Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Kαλημέρα !!!!!!!!!!!!!!!!!!Καλη ''παγωμενη΄΄ εβδομάδα!!!!

ello ello !!

είμαι νέα στην ενότητα αυτή αλλά οχι στο parents

μου αρέσει η ροκ μουσική , έχω εναν μικρούλη 14 μηνών και προσπαθώ να τον μυήσω λίγο στη μουσική που μας αρέσει οικογενειακώς.

Για αρχή ας βάλω ενα τραγουδάκι που μου αρέσει τώρα τελευταία για να δώσω έτσι και το στίγμα μου :P:p

-τους έχω δει 2 φορές και αν ξαναέρθουν πάλι θα πάμε !

cu !

Καλωσήρθες Καννέλα!!!Χαιρομαι πολυ που ήρθες και πληθαίνουμε!!!Χαχαχαχ

Οπωσ κατάλαβες σε ένταξαμε κι ολας στην ομάδα μας.!!!!

έτσι, έτσι να ξεχωρίζουν οι επικεφαλής σιγά-σιγά για να επικρατεί και κάποια τάξη... :cool:

Ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω γελαμε! χα χα χα !!! επικεφαλης?ποιων??ξανα χα χα χα!!!!:tongue::tongue::tongue:

ταξη σε αυτο το τοπικ????

μμμμμμμμμμ.....δεν νομιζω......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χθες περασα παρα πολυ ωραια με τα κοριτσια,το καταευχαριστηθηκα πραγματικα!:D

τα κοριτσια ειναι πολυ σουπερ και ακομα καλυτερα!!!!

πραγματικα κριμα να μην ειμαστε πιο κοντα,

αλλα σκεφτομαι ενα τετοιο ταξιδακι στα γρηγορα να το κανω πιο συχνα!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΛΕΝΑ ευχαριστω για την καλη παρεα και παλι!και ελπιζω την αλλη φορα να δω τη ΛΙΑΝΑ ΤΟΥΦΑ ΚΑΙ ΛΕΓΚΩ

λετε να ανεβω και καποια στιγμη λιιιιγο πιο βορεια???:idea::idea::idea:

χα χα χα πηρα φορα!!!!!!!!!!!!!!

Αντε αμέσως εσύ να κοροιδέψεις..΅Επικεφαλής βεβαια!!!!:P:p

Μπραβο ρε κορίτσια που περάσατε τόσο ωραια.Την επόμενη φορά και εγώ;)

Μαιρα αυριο σε περιμενω δίπλα να μου τα πεις όλα..Χχιιχιχιχιχι

Και που σαι....Αντε σιγα σιγα να παίρνεις την ανηφόρα......

Και οι υπόλοιπες....

Κρυώνω..δεν βαζω τραγούδι...μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατα τα άλλα depeche M (δεν ήξερα οτι υπάρχουν θέματα ιεραρχίας εδώ :P) [/url]

Οχι καλη μου, υπαρχει θεμα ομαδων - "εμεις" και οι "αλλες", οπου το "εμεις" ειναι πιο δυνατη ομαδα απο το "αλλες", 1ον γιατι ειμαστε γνησιοι ροκαδες, 2ον, γιατι τιμουμε το ροκ εν τη γενεσει του, 3ον, γιατι στο "εμεις" ανηκει η ιδρυτρια αυτου του τοπικ, δηλαδη εγω!!! Σε μπερδεψα ε?:lol::lol::lol:

Δεν πειραζει, καλως ηρθες στους ροκαδες, και θα μας μαθεις σιγα σιγα!

Γιουχου και απο μενα ποντικομικρουλες!!!

αλλα τωρα κοντα δεν μας κοβω για καφεδιασμα γιατι δεν λεει να αφηνω τα αντρακια μου συνεχεια μονα και να τρεχω για καφεδες... λεμε τωρα! εκτος και αν κανονισουμε να βρεθουμε συν αντροις και τεκνοις...το σκοτωσα ολιγον!!!

Με τη γραια με τα μωβ, μπορεις να πηγαινεις για καφε 2 φορες σε 2 μερες ε?

