Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Που τους θυμηθηκες τους Ασια ρε κοπελια;;;Γυμνασιο πηγαιναμε τοτε:D

Αντε παρε καοι απο μενα ενα προσφατο ...αλλα μ αρεσει πολυ και ξερω οτι αρεσει και στη Λιανα!!!

0-i-2k2mWOQ

Και αυτο αρεσει στη Χριστινα ,αν θυμαμαι καλά!@!!!

qiedTok_SX8

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρενάκι ευχαριστώ, μ' αρέσει πολύ όντως αυτό το κομμάτι! Εχω χαθεί απο δίπλα γιατί δεν έχω κάτσει και σπίτι καθόλου. Τα πρωινά είμαι όλο έξω για δουλειές, ψώνια, οαεδ και όταν γυρίζω σπίτι πρέπει να κάνω σπιτοδουλειές! Φιλάκια πολλά σε όλες.

Χριστίναααααα, μου έστειλες το τηλ της Λέγκως αλλά το έσβησα κατά λάθος. Οποια μπορεί ας μου το ξαναστείλει με μήνυμα, μην αγκαζάρω την Χριστίνα πάλι.

Καλη επιτυχια καπετανισσα σημερα, κι ελπιζω να μην ειναι τιποτα!

Κοριτσια ξεχασα να σας πω το καλυτερο! Η ανιψια μου, η οποια κανει φωνητικη και τραγουδουσε σε μπαντα μπλουζ, εκανε κονε με μανατζερ γνωστων τραγουδιστων προχθες στο παρτυ, και της εδωσε τηλεφωνο για να την ακουσει!!!

Μιλαω με Ποππινς τωρα, ολα καλα βαινουν!

age.png age.png

καπετανισσα τι εγινε τελικα με την ακτινογραφια? καθισε ησυχος ο Σπυρακης??

Γεια σας λοιπες κορες !!! Ταραμακι ολα καλα με την μανταμ με το ομπρελινο?? φουσκώνει?? χαιρετισματα να της πεις!!!!!

ειμαι νυσταλεοντας αλλα παω να δω μετα του Χαρη κανα επεισοδιο Heroes.

Σας φιλώ στις μουρες

suU8p3.png

vdz8p3.png

Πιάνω φωτιάααααα, πιάνω φωτιάαααααααα....! Εβαλα counter pain στον αυχένα, ώμο και τένοντα καρπού γιατί έχει πιαστεί και με πονάει όλη μου η αριστερή πλευρά και καίγομαιαιαιαιαιαι!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ο Σπυρακης εκατσε για την ακτινογραφια ευτυχως η οποια δειχνει σπασιμο,

για να δουμε ομως τι θα πει και ο ορθοπαιδικος αυριο που θα την δει.

βεβαια ο μικρος δεν εχει ησυχια,σκονταψε σε ενα παιχνιδι το απογευμα και επεσε κατω,ευτυχως δεν επαθε τιποτα,και του ειπα να μην ξαναφησει παιχνιδια στο πατωμα γιατι θα του τα πεταξω απο το παραθυρο:evil:

ΛΙΑΝΑ καλο ξεπιασιμο!

2WW9T6mRkQA&feature=related

1958530te2chmztha.gif

1503547fblnmp69vd.gif

Καλημερα ροκοτυροπιτουλες οπως λεει και το Λεγκολακι μας!

Αληθεια, μιλησατε μαζι της? Γιατι εγω δισταζω να την παρω ακομα ρε παιδια... Ολο σκεφτομαι μηπως θηλαζει, μηπως κοιμαται, μηπως κυνηγαει τον ταλιμπαν...!!!

Καπετανισσα περαστικα στον Σπυρακη! Καλα βρε δεν υποφερει το παιδι με σπασιμο? Πώς κουναει το χερι απο προχθες?

Λιανα, κατι κανεις και αρρωσταινεις συνεχεια... Υποπτα πραγματα...!:tongue:

age.png age.png

Μαριάννα μου τί μου κάνεις! Τις καλημέρες μου! Δεν ξέρω τί κάνω αλλά απο την ώρα που μπήκε ο "νέος έτος" όλο αρρωσταίνω! Οχι οτι πριν δεν αρρώσταινα βέβαια αλλά έχει παραγίνει το κακό. Με πεθαίνει το χέρι μου, δεν έχω που να το βάλω.

Διαφημίσεις

Βρε Λιανα μου τρως καλα? Μηπως εχεις καιρο να χτυπησεις κανα ταψακι με πορτοκαλοπιτα κι εχεις παθει αβιταμινωση? Εσυ και η Ρενα πρεπει να συναντηθειτε για φαγητο...!!!:tongue: Περαστικα κι ελπιζω να αλλαξει το γουρι σου για τη νεα χρονια!

Κοριτσια σε ενα μηνα ακριβως ειναι η τελευταια Κυριακη της Αποκριας... Πολυ νωρις ειναι ολα φετος, και νομιζω θα κανουμε Πασχα με πολυ κρυο...:rolleyes:

sPeWzNGCWsg

age.png age.png

Μαριάννα, αυτό το Σάββατο έχω Μοκ τεστ στα αγγλικά, όπερ σημαίνει 5ωρες εξετάσεις- πρόβα για τις κανονικές οπότε δεν το βλέπω να μπορώ εγώ.

Ρενάκι μου γλυκό, δεν θέλω να μας φανταστώ σε ζαχαροπλαστείο...όχι!!!!

Επίσης θέλω να σου πω ότι επειδή έχει και ο άντρας μου άδεια αυτή την εβδομάδα και τον έχω όλη μέρα στα πόδια μου, αγκαζάρει το κομπιούτερ απο την ώρα που ξυπνάει και πρέπει να έρχομαι πάνω απο το κεφάλι του να τον παρακαλάω να μ' αφήσει να μπω και εγώ λίγο. Τhat's why δεν μπαίνω δίπλα καθώς δεν θα μπορώ να μιλήσω με την ησυχία μου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...