Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ω ρε μάνα μου και λες για μένα!!! Μα τέσσερα διαφορετικά; Γιατί καλέ;

Eγω ακολουθω διατροφη. Ο Φωτης απεχθανεται το υγιεινο φαγητο και σπανια θα φαει οτι κι εγω. Ο Αντωνης εχει κολλησει μονο με κρεας και κουσκουσοτραχανα, και η Μαριαλενα εχει κρεατοχορτοπουρε... Οποτε ο καθενας τρωει τα δικα του! Σημερα εφτιαξα αγγιναρες αλα πολιτα για μενα, κρεατοχορτοπουρε, τραχανα, και ομελετα με πατατες και λουκανικα! Το τελευταιο φυσικα ειναι και το καλυτερο...κακα τα ψεμματα!:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγω ακολουθω διατροφη. Ο Φωτης απεχθανεται το υγιεινο φαγητο και σπανια θα φαει οτι κι εγω. Ο Αντωνης εχει κολλησει μονο με κρεας και κουσκουσοτραχανα, και η Μαριαλενα εχει κρεατοχορτοπουρε... Οποτε ο καθενας τρωει τα δικα του! Σημερα εφτιαξα αγγιναρες αλα πολιτα για μενα, κρεατοχορτοπουρε, τραχανα, και ομελετα με πατατες και λουκανικα! Το τελευταιο φυσικα ειναι και το καλυτερο...κακα τα ψεμματα!:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Εντάξει κλαίω... δεν υπάρχει αυτό το μενου!!! Είσαι θεα! Στείλε κι από δω τίποτα (όχι όμως τον κρεατοχορτοπουρε παρακαλω)

ROnXv7Z7v28

:lol::lol::lol::lol::lol: Εντάξει κλαίω... δεν υπάρχει αυτό το μενου!!! Είσαι θεα! Στείλε κι από δω τίποτα (όχι όμως τον κρεατοχορτοπουρε παρακαλω)

Aστα να πανε! Εγω που απεχθανομαι το βρασμενο κρεας, δε μπορεις να φανταστεις τι ζορι τραβαω μ΄αυτη την αηδια που της δινω καθε μερα!

-2jx-Qxg0bk

age.png age.png

Μαριάννα μου, πως σε νιώθω όμως!! Και εγώ αηδία αισθάνομαι με το βραστό κρέας, κοτόπουλο κ.λ.π.!

Μπράβο που βάλατε Sisters of Mercy!

Βλέπω Ρένα Βλαχοπούλου - Χρόνη Εξαρχάκο και έχουμε πεθάνει στο γέλιο με την Κλεό. "Βαγγέλη!", "Πέθανε ο θείος-πέθανε ο θείος", "Τράβα μαλλί ανεβαίνουμε-Ασε μαλλί"! Αθάνατες ελληνικές ταινίες!

Είναι δυνατό να έχεις ακούσει χιλιάδες φορές ένα κομμάτι και κάθε φορά που το ακούς να σε συγκινεί το ίδιο ή κ ακόμα περισσότερο? Βεβαίως και είναι.

Ladies & Gentlemen Mr David Bowie

90u1IV4dw8o

age.png

age.png

Διαφημίσεις

ΛΕΓΚΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

WELCOME BACK!!!!!!

Να σου ζήσει, δεν έχω το τηλ σου να στα πω προσωπικά, και δεν θέλω να ενοχλώ κιόλας!! Νυχτεριδάκι ο μικρός? Δώστου ένα φιλάκι απο τη θεία καθριν!

Πως είσαι κορίτσι? Πως τα πας τώρα?

Λιάνα, πέθανε ο θείος, πεθανε ο θείος!!!!!! Αχαχαχαχαχαχα δεν υπάρχει αυτή η σκηνή!!!!!! Αι λοβ ρένα!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Είναι δυνατό να έχεις ακούσει χιλιάδες φορές ένα κομμάτι και κάθε φορά που το ακούς να σε συγκινεί το ίδιο ή κ ακόμα περισσότερο? Βεβαίως και είναι.

Ladies & Gentlemen Mr David Bowie

90u1IV4dw8o

Επίσης είναι δυνατό κάθε φορά που ακούς ένα χιλιοακουσμένο κομμάτι, να ανακαλύπτεις κάτι που δεν το είχες ακούσει πριν?

Λατρεμένος David Bowie, Bravo Depeche!

Aλλά εγώ θα βάλω pixies, θα ανοίξω ένα μπυρόνι και θα βγώ για τσίχλα στο μπαλκόνι.

αυτό αφιερωμένο στην Ελέ

ROGQ305hAgY

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Επίσης είναι δυνατό κάθε φορά που ακούς ένα χιλιοακουσμένο κομμάτι, να ανακαλύπτεις κάτι που δεν το είχες ακούσει πριν?

Λατρεμένος David Bowie, Bravo Depeche!

Aλλά εγώ θα βάλω pixies, θα ανοίξω ένα μπυρόνι και θα βγώ για τσίχλα στο μπαλκόνι.

αυτό αφιερωμένο στην Ελέ

θα συμφωνήσω

@Λέγκω να σου ζήσει, πάντα γερό και να το δείτε όπως επιθυμεί κ επιθυμείτε

age.png

age.png

Βλέπω Ρένα Βλαχοπούλου - Χρόνη Εξαρχάκο και έχουμε πεθάνει στο γέλιο με την Κλεό. "Βαγγέλη!", "Πέθανε ο θείος-πέθανε ο θείος", "Τράβα μαλλί ανεβαίνουμε-Ασε μαλλί"! Αθάνατες ελληνικές ταινίες!

lol-034.giflol-034.giflol-034.gif

ΛΙΑΝΑ,δικια μου εισαι εσυ!

θα συμφωνησω και με τους δυο σας!

εμενα μου αρεσει αυτη η κιθαρα πολυ!

8sF0bQBOsFM

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

depeche πολυ αγαπημενο μου κομματι εβαλες!!!!!!!!!!

Ευγε!!!!!!

thank u :)

και μια που πιάσαμε τις φωνάρες (βλέπε Bowie) ας δούμε άλλη μια καταπληκτική αντρική φωνή.

Aν οι περισσότεροι απο εδώ, όπως φαντάζομαι, είμαστε λίγο κάτω λίγο ή πολύ πάνω από τα 30 σίγουρα θα το θυμάστε μια που το παρακάτω το έβαζε συχνά η TV...

enjoy

7pA5UhNaYw0

age.png

age.png

@TARA

βλέπω αρχίζεις και γίνεσαι δικιά μας :D

Χα χα! Δε νομιζω!

thank u :)

και μια που πιάσαμε τις φωνάρες (βλέπε Bowie) ας δούμε άλλη μια καταπληκτική αντρική φωνή.

Aν οι περισσότεροι απο εδώ, όπως φαντάζομαι, είμαστε λίγο κάτω λίγο ή πολύ πάνω από τα 30 σίγουρα θα το θυμάστε μια που το παρακάτω το έβαζε συχνά η TV...

enjoy

7pA5UhNaYw0

Συμφωνω!

vlMmuj_JFZc

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...