Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Eιμαι ακομα λες και με πατησε φορτηγο, αλλα τωρα υποφερω περισσοτερο στα ποδια...αχ ετσι συμβαινει οταν βγαινεις και χορευεις μια στο τοσο...σκουριαζουμε! :rolleyes:

Εντωμεταξυ νομιζω πως ολα τα κανω υπερβολικα αργα σημερα. Πηγα σουπερ μαρκετ, μετα να παρω τα παιδια, και μεχρι να ταϊσω τη μικρη και να γυρισουμε πηγε 2! Μαλλον χρειαζομαι κι αλλη δοση καφεϊνης.

Εκανα και βλακεια. Μου αφησε ο Φωτης το σημα του αυτοκινητου, και κατα λαθος τη δικη του αποδειξη. Ειμαι που ειμαι εγω στα χαμενα σημερα, εκοψα το χαρτακι με τον αρ. κυκλοφοριας, το κολλησα στο σημα, και μετα στο παρμπριζ! Επειδη ηταν διπλα ομως το σημα του 2009, προσεξα πως κατι πηγαινε λαθος! Και τωρα φαινεται άλλος αρ. κυκλοφοριας, και το σημα δεν ξεκολλαει!:evil:

Καπετανισσα, εβαλες το αγαπημενο μου κομματι απο cranberries.

Λιανα και Ρενα, μην τσακωνεστε απο τωρα για τον γαμπρο! Θα τα βρουμε...! Λιανακι μου η Κλεοπατρα θα γινει καρακουκλαρα, αλλα το να εχω συμπεθερα εφοριακο...με ελκυει σαν ιδεα...!!!:lol::tongue:

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, δεν ξέρω! Ο, τι αποφασίσει το κορίτσι μου! Σιγά μην πεθάνουμε και για τους μαντραχαλάδες σας! Μμμμ....!

ΚΑΛΕ ΡΕΝΑ, 1,80 ΕΙΣΑΙ? ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, Εμ βέβαια, οι βορειοελλαδίτισσες είναι ψηλές, όχι σαν εμάς κάτω απ' τ' αυλάκι που είμαστε ζουμπάδες. Τώρα, τί 1,77 θα βγεί το παιδί μου με μάνα 160 και πατέρα 172....? τι να πω! Πάντως, τώρα στα 6 της και είναι 1.20. Η γιατρός της μου έχει πει ότι είναι πάνω απο το μέσο όρο ψηλή. Εμοιασε στους γονείς της τα κυπαρίσσια το μονάκριβό μου!!

Γειά σας κοριτσάρες μου!!!

Σας έλειψα?

όλο με τον ερχομό του Πρίγκιπα ασχολούμαι...

Ελπίζω να περάσατε καλά και σας εύχομαι ολόψυχα μια καλή χρονιά,γεμάτη υγεία, ευτυχία,χαρά,ελπίδα,πρόοδο και αγάπη....

Πολλά φιλάκια...

Δεν ξέρω πως ανεβάζετε το βίντεο...

http://www.youtube.com/watch?v=fwJBdVCEWtg

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

ΣΤΕΓΙΟΠΟΥΛΑ ακομα να γεννησεις?αντε κοντευεις!το καλο πραγμα αργει να γινει εξαλλου!με το καλο και με εναν πονο σου ευχομαι!!

ΤΟΥΦΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ευχαριστουμε παρα πολυ!!!:D

1745296ko4sjl4vbd.gif

τραγουδακι αργοτερα,(αν καταφερω να μπω):rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

χα χα!μολις διαβασα αυτα που λετε για τις νυφες και τους γαμπρους!

ειστε πολυυυυυ γελασμενες κυριες μου!

εμεις εχουμε τα πρωτεια!:tongue:

καθαρες θαλασσες!

ηλιος!καθαρος αερας!

ξεγνοιασια( στο περιπου),

βουνα!

δαση!

λιμνες!

αυρα απο το ιονιο!

μελτεμακι απο τη μεσογειο!

τι αλλο θελετε?:lol: χα χα χα!

ΝΤΕΠΙΕς αυτο το τραγουδι μου αρεσει πολυ(βεβαια δεν ηξερα ποιοι το ερμηνευουν:rolleyes:),αλλα δεν βλεπονται οι ανθρωποι :shock:,αυτοi ειναι χειροτεροι και απο TWISTED SISTER!

α και μιας και τους θυμηθηκα:idea:

3nYeN5rBGgs

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Δύσκολη μέρα σήμερα....καμια δεν φαινεται πουθενά!!!Αν εξαιρεσουμε την Κατερίνα που ψωνίζει γούνες(γιακκκκ)..οι άλλες ,που είστε;;;;Ε;;;;;;;;;;;;;;;

ενα γεια σας ,στα γρηγορα!!!!

το απογευμα θα παω το Σπυρο για ακτινογραφια,ελπιζω να κατσει αυτη τη φορα,δεν θα τον παω ομως στο νοσοκομειο,αλλα εξω μπας και του κατσει καλυτερα:rolleyes:

c8_Rc7IK-kw

seeeee uuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...