Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Χιονίζει στο Μπρίστολ :rolleyes: Καιρός για τζάκι!!!
Μπριστολέζος χρυσό μου; Βρέθηκα κι από κει, ωραία πέρασα :D
Ω ρε τι ερημια είναι αυτή; Αφήσαμε μόνη ωσαν το λεμόνι την μοβ σεξοβόμβα!

Να σε χέσω καπετάνισσα ερχεσαι αθήνα;;; Τώρα βρήκες;;; Δεν κοπιάζετε κι από το τσαρδί μου για γκαϊφέ και μπύρες για το ταρόβιο;:tongue:

Ααα καλημέρα δεν είπα...

Κατ'αρχάς για να μην το ξεχάσω: Άειιιι.... :lol:

Κατά δεύτερον, είσαι τελειώς γεια σου έτσι;

Η μωβ γραια σεξοβομβα :lol::lol::lol: εβαλε και uriah heep! Ετοιμαζεται φαινεται για την αυριανη εξοδο!!! Λετε να φερει μαζι της ωτασπιδες? :lol::lol::lol:
Ασταδιάλα είπα σήμερα; :tongue:
Τι λεχώνα ρε κοπελιά με δουλεύεις;;; Αύριο θα κάνω παιδικό πάρτυ για τον θοδωρίκο!
Χάι χούι που λέει κι η τούφαμαμ. Όχι απλά γεια σου, τρία παιδιά βολιώτικα είσαι! Καταλαβαίνω το περί Θεοδωρακίου θέμα, αλλά χαρά στο κουράγιο σου, ειλικρινά!
σουσουραδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςς

Καλα να περασετε!!!Να προσεχετε την καπετανισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ταρα μου....το σκεφτηκες καλα;;Θα βγεις με τις άποτες;;;;;(κερνα τες και ενα σφηνακι ..χυμο απο μενα...αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

Κάτσε εσύ και γέλα χαμένο... Κάτσε να δω αν θα σκάσω μύτη αύριο, διότι αν μας ξενυχτήσει και σήμερα ο τσαδμαν πως να τον αφήσω όλο το βράδυ στη μάνα;... Θα παρθεί αύριο η απόφαση. Ελπίζω να μας αφήσει να διασκεδάσουμε μια φορά με τον πατέρα του...

Τους είδα σήμερα τιβι και τους θυμήθηκα, μου αρέσουν τα παλληκάρια ρε παιδιά!

QD0CV_WTlk8

Ρένα τα παλλουκάρια θα έρθουν και Ξάνθη!

Τέλειοοοοοοοοοοοοοοο

7-wOVeay96U

Επίσης μου αρέσει κι αυτό (μη βαράτε!) :cool:

AmiN0h-3syc

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια που έγινε λόγος από τη Χριστίνα για τους Matisse να postάρω και γω ένα λινκ με Ελληνικό γκρουπ με εκπληκτική μουσική κ απίστευτα φωνητικά.

enjoy

gZNMTDaJ5-g

αλήθεια, δε σας ταξίδεψε?

age.png

age.png

Μια που έγινε λόγος από τη Χριστίνα για τους Matisse να postάρω και γω ένα λινκ με Ελληνικό γκρουπ με εκπληκτική μουσική κ απίστευτα φωνητικά.

................αλήθεια, δε σας ταξίδεψε?

Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!!!

Ελληνες είναι????? Για τα ελληνικά δεδομένα είναι ζούπερ!!!!!!

Μαγεύτηκα!

Εγώ πάλι υποστηρίζω Flakes, είναι και δικά μας τα παιδιά!

Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να σας βρω το συγκεκριμένο τραγούδι με καλύτερο ήχο, αλλά δεν μπαίνω και στον κόπο γιατί ξέρω ότι δεν θα μπείτε και εσείς!:tongue::tongue::tongue:

J7uOIEWXHXU

Ρένα ποιος σου είπε ότι δεν πίνουμε? 2 μπύρες λίγο είναι? Αχαχαχααχαχαχαχα!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

enjoy

gZNMTDaJ5-g

αλήθεια, δε σας ταξίδεψε?

πολυ καλοι πραγματικα!μπραβο,πρωτη φορα τους ακουω!!!!!!

και που σαι ΝΤΕΠΙΕς!

για να λεω εγω οτι ειναι καλοι,σημαινει οτι πραγματικα ειναι!!!:cool::cool::cool:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

που ειστε καλε?ετοιμαζεστε?:tongue:

η μωβουλα αφου εφαγε,ψωνισε,ταισε αλε,και φυσικα με πεθανε στον ποδαροδρομο παει να ξεκουραστει για να ειναι φρεσκια αποψε....:cool::cool::cool:

γιουχουυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

ello ello !!

