Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Θα ερθεις?:D 14/2, την τελευταια Κυριακη της Αποκριας. Ειναι τριημερο!

ααααν εγγυηθει η μωβουλα οτι θα ντυθει Σιντι Λοπερ θα προσπαθησω.....:tongue:

Τρώμε ένα αγγούρι που για την ώρα δεν δείχνει να τελειώνει... αλλά δεν φοβομαστε δεν είμαστε δειλοί... φιλώ σας μικρές μου ροκοτυρόπιτες

τι παθατε ΛΕΓΚΩ?ζορικος ο μικρος?καντε λιγακι υπομονη,βοηθεια δεν εχετε απο πουθενα?ο πρωτος καιρος ειναι παντα δυσκολος,ειδικα οταν υπαρχει και αδελφακι!

γιατι τοση ησυχια?τι συμβαινει?:cool:

fRp1yych9-g

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Λεγκολακι, υπομονη γλυκεια μου! Τιποτε αλλο δε μπορω να σου πω! Ειναι πολυ δυσκολα στην αρχη οταν υπαρχει και αλλο μικρο παιδακι στο σπιτι. Τουλαχιστον να περασει λιγο ο καιρος να κοιμαται και το μωρο το βραδυ, να΄χεις δυναμεις κι εσυ...!

age.png age.png

Θα έρθω λέμε στην 80ιλα ντυμένη Σιντάκι!

rJv6sutAbYQ

αυτο μανταμ ειναι γδυμενη... οχι ντυμενη!!

λες να ερθω και εγώ σαν joan jett??? θα γελασει και το παρδαλο κα- τσικι!!!!

M3T_xeoGES8

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Ο γιος μου το κα-τσικι, χοροπηδουσε στον καναπε λες και ειναι τραμπολινο, κι εσκασε κατω, στο μοναδικο σημειο που δεν υπαρχει μοκετα... Για καλη μου τυχη, ηταν εδω ο μπαμπας του, σταματησε πηγαινοντας σε μια δουλεια. Τι να πω ρε παιδια? Εσκασε κατω ανασκελα. Ευτυχως που δε χτυπησε στο κεφαλι. Πολυ ζορι τελικα να εισαι μονη με 2 μικρα ολη μερα...

age.png age.png

Καλησπέρα κοριτσάκια. Εχει πέσει πολύ διάβασμα στα αγγλικά, καθώς και πολλές δουλειές στο σπίτι, είχα και ένα χέρι που δεν έπαιρνε μπροστά.... Ολα μαζί! Πάντως οι κόποι μου ανταμοίβονται καθώς το 1ο Mock Test το πέρασα επιτυχώς (οριακά βέβαια, με έσωσε η έκθεση που έγραψα 17!) και γενικώς όλα τα workshops που κάνω τα περνάω και στις 2 τελευταίες εκθέσεις έγραψα Α. Δεσμέ μου σε κάνω περήφανη! Κατά τις 11 θα την πέσω πάλι στο κρεββάτι , θα πάρω τα βιβλιαράκια μου και θα μελετήσω.

Φιλάκια πολλά.

Μ' αρέσει ένα κομμάτι τελευταία, χωρίς να τρελλαίνομαι για το συγκρότημα! Το παρακάτω... Να το αφιερώσω στην Τάρα που της έλειψα (αν και δεν ξέρω αν θα της αρέσει καθώς είναι πιο... tough and rough).

3SRUoAeg1DQ&feature=related

Kαλημέρα!!!!!!!!!!!

Καλά είστε κοριτσάκια? Τα παιδάκια σας??

Λιάνα συγχαρητήρια!!!!!! Αυτά να βλέπουν μερικές μερικές και να συνεχίσουν όσα έχουν παρατήσει!!

Ο γιος μου το κα-τσικι, χοροπηδουσε στον καναπε λες και ειναι τραμπολινο, κι εσκασε κατω, στο μοναδικο σημειο που δεν υπαρχει μοκετα... Για καλη μου τυχη, ηταν εδω ο μπαμπας του, σταματησε πηγαινοντας σε μια δουλεια. Τι να πω ρε παιδια? Εσκασε κατω ανασκελα. Ευτυχως που δε χτυπησε στο κεφαλι. Πολυ ζορι τελικα να εισαι μονη με 2 μικρα ολη μερα...

Ακριβώς το ίδιο κάνει και η Ελε, χτες έσκασε με το κεφάλι:mad::x

Ευτυχώς που είναι φοβιτσιάρα και, τουλάχιστον χτες, δεν το ξανάκανε, ελπίζω να το σταματήσει αυτό με τον καναπέ. Επίσης όταν την βάζω για ύπνο, εκεί που νανουρίζεται και εγώ χαίρομαι που θα κοιμηθεί, σηκώνεται και χοροπηδάει:mad::x

Τεσπα, διαβάζω ένα βιβλίο απο τον Τζόν Κόνολι http://www.johnconnollybooks.com/ φαίνεται πολύ ενδιαφέρον συγγραφέας, μακάρι να βρώ και άλλα βιβλία του. Αυτό που διαβάζω είναι το βιβλίο των χαμένων πραγμάτων και είναι ένα "παραμύθι" για ένα παιδάκι που μπαίνει σε έναν μυστικό κόσμο. Μακάρι να μην απογοητευθώ από το τέλος του.

Σας είπα? Σήμερα είναι ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλημερα...

Ποσες Παρασκευές έχω να βάλω το τραγούδι;;;

Ταρα...το βαζω........

Κατερινάκι αστα να πανε...και μενα ετσι ακριβως...χοροπηδαει παντου...και αυτο με τον υπνο πια που πετάγονται και χοροπηδάνε......

Αντε βαζω το ασμα να μιλησω και με την Ταρα λιγο δίπλα γιατι εχω και θεμα.....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1462018#post1462018

wa2nLEhUcZ0

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...