Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα ροκοτυροπιτουλες οπως λεει και το Λεγκολακι μας!

Αληθεια, μιλησατε μαζι της? Γιατι εγω δισταζω να την παρω ακομα ρε παιδια...

Σουμουσου έστειλα και μου απάντησε 2 μέρες μετά, τηλ δεν παίρνω γιατί δεν θέλω να ενοχλήσω.
Tι λετε για καφεδακι το Σαββατο το απογευμα???:idea:
Μωρέ, εμείς επετειάζουμε σήμερα 9 χρόνια τουγκέδερ και Κυριακή έχω το γεννέθλιο, οπότε είπαμε μπας και βγούμε το ζεύγος το Σάββατο, οπότε τρως άκυρο κι από μένα!

Λιάνα καλή επιτυχία στις εξετάσεις! Μαιρα τι γίνεται με πίπη;

WN6Op3.png

Εγώ την πήρα την Λέγκω χθες το απόγευμα, 2 λεπτά της μίλησα ίσα ίσα για να της ευχηθώ για το μωρουλίνι. Μια χαρούλα είναι! Σήμερα θα έβγαινε.

Πηρα κι εγω τελικα και μιλησα με τον αντρα της γιατι κοιμοταν.

Την Κυριακη δε γεννησε? Και βγηκε σημερα? Τοσες πολλες μερες στο μαιευτηριο?:confused:

Χριστινα, να τα εκατοστησετε! Βλεπω πολυ ρομαντισμο τελευταια! Εξοδοι, σπα, ταξιδακια...! Θα πατε σε ντισκο να χορεψετε?;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

Μαριάννα, αυτό το Σάββατο έχω Μοκ τεστ στα αγγλικά, όπερ σημαίνει 5ωρες εξετάσεις- πρόβα για τις κανονικές οπότε δεν το βλέπω να μπορώ εγώ.

Ρενάκι μου γλυκό, δεν θέλω να μας φανταστώ σε ζαχαροπλαστείο...όχι!!!!

Επίσης θέλω να σου πω ότι επειδή έχει και ο άντρας μου άδεια αυτή την εβδομάδα και τον έχω όλη μέρα στα πόδια μου, αγκαζάρει το κομπιούτερ απο την ώρα που ξυπνάει και πρέπει να έρχομαι πάνω απο το κεφάλι του να τον παρακαλάω να μ' αφήσει να μπω και εγώ λίγο. Τhat's why δεν μπαίνω δίπλα καθώς δεν θα μπορώ να μιλήσω με την ησυχία μου.

Καλη επιτυχια Λιανα μου!

Ωρα να ζητησεις δωρο ενα λαπτοπ!;)

age.png age.png

Καπετανισσα περαστικα στον Σπυρακη! Καλα βρε δεν υποφερει το παιδι με σπασιμο? Πώς κουναει το χερι απο προχθες?

Γεια σας κοριτσια!!

δεν ποναει το χερι του ΤΑΡΑ,μονο την πρωτη μερα τον ενοχλουσε αρκετα

και ο γιατρος που ειδε την ακτινογραφια σημερα, μας ειπε οτι πρεπει να μεινει ετσι δεμενο με το ναρθηκα για 15 μερες .

εγω τωρα φοβαμαι πιο πολυ μην ξαναπεσει,γιατι τι ισορροπια να κρατησει με το ενα χερι δεμενο?!

ασε που ειναι και το δεξι και δεν μπορει να φαει μονος του, αλλα τη μικρη βεβαια μια χαρα την σπρωχνει και την πειραζει!

ευχαριστω και για τις ευχες σας!

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ πολλες ευχες για την επετειο σας!

12.jpg

παρε κι ενα λαλα!

cjSHR6fhUSA

1958530te2chmztha.gif

τα καλύτερα γυναικεία φωνητικά κατά τη γνώμη μου

αφού το ακούσετε εάν αναρωτηθείτε τι σας θυμίζει η απάντηση είναι την ταινία the Gladiator όπου το κομμάτι ακούστηκε ως soundtrack.

BoXsxYf2UMA

age.png

age.png

Ευχαριστώ διά τας ευχάς! Όχι ότι κάναμε και τίποτα. Στις 8μιση ξυπνήσαμε με το μικρό, μασουλήσαμε με τον μεγάλο, μαγείρεψα λίγο για παιδί και τώρα θα δούμε στο μέγκα αυτή τη φυλακή που χορεύουν :rolleyes:

Το τσικίτα άραγε πως τα κατάφερε την εβδομάδα αυτή;

Αυτό αφιερωμένο σε ΣΤΕΓΙΑ και ΕΡΙΑΝΤΟΝ που γεννάνε οσωνούπω :-P

9hMrY8jysdg

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...