Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Αν γυριζε ο Φωτης στις 7,30 θα εκανα παρτυ καθε μερα! Αλλα υπαρχουν και χειροτερα, βλεπε καπετανισσα!!!

Πωπω όντως δεν πρέπει να μιλάω... Καλά πόσες ώρες δουλεύει κι ο Φώτης, πολύ υπερωρία κι αυτός... για την καπετάνισσα δεν μιλάω, δράμα... πάντως αν δεν ερχόταν ο γιωργάκος τέτοια ώρα δεν ξέρω πως θα καταφέρναμε να έχουμε φαί και κανα νεροχύτη ανθρώπινο και πράγματα απ'το σούπερ μάρκετ. Κάνω και με τα δύο οταν είμαι μόνη μου αλλά πόσα; Ο μικρός συνέχεια στο βυζί, ο θοδωρίκος να θέλει να παίξουμε...

Να με δεις να θηλάζω και ταυτόχρονα να παίζω ποδόσφαιρό... δεν σχολιάζω τι γίνεται όταν ο μικρός χάνει το βυζί και προσπαθεί μέσα στο χαμό του ποδοσφαίρου να το ξαναπιάσει :rolleyes:

Υ.Γ. Τα παραπάνω τα είχα γράψει πριν πολλές ώρες αλλά δεν πρόλαβα να τα ποστάρω γιατί ξυπνήσαν και τα δύο... τώρα ο θοδωρίκος προσπαθεί να κοιμηθεί και ο μικρος θηλάζει ενώ ο γιώργος είναι ακόμα δουλειά... με γλωσσόφαγες κακούργα τατόβια με το νωρίς γυρνάει:tongue:

...Ηταν λέει να πάμε στη συναυλία And also the trees στο rodeo. Μη ρωτάς γιατί, που, πως, πότε και με ποιό δικαίωμα, εγώ αυτούς ούτε που τους ξέρω, απλά έβλεπα χτες την αφίσα τους. Αλλα ρε γμτ δεν τα καταφέραμε! Κρίμα! Μια άλλη φορά!

and also the trees!!! :o:o

δε σταματά να με εντυπωσιάζει αυτό το forum telika...

κ μια που μιλάμε για live ο κύριος Chris Corner με τους IAMX έρχεται Αθήνα 27/2//10

enjoy

BPNmc71b7iE

age.png

age.png

Καλησπέρα μου λείψατε......

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Kαλημέρα!!!!!!!!!!!

Καλά είστε κοριτσάκια? Τα παιδάκια σας??

Λιάνα συγχαρητήρια!!!!!! Αυτά να βλέπουν μερικές μερικές και να συνεχίσουν όσα έχουν παρατήσει!!Σας είπα? Σήμερα είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!

Για ποιους χτυπάει η καμπάνα άραγε; :rolleyes:

Όσο για το Παρασκευή... Ναι θαυμάσια πέρασα... πηδήχτηκα από το παράθυρο :cool:

Εσυ οπως εστρωσες θα κοιμηθεις!!! Να φωναξεις τον Μαρτακη να σε σωσει!!!:tongue::lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Αχαχαχαχαχα καλά να πάθεις Δεσμέ!
Καλησπέρα μου λείψατε......
Γεια σου Στελλάρα με τον πρίγκηπά σου! :D

Λοιπόν τώρα θα σας βάλω ένα άσμα αφιερωμένο εξαιρετικά, νταξ; :D

xGbnua2kSa8

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

M'αυτό έκανα γκραντ είσοδο στην δεξίωση του γάμου (γιαγιάδες και λοιποί συγγενείς κάγκελο, ειδικά προς το τέλος που έπαιξαν μέχρι και motorhead & hawkwind χαχαχα)

RsVJfT-L_dA&feature=related

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...