Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!

Χτες και εμείς κοιμηθήκαμε όχι με κότες αλλά με βάρδιες. Η Ελέ φοβόταν τον αέρα και τις τέντες που κάνανε θόρυβο. Τελικά "λυγίσαμε" και στις 7 το πρωί την πήραμε στο κρεβάτι, κάτι που έχω μετανοιώσει ήδη.

Ο καιρός χάλια, ο άντρας μου έχει ανάψει τζάκι και κάθεται με την κόρη του, και εγώ πρέπει να φύγω για ψώνια, λαικές, χασάπηδες και στο τέλος κομμωτήριο, γιατί μεσα σ'όλα έχω και γάμο σήμερα. Γκρρρρρρρρρρρρρ!!!!

Τραγουδάκι θα χρωστάω, θα σας έβαζα κάτι απο ζέπελιν, κάτι αργό και ερωτικό.

Αυτά!

Φιλούρεζζ!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

storm_wave.jpg

καλεεεεε!!!!!!!!!!!!γινεται χαμος εδω απο τον αερα σημερα!και πολυυυυ κρυο!μπρρρρρ!

καλημερα σας!

ΤΑΡΟΠΟΥΛΑ δεν ειναι του υπνου ο electricity man? αντιθετως εμεις στο τσεπακι τον εχουμε!(τον υπνο :tongue:)

PdiCJUysIT0&feature=related

1958530te2chmztha.gif

@maira απίστευτη κομματάρα το I can't escape myself

θα το έβαζα δε στην κορυφή των κομματιών που δύσκολα προσδίορίζεις την ηλικία τους

με την έννοια ότι το κάνεις για κομμάτι θα μπορούσε να έχει παραχθεί στη ζώνη 70's - 10's

επίσης σε αναγκάζει να "χτυπηθείς" σε οποιαδήποτε φάση και ώρα και αν το ακούσεις (πιστέψε με, το έχω δοκιμάσει :) ).

ειδες ΝΤΕΠΙΕς?συμφωνουμε και σε κατι!

καλα, μην παρεις και πολυ αερα!!ενταξει??:cool::tongue::cool:

n_YdeVE50Zk&feature=related

1958530te2chmztha.gif

9uLGaioCyig

Αει γειά σου, αυτό ήθελα να βάλω. Το ξέρεις ότι αν με πάρεις τηλέφωνο θα χτυπήσει έτσι το κινητό μου? Γι'αυτό δεν το ακούω ποτέ:oops::oops::oops:

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

...

καλα, μην παρεις και πολυ αερα!!ενταξει??:cool::tongue::cool:

μη φοβάσαι, προσέχω ;)

τελευταία έχω κολλήσει με τους technoir

υποθέτω ότι μολονότι φέρνουν λίγο προς το dark, θα αρέσουν στους φίλους της ηλεκτρονικής

enjoy

HRdbd9WXo2A

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Ουουουουουουου... να με κι εγώ!

Να ρωτήσω κάτι σε ροκ που να περιγράφει την κατάστασή μου όπως το λαικοσκυλάδικο σοφό άσμα "δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια" υπάρχει;;;

Απ'τις 11 χθες το βράδυ ξανακοιμήθηκε στις 10,30 το πρωί για ένα μισάωρό και μετά πάλι ντούρος! Δύο στα δύο πέτυχα... πως τα καταφέρνω και γεννάω νυχτερίδες μου λέτε;;;

Ταράκι κεφάκια βλέπω:D... υπέροχα άσματα δεν μπορώ να πω!

Πάω να φτιάξω σοκολατάκια να πνίξω τον πόνο μου:tongue:

Να ρωτήσω κάτι σε ροκ που να περιγράφει την κατάστασή μου όπως το λαικοσκυλάδικο σοφό άσμα "δεν κοιμάμαι τώρα πια τα βράδια" υπάρχει;;;

Απ'τις 11 χθες το βράδυ ξανακοιμήθηκε στις 10,30 το πρωί για ένα μισάωρό και μετά πάλι ντούρος! Δύο στα δύο πέτυχα... πως τα καταφέρνω και γεννάω νυχτερίδες μου λέτε;;;

:lol::lol::lol:

Aυτο ελεγα κι εγω το πρωι, αλλα μου αρεσε η παρομοιωση σου! Νυχτεριδες! Καλοοοοοο! Σαν τον πατερα τους. Μπορει ανετα να βγαλει κι ενα μηνα με 2 ωρες υπνο την ημερα!

Αλλα κι εσυ βρε παιδι μου, δε φτανει η κουραση σου, θες να φτιαξεις και σοκολατακια?:confused:

Εντωμεταξυ, φτιαχνω 4 φαγητα την ημερα, ενα για τον καθενα, γιατι κανεις δεν τρωει το ιδιο με τον αλλον εδω μεσα...:evil:

age.png age.png

your wish is my command mother of two!!!

το μονο σχετικό που βρήκα εκτός από το sleepless των until june!!!

g3kGTk4rV6c

suU8p3.png

vdz8p3.png

Εντωμεταξυ, φτιαχνω 4 φαγητα την ημερα, ενα για τον καθενα, γιατι κανεις δεν τρωει το ιδιο με τον αλλον εδω μεσα...:evil:

Ω ρε μάνα μου και λες για μένα!!! Μα τέσσερα διαφορετικά; Γιατί καλέ;

your wish is my command mother of two!!!

το μονο σχετικό που βρήκα εκτός από το sleepless των until june!!!

g3kGTk4rV6c

Εντάξει δεν έχει την τραγικότητα και τον πόνο του άσματος που προανέφερα αλλά μου κάνει:lol: :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...