Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Bonjour Mesdammes et Monsieurs!

Κάτι ήθελα να σχολιάσω αλλά δεν θυμάμαι τι.

Λεγκωλάκι είσαι ήρωίδα!!

Εγώ νυστάζω......

Ντιπες κάπου πήρε το αυτί μου γι'αυτόν που είπες αλλά δεν τον έχω ακουστά.

Θα ακούσω όμως το τραγουδάκι που ποστάρεις.

Τραγούδι δεν βάζω, βάλατε πολλά εσείς!

Εγώ τώρα ακούω "που που που που που που να πήγε η μπουμπού" Ημαρτον με τα ζουζούνια!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

bdLpNjadM8k

VRJXfq5MCaM

:lol::lol::lol:

αχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παραλιγο να καψω το γαλα του Σπυρου οσο τα ακουγα!!!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχα!!!(τι μυριζει τι μυριζει τοση ωρα.......:!:)

καλημερα ΣΤΕΓΙΑ και ΝΤΕΠΙΕς!

πανω που αναρωτιομουν που εισαι να μας βαλεις κανενα φευγατο γκρουπ!:idea:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στα υπολοιπα κοριτσια!!!!!

εχε χαρη που πηγα νωρις για υπνο χθες........

(αυτο ηταν καρφι για τη ΧΡΙΣΤΙΝΑ :tongue:)

βρηκα αυτο το blog και ειπα να το μοιραστω μαζι σας(αν δεν το ξερετε ηδη),εμενα μου φαινεται πολυ ενδιαφερον αλλα θελει πολυ ψαξιμο!

http://georgelaios.blogspot.com/

UlMWAl7tIro

1958530te2chmztha.gif

Κάτι ήθελα να σχολιάσω αλλά δεν θυμάμαι τι.

Μπράβο ρε Μπαιράκι, μου θύμησες τι ήθελα να πω, ΣΤΕΓΙΑ καλώς μας επέστρεψες, πως πάνε τα ξενύχτια? Ο μικρός καλά είναι? Για πες μας! Η βάλε μας το λινκ αν τα έχεις πει αλλού και βαριέσαι να γράψεις!!!

Δώστου ένα φιλί απο μένα!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε Μπαιράκι, μου θύμησες τι ήθελα να πω, ΣΤΕΓΙΑ καλώς μας επέστρεψες, πως πάνε τα ξενύχτια? Ο μικρός καλά είναι? Για πες μας! Η βάλε μας το λινκ αν τα έχεις πει αλλού και βαριέσαι να γράψεις!!!

Δώστου ένα φιλί απο μένα!

βουαλα!

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=123942&postcount=30

1958530te2chmztha.gif

Μια γρηγορη καλημέραααααα ροκονουμερα...

Για άλλη μια φορά θα σας σπάσω τα νευράκια και θα βάλω μία κομματάρα που δεν είναι ροκ αλλά σπέρνει

pul7jmKO2Fw

Δεν ξέρω αν σας αρέσουν οι χαϊνηδες;;)

Κατερίνα παιδί μου είδες τίποτα καλό και ελπιδοφόρο σήμερα στον ύπνο σου;;;

Έφυγα γιατί δεν προκάνω... σμουτς

(ρε Μάιρα πως τα φέρνεις βόλτα με δυο παιδιά μόνη; Έχεις καμια άλλη βοήθεια ή κλάην;)

Λεγκολακι εμενα μου αρεσουν οι Χαϊνιδες!

Τωρα που μπηκες στο κλαμπ των 2, ξερω, ειναι φρικαλεο στην αρχη, σιγα σιγα θα συνηθισεις, και θα δεις τι εστι μαχιμες μαμαδες! Οχι σα μερικες μερικες που ειναι ολη μερα βολτα με το καροτσι και κανουν σοπιν θεραπι!!!:tongue::tongue::tongue:

Στεγια μου καλως ηρθες και παλι! Αυτες οι 24 υπεροχες ωρες του τοκετου βρε παιδακι μου, μου καθησαν καπως!!! Χαιρομαι παντως που η εμπειρια σου ηταν καλη!

Πηγα κι εκανα ψηφιακη μαστογραφια, και εχω να σας ανακοινωσω οτι χαιρω ακρας υγειας!

Επισης, η κορη μου δεν εκανε εμετο το γαλα της σημερα, εχει δεκατακια και το συναχι και ο βηχας καλα κρατουν. Προφανως θα χασουμε και τη μηνιαια αιμοληψια μας την Τριτη για τον θυρεοειδη, (δεν πρεπει να ειναι αρρωστη), αλλα τι να κανουμε? Χειμωνας ειναι και θα περασει...:rolleyes:

age.png age.png

Τι εγινε ρε παιδια? Η γραια ζωντανεψε χθες βραδυ και ηρθε να κανει τον dj? Mε τι προσοντα ρεεεεεεεεεεε?:tongue::lol:
Όχι και με τι προσόντα κοπελιά, όχι και με τι προσόντα! Τα μεγαλύτερα προσόντα έχω :cool:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...