Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ηρθα να σας βαλω αυτο το τραγουδι που το ακουει τωρα στο ραδιοφωνο ,το οποιο εχω χρονια να το ακουσει, άρεσε πολυ σε μια φίλη μου, σε μενα καθόλου αλλα μου φερνει στο νου πολυ ωραιες σχολικες -εφηβικες αναμνήσεις!!!

6fD5YcFmke4

Διαφημίσεις

ChristinaGRZ δεν θυμάμαι ακριβώς το περιστατικό, ελπίζω να μην είχαμε βριστεί η κατι τέτοιο:P:p δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου αυτά, χωρίς πλάκα!

όσο για τις ορμόνες.. άσε εγώ μέχρι να φτάσει ενός ο Κ (τώρα ειναι 14 μηνών) ένιωθα τις παρενέργειες απο αυτές!!cu!

Oχι καλέ, ούτε εγώ μένω στα βρισίδια, παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω. Δε μπορώ να πω, κιουρίες ήμασταν κι οι δύο μας, ένα βίντεο με τα πρόωρα είχες βάλει.

Όσο για τα ξενύχτια, σας τρώω ούλες εδώ μέσα! Θυμάμαι που τον πρωτοπήραμε σπίτι και μου έλεγε ο ντόκτορ "πως πας" κι απαντούσα "καλέ τι ήσυχο παιδάκι είναι" και γέλαγε, τώρα κατάλαβα γιατί :lol:

Κι ένα σχετικό άσμα

YYjBQKIOb-w

Ρένα εμένα μου αρέσει αυτό που έβαλες, αλλά πάλι... αναμενόμενο δεν ήταν για μένα; :wink:

WN6Op3.png

γειααααα...

πηζω και ελπιζω!!!δουλεια πολλη βαρεμαρα ακομα περισσοτερη και ο μπεμπινιο γκρινια λογω δοντιων.

ΤΑΡΑΜΑΚΙ αν ξανακαμεις παραπονα οτι βγαινω με την μανταμιτσα με τα μωβ συνεχεια θα ερθω Παιανια και θα σου κανω αρμενικη βιζιτα.τι να κανω μανα μου... πρεπει να την βγαζουμε οξω να παιρνει αερα και μιας και στα ΚΑΠΗ δεν την παιρνουν γιατι ειναι αγριο μωρο και κανει ολο ζημιες, την παμε για κανα τηλιο, χαμεμηλο και ολα τα ευγενη ποτα. Να! μου την πηρατε στην νυχτεριδουπολη και ξερασε τα σωψυχα της.... σας το ειπα!!! εχει manual και ειδικο διατροφολογιο.

( καλα θα μου ριξει μολοτωφ , ξερει και που μενω τωρα ..ωχ αμαν!!!!)

πλακα πλακα εχω να σας δω τις λοιπες απο Last year ! την Λιανα δε μονο σε φωτο στο φεισμπουκ..αντε να δουμε ποτε και πως θα συντονιστουμε.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Μαριάννα μου εδώ είμαι, σου έλειψα? Καλημέρα. Εχθές μπήκες για λίγο δίπλα και μέχρι να σε καλημερίσουμε την έκανες!!!

Ε οχι και για λιγο! Για ρωτα την κυρα μας τη βορεια...! Και ναι, μου ελειψες!;)

γειααααα...

ΤΑΡΑΜΑΚΙ αν ξανακαμεις παραπονα οτι βγαινω με την μανταμιτσα με τα μωβ συνεχεια θα ερθω Παιανια και θα σου κανω αρμενικη βιζιτα.τι να κανω μανα μου... πρεπει να την βγαζουμε οξω να παιρνει αερα και μιας και στα ΚΑΠΗ δεν την παιρνουν γιατι ειναι αγριο μωρο και κανει ολο ζημιες, την παμε για κανα τηλιο, χαμεμηλο και ολα τα ευγενη ποτα. Να! μου την πηρατε στην νυχτεριδουπολη και ξερασε τα σωψυχα της.... σας το ειπα!!! εχει manual και ειδικο διατροφολογιο.

( καλα θα μου ριξει μολοτωφ , ξερει και που μενω τωρα ..ωχ αμαν!!!!)

πλακα πλακα εχω να σας δω τις λοιπες απο Last year ! την Λιανα δε μονο σε φωτο στο φεισμπουκ..αντε να δουμε ποτε και πως θα συντονιστουμε.

Εχεις δικιο σ΄αυτο Τσικιτα! Για ποτο ή μπυρα ή εστω ενα σφηνακι, ειναι παντελως αχρηστη! Που να το΄ξερα να΄φτιαχνα στο σπιτι μια κανατα χαμομηλι να΄χω μαζι??? :tongue::tongue::tongue:

Αντε και ηρθαν και οι Αποκριες! Η γραια ειπε θα ντυθει Σιντι Λοπερ και θα εμφανιστει ετσι στο παρτυ της νυχτεριδουπολης που θα΄χει 80΄s night! Αυτη τη φορα δεν την παταω, θα΄χω και τα βοτανοζουμα μαζι, η Κατ γουμαν ειναι μεσα, Τσικιτα, βρες baby sitter!!!

kRD39Ym6yq4

age.png age.png

Καλημερα! Που ειστε ολες εξαφανισμενες?

εχουμε και δουλειες.....:cool:......νταξξξξ??????????:cool:

καλησπερα σας!!!

κρυο,βροχη και πολυ κλεισουρα εδω!:evil:

λεμε να παμε τα μικρα αυριο σε εναν καινουριο παιδοτοπο που εχει ανοιξει,γιατι μεσα δεν αντεχεται αλλο!!

αληθεια ,ποτε ειπαμε ειναι το παρτυ 80'ς?:rolleyes:

fDD79DZ0oiM&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

εχουμε και δουλειες.....:cool:......νταξξξξ??????????:cool:

καλησπερα σας!!!

κρυο,βροχη και πολυ κλεισουρα εδω!:evil:

λεμε να παμε τα μικρα αυριο σε εναν καινουριο παιδοτοπο που εχει ανοιξει,γιατι μεσα δεν αντεχεται αλλο!!

αληθεια ,ποτε ειπαμε ειναι το παρτυ 80'ς?:rolleyes:

Θα ερθεις?:D 14/2, την τελευταια Κυριακη της Αποκριας. Ειναι τριημερο!

age.png age.png

Καλημέρα!!!!!!

Ηρθα για να μη μου βάλετε απουσία!!

Λέγκω-land μη νομίζεις ότι σε ξέχασα, να χαίρεσαι τον Θοδωράκη σου, να τον καμαρώνετε, να είναι πάντα υγιής και καλότυχος!!! Πως τα πας με τα μπουμπούκια σου? Κοιμάται ο μικρός?

Παντού χιονίζει εκτός απο τη βρωμοαθήνα:mad: Να φύγουμε να πάμε αλλού!

Φτου, ήρθε ο μπόσης, είπα και εγώ να σας πω 2 κουβέντες αλλά δεν.....

επιφυλάσσομαι όμως!

Φιλιάαααααα

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...