είμαι νέα στην ενότητα αυτή αλλά οχι στο parents

μου αρέσει η ροκ μουσική , έχω εναν μικρούλη 14 μηνών και προσπαθώ να τον μυήσω λίγο στη μουσική που μας αρέσει οικογενειακώς.

Για αρχή ας βάλω ενα τραγουδάκι που μου αρέσει τώρα τελευταία για να δώσω έτσι και το στίγμα μου :P:p

-τους έχω δει 2 φορές και αν ξαναέρθουν πάλι θα πάμε !

cu !

C0yEp2.png

"awake in cold places, cool ice and icy faces,

some dead and some living,

most of them doing something in between"

Honey bee - Madrugada

που ειστε καλε?ετοιμαζεστε?:tongue:

η μωβουλα αφου εφαγε,ψωνισε,ταισε αλε,και φυσικα με πεθανε στον ποδαροδρομο παει να ξεκουραστει για να ειναι φρεσκια αποψε....:cool::cool::cool:

γιουχουυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:cool:

Σε βλέπω ξέρεις...:rolleyes: ακόμα δεν κατάφερα να κοιμηθώ γκρρρρ

ello ello !!

είμαι νέα στην ενότητα αυτή αλλά οχι στο parents

μου αρέσει η ροκ μουσική , έχω εναν μικρούλη 14 μηνών και προσπαθώ να τον μυήσω λίγο στη μουσική που μας αρέσει οικογενειακώς.

Για αρχή ας βάλω ενα τραγουδάκι που μου αρέσει τώρα τελευταία για να δώσω έτσι και το στίγμα μου :P:p

-τους έχω δει 2 φορές και αν ξαναέρθουν πάλι θα πάμε !

cu !

Καλωσόρισες στην παρέα, το στίγμα σου λέει ότι ανήκεις στη δική μου ομάδα, οπότε ξανακαλωσόρισες :lol:

WN6Op3.png

...

για να λεω εγω οτι ειναι καλοι,σημαινει οτι πραγματικα ειναι!!!:cool::cool::cool:

ό,τι πεις αφεντικό ;)

Καλωσόρισες στην παρέα, το στίγμα σου λέει ότι ανήκεις στη δική μου ομάδα, οπότε ξανακαλωσόρισες :lol:

έτσι, έτσι να ξεχωρίζουν οι επικεφαλής σιγά-σιγά για να επικρατεί και κάποια τάξη... :cool:

age.png

age.png

έτσι, έτσι να ξεχωρίζουν οι επικεφαλής σιγά-σιγά για να επικρατεί και κάποια τάξη... :cool:

εδω γελαμε! χα χα χα !!! επικεφαλης?ποιων??ξανα χα χα χα!!!!:tongue::tongue::tongue:

ταξη σε αυτο το τοπικ????

μμμμμμμμμμ.....δεν νομιζω......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χθες περασα παρα πολυ ωραια με τα κοριτσια,το καταευχαριστηθηκα πραγματικα!:D

τα κοριτσια ειναι πολυ σουπερ και ακομα καλυτερα!!!!

πραγματικα κριμα να μην ειμαστε πιο κοντα,

αλλα σκεφτομαι ενα τετοιο ταξιδακι στα γρηγορα να το κανω πιο συχνα!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΛΕΝΑ ευχαριστω για την καλη παρεα και παλι!και ελπιζω την αλλη φορα να δω τη ΛΙΑΝΑ ΤΟΥΦΑ ΚΑΙ ΛΕΓΚΩ

λετε να ανεβω και καποια στιγμη λιιιιγο πιο βορεια???:idea::idea::idea:

χα χα χα πηρα φορα!!!!!!!!!!!!!!

UYPcY15JaWY&feature=related

1958530te2chmztha.gif

εδω γελαμε! χα χα χα !!! επικεφαλης?ποιων??ξανα χα χα χα!!!!:tongue::tongue::tongue:

4_1_72.gif

ταξη σε αυτο το τοπικ????

μμμμμμμμμμ.....δεν νομιζω......:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

4_1_7v.gif

χθες περασα παρα πολυ ωραια με τα κοριτσια,το καταευχαριστηθηκα πραγματικα!:D

τα κοριτσια ειναι πολυ σουπερ και ακομα καλυτερα!!!!

πραγματικα κριμα να μην ειμαστε πιο κοντα,

αλλα σκεφτομαι ενα τετοιο ταξιδακι στα γρηγορα να το κανω πιο συχνα!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΛΕΝΑ ευχαριστω για την καλη παρεα και παλι!και ελπιζω την αλλη φορα να δω τη ΛΙΑΝΑ ΤΟΥΦΑ ΚΑΙ ΛΕΓΚΩ

λετε να ανεβω και καποια στιγμη λιιιιγο πιο βορεια???:idea::idea::idea:

χα χα χα πηρα φορα!!!!!!!!!!!!!!

