αυτό δεν το συζητάω... ο γιωργάκος μου με βοηθάει και ψυχολογικά αλλά και πρακτικά πάααρα πολύ. Την παρασκευή που ήρθε στις 10,30 λάλησα το ζωντανό. Το κακο είναι ότι μάλλον έτσι θα πάει για πολύ καιρό γιατί έχουν πολύ δουλειά στην νέα του εργασία. Άρα με βλέπω να φορτώνω στην πλάτη τα κουτσούβελα και να πηγαίνω τσάρκες για να περνάει η ώρα για να μη λαλήσω ούτε εγώ ούτε αυτά... αρκεί να κάνει καλό καιρό όπως αυτές τις μέρες!

Υ.Γ. εγώ θα ήμουν στο Δρομοκαϊτειο αν είχα τη μάνα μου:rolleyes: Καλητερα μόνη μου με δυο παιδιά και το σπίτι αχούρι, που θα μου πάει θα μπω σε σειρά:tongue:

Διαφημίσεις

Κατερινακι δεν ακουγεται το κομματι σου! Το εψαχνα κι εγω και δεν το εβρισκα!!!

Λεγκολακι, εδω να ερχεσαι στας εξοχας, να αμολαμε τα κουτσουβελα να παιζουν απο ανοιξη με το καλο!!!

age.png age.png

Δεν οδηγεις Λεγκολακι? Πως θα΄ρχεσαι γλυκια μου με 2 μωρα με τη συγκοινωνια?

Οδηγάω μηχανάκι μόνο γμτ... Αλλά δεν έχω θέμα με τις συγκοινωνίες... το ένα στο μάρσιπο, το άλλο δίπλα και παω παντού... ήδη το έκανα με ταξί που πήγα στη γυναικολόγο και στο παιδίατρο. Θα μου πεις συγκοινωνίες και σε κανα μηνάκι το πολύ θα σκαώ μύτη;)

Διαφημίσεις

Κατερινακι δεν ακουγεται το κομματι σου!

Εχμμμμ, δοκίμασες να δυναμώσεις τον ήχο του πισιού σου??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μα να πω κατι και εσύ Μουρλέγκω και εσύ Μαντάρα έχετε πάει στην άλλη άκρη, εμείς πως να μπορέσουμε να σας έρθουμε έστω για μια βόλτα στο διπλανό παρκο?

Ενω Τσίκι και Χριστίν μένουν πιο κοντά σε μένα. Με τη Λιάνα δεν το συζητώ μένουμε σχεδόν δίπλα. Ασχετο αν δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ, αλλά τουλάστιχον υπάρχει σαν ιδέα μέσα στο μυαλό μας!

Ουφ!

Αυτά!

Ασχετο αλλά το θεματάκι με τον ρατσισμό το κλείδωσαν? Ηθελα να ποστάρω ένα απόσπασμα απο το βιβλίο του Κονολ που διαβάζω...

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Εχμμμμ, δοκίμασες να δυναμώσεις τον ήχο του πισιού σου??? :tongue::tongue::tongue::tongue:

Μα να πω κατι και εσύ Μουρλέγκω και εσύ Μαντάρα έχετε πάει στην άλλη άκρη, εμείς πως να μπορέσουμε να σας έρθουμε έστω για μια βόλτα στο διπλανό παρκο?

Ενω Τσίκι και Χριστίν μένουν πιο κοντά σε μένα. Με τη Λιάνα δεν το συζητώ μένουμε σχεδόν δίπλα. Ασχετο αν δεν βρισκόμαστε σχεδόν ποτέ, αλλά τουλάστιχον υπάρχει σαν ιδέα μέσα στο μυαλό μας!

Ουφ!

Αυτά!

Ασχετο αλλά το θεματάκι με τον ρατσισμό το κλείδωσαν? Ηθελα να ποστάρω ένα απόσπασμα απο το βιβλίο του Κονολ που διαβάζω...

ναι το κλειδωσαν προσωρινα γιατι παλι σφαχτηκανε

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

καλημερα κοριτσακια!!!!!!!!!!!!τι κανετε;οταν θελω να ξεκινησει ωραια η ημερα μου και να εχω διαθεση ακουω παντα αυτο

KW2J_UZ8lQU

με ξεσηκωνει βρε παιδι μου!!!!!τι να κανω:D

tRX1p2.png

Οδηγάω μηχανάκι μόνο γμτ... Αλλά δεν έχω θέμα με τις συγκοινωνίες... το ένα στο μάρσιπο, το άλλο δίπλα και παω παντού... ήδη το έκανα με ταξί που πήγα στη γυναικολόγο και στο παιδίατρο. Θα μου πεις συγκοινωνίες και σε κανα μηνάκι το πολύ θα σκαώ μύτη;)

Μωρε εγω θα σου πω, αλλα το νου σου στον Θοδωρακη, γιατι αρχιζει η επικινδυνη ηλικια τωρα!

Σου φαινομαι για ξανθια?:tongue::tongue::tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...