Κατερινα, εδω τιθεται θεμα προτιμησης! Κανω ενσταση!

2584005kl5dxnqn1r.gif

age.png age.png

πολυ καλοι πραγματικα!μπραβο,πρωτη φορα τους ακουω!!!!!!

και που σαι ΝΤΕΠΙΕς!

για να λεω εγω οτι ειναι καλοι,σημαινει οτι πραγματικα ειναι!!!:cool::cool::cool:

Για αλλη μια φορα θα συμφωνησω με την καπετανισσα!!!

1487424tqitqygotd.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΘΟΔΩΡΑΚΗ!!!

age.png age.png

Πολυ ομορφη βραδια χθες, πραγματικα! Η γραια με τα μωβ που ειναι? Ακομη να συνελθει?

Γκουχ γκουχ... γραία γραία, αλλά δεν είμαι κουφή (αν και μετά τα ντάπα ντούπα ψιλοκουφάθηκα). Κατάλαβες τώρα γιατί δεν πίνω ή να στο κάνω πιο λιανά; :lol:
Ρε κορίτσια ήταν πολύ ωραία χτες! Καπετάνισσα σαν μικρό κοριτσάκι είσαι! Τι παράξενο πράγμα όμως, να μην έχεις δει έναν άνθρωπο και όμως να τον αισθάνεσαι δικό σου!

Τα δικά μου ώτα ακόμα βουίζουν!

Συμφωνώ και συμφωνώ!
εχω να καταθεσω οτι ειχα να δω Μπρατζελινο ποοοολυυυ καιρο και η αληθεια ειναι οτι αγαπολατρευω σφοδρα.. εχει γινει ολοκληρο αντρακι !!! ηρθε η γραια με τα μωβ σπιτι να της φτιακω ενα τηλιο στην ηλικια που ειναι και βαλαμε τα βλασταρια μας να ανταλλαξουν αποψεις και γνωμες ( βασικα την βγαλαμε μπαλκονι με καφε , μπουφαν και τσιγαρο και ειχαμε αφησει τον Χαρη σε χρεη διαμεσολαβητη - οχι οτι τον χαλασε... η καλύτερή του ήταν-), καταχαρηκανε και τα 2 που τα ειπανε αλλα ο δικος μου μες την μαυρη ζηλια επειδη ο Χαρης επαιζε με τον Μπραντυ...
Το τι γέλιο κάνω όταν διηγείται η τσικι δεν λέγεται :lol: (κι ας επιμένει στο γραία, θα την χ?σω άλλη στιγμή)
Οχι καλη μου, υπαρχει θεμα ομαδων - "εμεις" και οι "αλλες", οπου το "εμεις" ειναι πιο δυνατη ομαδα απο το "αλλες", 1ον γιατι ειμαστε γνησιοι ροκαδες, 2ον, γιατι τιμουμε το ροκ εν τη γενεσει του, 3ον, γιατι στο "εμεις" ανηκει η ιδρυτρια αυτου του τοπικ, δηλαδη εγω!!! Σε μπερδεψα ε?:lol::lol::lol:

Με τη γραια με τα μωβ, μπορεις να πηγαινεις για καφε 2 φορες σε 2 μερες ε?

Κατερινα, εδω τιθεται θεμα προτιμησης! Κανω ενσταση!

Κατ'αρχάς σαφώς και την μπέρδεψες την κοπέλα (στην οποία θυμήθηκα ότι είχα απαντήσει παλιότερα για άλλο θέμα, σόρρυ Κανέλλα, οι ορμόνες μου έβραζαν τότε!). Άστη να εκφράζεται και να ενσωματωθεί στην ομάδα ΜΟΥ με δημοκρατικές διαδικασίες!

Όσο για το θέμα προτίμησης του τσικιού, τελικά όλες με θέλετε και μόνη και με παρέα. Χριστέ μου πόσα κομμάτια να γίνω η μωβούλα; :lol:

Το Μαιροκόριτσο ακόμα ταξιδεύει;

ΥΓ Χτες ήταν τα μπέρθντει του τεό; Να τον χαίρεσαι λέγκωμαμ!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

ετσι ετσι ακριβως! ''εμεις'' και οι ''αλλες'' χχεχεχεχεχεχεχεε!!!!!:lol::lol::lol:

Το Μαιροκόριτσο ακόμα ταξιδεύει;

εφτασαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!ολα καλα εδω!

