Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

O Aντωνακης λεει

1082743n9sylta7q3.gif

αν και μολις ειδε τα τυμπανα Κατερινα, θυμηθηκε οτι τα εχουμε βαλει στο παταρι, και ζητησε να τα κατεβασουμε!:confused:

Και σταματα να ονειρευεσαι τουρτες! Μη νομιζεις οτι δεν το ειδα, που το΄γραψες κατω κατω και με γραμματακια ψειρες...!!!:tongue:

Λεγκολακι, δεν εχεις κοριτσακι μου καμια μαμα ή πεθερα να σε βοηθησουν στο σιδερωμα? Λεχωνα με 2 μωρα, δεν παει πολυ να σιδερωνεις? Εκτος αν εγινες υπερκινητικη με ολα αυτα τα σοκολατακια που εφαγες...!:lol:

Η γραια με τα μωβ πρεπει να ειχε πολυ χοτ βραδια για να μην εχει εμφανιστει ακομα...!!!:lol::lol::lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ κρύο αλλά κ με τέτοια λιακάδα αμαρτία να μείνουμε μέσα ;)

Καλή βόλτα!!!!!!!!

Θα του τα δώσω τα φιλάκια γλυκούλα μου... ευκαιρία ζητάω!

Να του δώσεις και άλλα τότε!!!!!

Ωραία τραγουδάκια βάλατε τολμώ να είπω... έφυγα για σίδερο...

Να έρθω να βοηθήσω?????? Αι λοβ σίδερο!!!! Κοίτα τι κάνω, στήνομαι μπροστά απο το λάπτοπ και βλέπω σειρές στο http://greek-video.net/ Να έρθω?

O Aντωνακης λεει

1082743n9sylta7q3.gif

αν και μολις ειδε τα τυμπανα Κατερινα, θυμηθηκε οτι τα εχουμε βαλει στο παταρι, και ζητησε να τα κατεβασουμε!:confused:

Και σταματα να ονειρευεσαι τουρτες! Μη νομιζεις οτι δεν το ειδα, που το΄γραψες κατω κατω και με γραμματακια ψειρες...!!!:tongue:

Καλέ έπρεπε να του δείξεις το βιντεάκι? Ελπίζω να μη του τα κατεβάσατε! Ε μέρα γιορτής σήμερα, δεν δικαιούμαι το κατιτίς μου? Εστω ένα σοκολατάκι της λεγκωλίτσας? Ασχετο αλλά περιμένω τι και πως να έρθει η 9η Φεβρουαρίου. Αν και πιστέυωότι έχω κλείσει σε λάθος τμήμα ραντεβού :mad::-x:-x

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Καλέ έπρεπε να του δείξεις το βιντεάκι? Ελπίζω να μη του τα κατεβάσατε! Ε μέρα γιορτής σήμερα, δεν δικαιούμαι το κατιτίς μου? Εστω ένα σοκολατάκι της λεγκωλίτσας? Ασχετο αλλά περιμένω τι και πως να έρθει η 9η Φεβρουαρίου. Αν και πιστέυωότι έχω κλείσει σε λάθος τμήμα ραντεβού :mad::-x:-x

Θα παει με τον μπαμπα του παιδικη χαρα τωρα, και τα ξεχασε ηδη τα τυμπανα!

Τοσο μακρια ηταν το ραντεβου σου? Γιατι πιστευεις οτι εκλεισες σε λαθος τμημα?

age.png age.png

1668370mcdppyltqc.gif

καλημερα καλημερα!!!!!

απο τωρα αρχισανε οι 80ιλες?:cool:

ΛΕΓΚΩ...

JOIN THE CLUB OF TWO!!!:tongue::tongue::tongue:

καλως ηλθες και καλα κουραγια!!!!

ριξε και ματια εδω,μαλλον δεν το εχεις δει

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=762

VG63NN5snyQ

Επεξεργάστηκαν by maira95

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κρύβεται μη τυχόν της φάμε την λάκτα!!!!!!!

Οσο για τις ειτίλες είμαι και εγώ εδώ, αλλά προς το παρόν κάνω δουλίτσα!

Οπότε τη γλύτωσες για λίγο

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Εγώ πάντως και τηλέφωνο που την πήρα, έλεγε ότι δεν είναι διαθέσιμη.... Μάλλον την έχει πιάσει κρίση ηλικίας και δεν θέλει να γιορτάσει γενέθλια! :mad:Εμείς την 80ίλα μας θα τη βάλουμε όμως!

NFRx4PkXeVM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...