Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάντυ όποια δεν σε προλάβει να την πας καφέ την Κυριακή (τσίκι και λιάνα το κόβω, εγώ είμαι η αναποφάσιστη ακόμα, εξαρτάται από τον Αλε πως θα είναι)

DKxZY0DIxIk

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Ω ρε τι ερημια είναι αυτή; Αφήσαμε μόνη ωσαν το λεμόνι την μοβ σεξοβόμβα!

Να σε χέσω καπετάνισσα ερχεσαι αθήνα;;; Τώρα βρήκες;;; Δεν κοπιάζετε κι από το τσαρδί μου για γκαϊφέ και μπύρες για το ταρόβιο;:tongue:

Ααα καλημέρα δεν είπα...

HNzmrEgz_GI

Η μωβ γραια σεξοβομβα :lol::lol::lol: εβαλε και uriah heep! Ετοιμαζεται φαινεται για την αυριανη εξοδο!!! Λετε να φερει μαζι της ωτασπιδες? :lol::lol::lol:

Λεγκολακι γλυκεια μου, καλη η ιδεα σου, αλλα εισαι λεχωνα ακομα! Κατσε να σαραντισεις, και θα σε επισκεφθουμε με το καλο!

Καλημερα σας!

801016p6s9l80xp6.jpg

age.png age.png

Τι λεχώνα ρε κοπελιά με δουλεύεις;;; Αύριο θα κάνω παιδικό πάρτυ για τον θοδωρίκο!

Πάω να ξαπλώσω καμια ωρίτσα γιατί πάλι άυπνη είμαι το βράδυ... βεντουζομένος ο κερατάς στο βυζί όλη νύχτα με το μάτι γαρίδα:rolleyes:

Εχει γενεθλια ο Θοδωρακης και θα του κανεις παρτυ? Τι λες ρε κοπελια! Με το νεογεννητο στο σπιτι περιμενεις και κοσμο? Μπραβο, εισαι μαχιμη! Να΄χεις ανοιχτα παραθυρα ομως γιατι πολλα μικροβια θα μπουν στο σπιτι...:rolleyes:

age.png age.png

Καλημέρα!!!!!!!!

Ρε Μουρλέγκω, δίκιο έχω τελικά που σε λέω έτσι! Θα κάνεις πάρτυ με ασαράντιστο μωρό? Δεν στο λέω για λόγους θρησκείας, αλλά για λόγους κούρασης και μικροβίων που λέει και η Τάρα.

Και πες μας τι κάνεις και εχεις τόση ενέργεια, εγώ με το 1 και δεν τα βγάζω περα και εσύ οργανώνεις πάρτυ!!!! Μπράβο κορίτσι μου, εύγε!!!!!!

Κοίτα που έρχεται η καπετάνισσα και θα χιονίσει!!!!!

Ρένα μη με πεις γαιδούρα, μέρες θέλω να σου τηλ για να σου πω ευχαριστώ αλλά όλο το αμελώ, είναι που δεν έχω και καλή σχέση με το τηλέφωνο!

Σας αφήνω γιατί έχει πέσει πολύ δουλειά

Φιλούρες!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Τον μικρούλη θα τον έχω στο δωμάτιό μας όταν κοιμάται και στην κουζίνα όταν είναι ξύπνιος ενω τα πιτσιρίκια θα είναι στο παιδικό ή στο σαλόνι. Θα είναι λίγα δίχρονα δεν είναι σε πολλά παιδάκια, συγγενείς δεν θα είναι έτσι κι αλλιώς, άρα θα έχουμε λίγο κόσμο. Θα είναι άλλο ένα μηνιάτικο μωρό και ένα τριων μηνών που θα είναι στο βρεφικό πάρτυ με τον σπόρο στην κρεββατοκάμαρά μας. Ρε κορίτσια δεν μου πήγαινε να μην του σβήσω καθόλου τούρτα και να μην παίξει με τα φιλαράκια του. Απλά θα έχουμε δύο πτέριγες για να είναι ασφαλή τα μωρά. Ααα και εννοείται πως θα αερίζεται συχνά ο χώρος.

Εντομεταξύ απ'την ώρα που ήρθε απ'το μαιευτήριο το τσίμπησε το συναχάκι απ'τον θοδωρίκο.

σουσουραδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςς

Καλα να περασετε!!!Να προσεχετε την καπετανισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ταρα μου....το σκεφτηκες καλα;;Θα βγεις με τις άποτες;;;;;(κερνα τες και ενα σφηνακι ..χυμο απο μενα...αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

σουσουραδεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςςς

Καλα να περασετε!!!Να προσεχετε την καπετανισσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ταρα μου....το σκεφτηκες καλα;;Θα βγεις με τις άποτες;;;;;(κερνα τες και ενα σφηνακι ..χυμο απο μενα...αχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)

Αυτο δεν το ειχα σκεφτει Ρενα μου! Χα χα! Θα πιω ολες τις κανατες μπυρας μονη μου δηλαδη!:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...