σνιφ σνιφ....καλο αλλα λιγο......:cool:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΟΔΩΡΑΚΗ!!!!!!!

257724qzzhy39no4.gif

ΚΑΛΩς ΗΛΘΕς ΚΑΝΕΛΛΑ!!!!!!!!!

αν μεινεις λιγο στην παρεα μας θα καταλαβεις τι παιζει....:cool::cool::cool:

LmSt1oEIshE

1958530te2chmztha.gif

Ευχαριστώ κοριτσάρες μου σαν τώρα το γέννησα το αλητάκι μου...

Εδώ χαμός... ο θοδωρίκος αρρώστησε, ο σπόρος μπουκωμένος ακόμα, ο γιώργος αισθάνεται χάλια, εμένα με έχουν τσακίσει τα ράμματα και κάθε μέρα πονάνε περισσότερο... γκρου γκρου γκρου... μια ωραία ατμόσφαιρα!:rolleyes:

Θα επανέλθω αργότερο με σχετικό άσμα τώρα τρέχουμε λέμεεεεεεεεε

Ψάχνετε ένα track για να σας ανεβάσει?

Το παρακάτω είναι ιδανικό. Προσωπικά το λατρεύω κ όποτε το ακούω μου (καρα)φτιάχνει τη διάθεση.

Εάν αναρωτιέστε για το (υπο)είδος της μουσικής πρόκειται για futurepop ;)

enjoy

ZcH5uC-EzlI

age.png

age.png

1730508mui9qvvkpq.gif

Πολυ κρυο ρε παιδια! Εβαλα 5 πουλοβερ και βγηκα χθες βραδυ να καπνισω στο μπαλκονι, και κοντεψα να γινω κρυσταλλο!

Η Μαριαλενα παλι συναχωθηκε, μολις μετα απο 20 μερες, μαζι με τον Αντωνη. Θα καλοπερασουμε παλι... Μας εχει φαει και η κλεισουρα, ελεγα να τα παω παιδοτοπο σημερα, αλλα δεν το βλεπω...

Καλημερα!

Αυτο για την Κατερινα που δεν τους ηξερε! Αισχος!:lol::lol::lol:

1yLVufAfby0

age.png age.png

Καλημέρα!!!

Πολύ κρυο και πολυ δουλεια σήμερα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλα ρε Κατερίνα, δεν ήξερες τους Cult...;;;;Παράλειψη..;)Μεχρι και εγω τους ξερω που δεν είμαι της ομάδας!!!!

Ταρακι δε σου μιλησα διπλα γιατι τρεχω σήμερα!! Μετα αν ξελασκάρω λίγο

Περαστικά σας!!!Οντως δυσκολες μέρες..Ολο συναχια ,κρυο κλεισουρα!!Ολοι ετσι είμαστε:(.Αντε να ερθει επιτέλους η ανοιξη να ξεχυθουμε....!!!!

Λοιπον να συνερθουμε λιγο και να αφησουμε κατα μερος τους cult .....

DQC2ieLmjV4

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Το μικρό μου - Κωνσταντίνος- ή αλλιώς τερατάκι, ξυπνάει όλη τη νύχτα,

ο αποθηλασμός πάει περίπατο κατά τα άλλα όλα καλά!!

ChristinaGRZ δεν θυμάμαι ακριβώς το περιστατικό, ελπίζω να μην είχαμε βριστεί η κατι τέτοιο:P:p δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου αυτά, χωρίς πλάκα!

όσο για τις ορμόνες.. άσε εγώ μέχρι να φτάσει ενός ο Κ (τώρα ειναι 14 μηνών) ένιωθα τις παρενέργειες απο αυτές!!

Να και ενα τραγουδάκι

cu!

Επεξεργάστηκαν by kanella

C0yEp2.png

"awake in cold places, cool ice and icy faces,

some dead and some living,

most of them doing something in between"

Honey bee - Madrugada

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...