Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Κατερινάκι, αυτός ο Τζόνης Κόνολης είναι συγγραφέας τύπου Στέφανου Βασιλιά???

Εγώ διαβάζω τα Πορνογραφήματα;):lol: του πασίγνωστου συγγραφέα Κ. Θάνου (@!#@!@:confused:).

Καλέ, ποια δεν ήξερε τους Cult??

Ji8VHEjVyVo

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχα μάλλον εγώ δεν τους ξέρω αλλά δεν έχω καταλάβει πως το συμπέρανε αυτό η Ταρα!

Καλό το βιβλίο Λιάνα?

Λέγκωωωωω σε έβλεπα στον ύπνο μου, μη γελάς!!!!! Ηταν λέει να πάμε στη συναυλία And also the trees στο rodeo. Μη ρωτάς γιατί, που, πως, πότε και με ποιό δικαίωμα, εγώ αυτούς ούτε που τους ξέρω, απλά έβλεπα χτες την αφίσα τους. Αλλα ρε γμτ δεν τα καταφέραμε! Κρίμα! Μια άλλη φορά!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Σορυ αλλά βγήκε ο μπόσης και το έκοψα το μνμ, Τουφάκο αν ακους πρέπει να εξετάσεις οπωσδήποτε την περίπτωσή μου, είμαι επείγον περιστατικό!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Λέγκωωωωω σε έβλεπα στον ύπνο μου, μη γελάς!!!!! Ηταν λέει να πάμε στη συναυλία And also the trees στο rodeo. Μη ρωτάς γιατί, που, πως, πότε και με ποιό δικαίωμα, εγώ αυτούς ούτε που τους ξέρω, απλά έβλεπα χτες την αφίσα τους. Αλλα ρε γμτ δεν τα καταφέραμε! Κρίμα! Μια άλλη φορά!

Το κέρατό μου ούτε στον ύπνο σου δεν έχω ελπίδα να βγώ βραδινή τσάρκα!

Καλημέραααα... ο μικρός νικόλας ειναι κάπως καλύτερα (τουλάχιστον σταμάτησε ο βήχας) και κοιμηθήκαμε και λίγο καλύτερα το βράδυ (μη φανταστείτε τρελά πράγραματα... ένα τριαμησάρι ώρες αλλά απ'το ολότελα)

Αν περάσουν και τα ράμματα θα είμαι σουυυυυυπερ!

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Εχω κολλήσει. Χάνω την ροκ ταυτότητά μου!!!

OfAolcIFp-s

Χμμμμμ σοβαρή περίπτωση εκτροχιασμού αλλά συγχωρείτε:tongue: (ωρε τι θα ακούσεις απ'τις άλλες:lol:)

Για να σώσω την κατάσταση

a2Qad-gaHMg

Ταραράκι, χαρας στο κουράγιο σου που τα έχεις όλη μέρα μόνη σου... εγώ ευτυχώς την παλεύω με τον παιδικό που πηγαίνει το πρωί ένα τετράωρο γιατί αλλιώς μέχρι τις 7,30 που γυρνάει ο γιώργος θα βάραγα το κεφάλι μου στον τοίχο!

Κοιμούνται και τα δύο, πάω μπας και προλάβω να κοιμηθώ κανα μισάωρο! φιλώ σας σούργελα

H Maira...η σκληροροκου!!!!:tongue::tongue::tongue:

..

γιατι????δεν σου γεμιζω το ματι :shock:???εεε????:mad:

καλυτερα σκληροροκου παρα μουφοροκου:idea:

Χμμμμμ σοβαρή περίπτωση εκτροχιασμού αλλά συγχωρείτε:tongue: (ωρε τι θα ακούσεις απ'τις άλλες:lol:)

Για να σώσω την κατάσταση

και φυσικα θα ακουσει!

και αυτη και οι αλλες που εχουν αφησει το τοπικ στο ελεος του Θεου και της ΛΙΑΝΑς η οποια βαζει Μαρτακη..:shock:

και σιγα μην σωσεις εσυ την κατασταση με POLICE!!!:shock: απαπαπαπα!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΑΙ ΑΕΡΑς ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑς!!!!!!

qDuW3NvjqJY&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Ετσι είμαι εγώ, σαν την πεταλουδίτσα, πετάω απο κλαράκι σε κλαράκι!! (Εμότικον που αυτομουτζώνεται!).

36_33_6.gif

ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!! Εχω κολλήσει. Χάνω την ροκ ταυτότητά μου!!!

10_1_138.gif

Το κέρατό μου ούτε στον ύπνο σου δεν έχω ελπίδα να βγώ βραδινή τσάρκα!

Παλι με χρονια με καιρους...!!!:tongue:

Καλημέραααα... ο μικρός νικόλας ειναι κάπως καλύτερα (τουλάχιστον σταμάτησε ο βήχας) και κοιμηθήκαμε και λίγο καλύτερα το βράδυ (μη φανταστείτε τρελά πράγραματα... ένα τριαμησάρι ώρες αλλά απ'το ολότελα)

Αν περάσουν και τα ράμματα θα είμαι σουυυυυυπερ!

Σ΄εσφαξε ρε παιδακι μου?:evil:

Ταραράκι, χαρας στο κουράγιο σου που τα έχεις όλη μέρα μόνη σου... εγώ ευτυχώς την παλεύω με τον παιδικό που πηγαίνει το πρωί ένα τετράωρο γιατί αλλιώς μέχρι τις 7,30 που γυρνάει ο γιώργος θα βάραγα το κεφάλι μου στον τοίχο!

Κοιμούνται και τα δύο, πάω μπας και προλάβω να κοιμηθώ κανα μισάωρο! φιλώ σας σούργελα

[/url]

Αν γυριζε ο Φωτης στις 7,30 θα εκανα παρτυ καθε μερα! Αλλα υπαρχουν και χειροτερα, βλεπε καπετανισσα!!!

Ηρθα να αναλαβω δραση!!!

Εσυ οπως εστρωσες θα κοιμηθεις!!! Να φωναξεις τον Μαρτακη να σε σωσει!!!:tongue::lol::lol::lol:

sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZSman000

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...