UYPcY15JaWY&feature=related

Κι εμεις περασαμε πολυ ομορφα καπετανισσα, και χαρηκαμε πολυ που σε γνωρισαμε! :D

Ωραιο κομματι διαλεξες!!!;)

Τα μικρα μου ξυπνησαν στις 9, τα πηραμε στο κρεβατι, αλλαξαμε πανες, δωσαμε γαλα και τα ξαναβαλαμε για υπνο!!! Ξυπνησαμε ολοι στις 1,30! Πηγαμε εξω για φαγητο, και τωρα χαλαρωνουμε.

Πολυ ομορφη βραδια χθες, πραγματικα! Η γραια με τα μωβ που ειναι? Ακομη να συνελθει?

sig.jsp?pc=ZSzeb097&pp=ZSman000

age.png age.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα !!

Εμείς σήμερα ειχαμε ενα καλό απόγευμα, κοιμήθηκε ενα 3ωρο το γλυκό μου, το βράδυ έχει ανησυχίες, με τα δόντια του, είμαστε και σε φάση αποθηλασμού...:confused:

Κατα τα άλλα depeche M (δεν ήξερα οτι υπάρχουν θέματα ιεραρχίας εδώ :P) - αγαπημένοι του συζύγου εγώ πιο πολύ τείνω προς :

τέλειοι στίχοι και η φωνή του Thom Yorke απίστευτη !

Επεξεργάστηκαν by kanella

C0yEp2.png

"awake in cold places, cool ice and icy faces,

some dead and some living,

most of them doing something in between"

Honey bee - Madrugada

Καλησπέρα!!!!!!

Κανέλλα με το ωραίο νικ καλως μας όρισες!!!! Ωραία τραγουδάκια μας έβαλες! Πόσο είναι το μικρό΄σου? Να σου ζήσει!

Ρε κορίτσια ήταν πολύ ωραία χτες! Καπετάνισσα σαν μικρό κοριτσάκι είσαι! Τι παράξενο πράγμα όμως, να μην έχεις δει έναν άνθρωπο και όμως να τον αισθάνεσαι δικό σου!

Τα δικά μου ώτα ακόμα βουίζουν!

Χτες φτάνω σπίτι, ξυπνάω άντρα που τον είχε πάρει ο ύπνος στον καναπέ και του λέω να σκεπάσει την Ελέ. Ερχεται έντρομος και μου λέει ότι η μικρή δεν ήταν στο κρεββάτι της. Η δεσποινίς είχε πάρει το μαξιλάρι της και τον τίγρη της και είχε χωθεί κάτω από το πάπλωμα στο κρεββάτι μας.

Το πρωί κατα τις 10 μου λέει το στεφάνι μου, "έρχονται οι γονείς μου".

Για πότε ξύπνησα ούτε και εγώ ξέρω! Ωραίος τρόπος να σε ξυπνάνε!

Καπετάνισσα μακάρι να μας έρχεσαι πιο συχνά!!!

ZHRHc5HmFHg

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Γιουχου και απο μενα ποντικομικρουλες!!!

γιες ιν ντιντ !!! ητο ωραια εχθες με την καπταιν Ιγκλο αν και γμτ δεν μπορεσα να ερθω στην μπατμαν πολη να ξεσαλωκσω λιγο.. Κατερινατσι και Μαριανατσι εχω να σας δω απο του αγιου - που ολες γουσταρουμε- ανημερα...αλλα τωρα κοντα δεν μας κοβω για καφεδιασμα γιατι δεν λεει να αφηνω τα αντρακια μου συνεχεια μονα και να τρεχω για καφεδες... λεμε τωρα! εκτος και αν κανονισουμε να βρεθουμε συν αντροις και τεκνοις...το σκοτωσα ολιγον!!!

εχω να καταθεσω οτι ειχα να δω Μπρατζελινο ποοοολυυυ καιρο και η αληθεια ειναι οτι αγαπολατρευω σφοδρα.. εχει γινει ολοκληρο αντρακι !!! ηρθε η γραια με τα μωβ σπιτι να της φτιακω ενα τηλιο στην ηλικια που ειναι και βαλαμε τα βλασταρια μας να ανταλλαξουν αποψεις και γνωμες ( βασικα την βγαλαμε μπαλκονι με καφε , μπουφαν και τσιγαρο και ειχαμε αφησει τον Χαρη σε χρεη διαμεσολαβητη - οχι οτι τον χαλασε... η καλύτερή του ήταν-), καταχαρηκανε και τα 2 που τα ειπανε αλλα ο δικος μου μες την μαυρη ζηλια επειδη ο Χαρης επαιζε με τον Μπραντυ...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...