Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιορταζει και ο ΑΝΤΩΝΑΚΗς ΜΑς!!!

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑΡΑΚΙ!ΝΑ ΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟς ΔΥΝΑΤΟς ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟς ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟς!!!!!!!!

και οταν μεγαλωσει να του παρετε ......

28315v20y7tau48.gif

478336l0mj3oi95t.gif

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Ευχαριστω καπετανισσα! Για την ομαδα, θα διαφωνησω εγω, θα συμφωνησει ο μπαμπας... Για τη μηχανη, θα συμφωνησω εγω, θα διαφωνησει ο μπαμπας... Αντε βγαλε ακρη!:lol:

Επεξεργάστηκαν by TARA

age.png age.png

Για καλημέρες ο Κος Moz που μας θυμίζει για μια ακόμα φορά ότι η ποιοτικότερη μουσική σκηνή είναι η Βρετανική.

enjoy

wFYoQRe-wFI

ps να βγάλω τη μικρή έξω για καφέ ή να μην τη βγάλω γιατί θα ξυλιάσουμε? Ιδού η απορία...

age.png

age.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΝΤΑΝΥ (Η ελέ τον λέει έτσι), χρόνια πολλά!!!!!!!!! Να είσαι πάντα γερός, καλότυχος και ευτυχισμένος!!!!

KM6o1Hv7ec0

καιιιιιιιιι...............

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΕΧΕΙ Η ΧΡΙΣΤΙΝ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!!!!!!! ΩΡΑ ΓΙΑ 80λες, χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να τα 100στήσεις!!!!!!!!!! Πάντα γερή, να χαίρεσαι τους άντρες σου και να σε χαίρονται, και με το καλό και ένα κοριτσάκι για να πηγαίνετε για ψώνια!!!

wzvhFBazWWE

(θελω τουρτααααααααααααααααα)

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Πόσο είπες ότι είναι η μικρή?

Αν τη ντύσεις καλά και της βάλεις ένα κουβερτάκι δεν θα έχεις πρόβλημα!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

ΔΙΠΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΔΕΣΜΕ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ! ΝΑ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΑΜΕ.

2459152s93uzuxf8c.gif

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ.

1353301ie73jlq7wu.gif

Καλημέρααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Χρονια πολλά στο σεξοΧριστινάκι (τούρτα μην κάνεις το κουνέλι) και στον υπεργκόμενο των πέντε ηπείρων και των εφτά θαλασσών Αντωνάκι:D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γρήγορα γρήγορα για να πάω για σίδερο (το κέρατό μου)... σας έχω πει ότι με τις δουλειές του σπιτιού κι εγώ κι ο γιώργος είμαστε μαλωμένοι... μόνο με το μαγείρεμα τα έχουμε καλα αλλά τι τα θες, να γίνουν μόνα τους δεν γίνονται... απλά τα παιδάκια μας έχουν πολλάααααααααα ανισώματα:tongue:

ΛΕΓΚΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

WELCOME BACK!!!!!!

Να σου ζήσει, δεν έχω το τηλ σου να στα πω προσωπικά, και δεν θέλω να ενοχλώ κιόλας!! Νυχτεριδάκι ο μικρός? Δώστου ένα φιλάκι απο τη θεία καθριν!

Πως είσαι κορίτσι? Πως τα πας τώρα?

Έχω τσακίσει τα σοκολατάκια από χθες που τα έφτιαξα... δεν έχω πιστεί ότι δεν είμαι γκάστρω πλέον! Καλά πάνε τα πράγματα για την ώρα... ο θοδωρίκος για την ώρα το έχει πάρει τέλεια... απλά να ξεπεράσει το τζετ λακ ο σπόρος! Θα του τα δώσω τα φιλάκια γλυκούλα μου... ευκαιρία ζητάω!

@Λέγκω να σου ζήσει, πάντα γερό και να το δείτε όπως επιθυμεί κ επιθυμείτε

Ευχαριστώ φιλαράκο μου (φιλαράκος δεν είσαι ή λέω κοτσάνα; Αν ναι ζητώ κατανόηση;)

Ωραία τραγουδάκια βάλατε τολμώ να είπω... έφυγα για σίδερο...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...