Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η ΚΑΤΕΡΙΝΑ σας στελνει τα φιλια της!αυτη τη στιγμη βρισκεται διπλα σε τζακι με θεα ολη την πολη....:cool:

εμεις δεν περασαμε και πολυ καλα το απογευμα ,γιατι ο Σπυρος παραπατησε μεσα στο σπιτι,επεσε και χτυπησε το χερι του,

τον πηγα στο νοσοκομειο,φυσικα δεν καθοταν με τιποτα να του βγαλουν ακτινογραφια,ετρεχε πανω κατω κι ελεγε παμε να φυγουμε απο δω (μιλαμε οτι ειναι πολυ φοβιτσιαρης)

Τι να πρωτοσχολιάσω; Το χτυπημένο χέρι ή ότι είναι φοβιτσιάρης; Περαστικά του παιδιού, αχ αυτό το lsd που παίρνουν τα κάνει υπερκινητικά και επικίνδυνα!

Όσο για την Κατ, καλά περνάει, μπράβο, της άξιζε ένα getaway να ηρεμήσει το κορίτσι!

WN6Op3.png

Εχει να πάρει ράμματα για γούνες η Κατερινιώ και πήγε Καστοριά? Ας είναι το κοριτσάκι μας, καλή ξεκούραση να έχει και να φέρει λίγο κρύο Καστοριάτικο και απο δω! Ας πάει και μέχρι την Εδεσσα, μία ώρα δρόμος είναι!

Μάντυ μου περαστικά στο Σπυρέτο!

Κορίτσια σιωπηλές μας βρίσκω αυτές τις μέρες, why?

KUmZp8pR1uc&feature=fvst

Kαλημερα !!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινακι..καλά να περάσετε!!!!

Ταρα πριν λιγο χαζευα φωτο στο φβ ...Τι γλυκας που ειναι ο Αντουαν!!!!(ριχνω τα δίχτυα μου εγω, τωρα που εμαθα οτι θα μας βγει και ψηλο παιδακι..χιχιχιιχιχιχ:P:p)

Λιανα Λιανα ...μας αφησες τελευται ..ουτε μαι βολτα διπλα...ενα καφεδακι ,μια σοκολάτα ..κατι!!!Αντε ..σε περιμενω;)

Μαντυ , Χριστινα και Τσικαμπουμ δεν εχω παραπονο ,τα είπαμε χθες!!!

Συννεφια σήμερα!!!Πότε θα χειμωνιάσει είπαμε;;;;;

Χθες εβλεπα 4 και θυμηθηκα ποσο μ αρεσει αυτο το τραγουδι (μπορει να λετε οτι θετε για τον Παπακαλιατη ,αλλα πάντα βαζει φοβερη μουσική στις σειρές του)

FG0-cncMpt8

παρτε αυτο που πολυ το γουσταρω,μπας και ανεβουμε λιγακι

wJ0fFgU22ls&feature=fvst

4_1_204.gif

Εχει να πάρει ράμματα για γούνες η Κατερινιώ και πήγε Καστοριά?

:lol::lol::lol:

Κορίτσια σιωπηλές μας βρίσκω αυτές τις μέρες, why?

Θα με πιασει παλι η λογοδιαρροια μου και μετα αντε να με σταματησετε!:lol:

Καπετανισσα, περαστικα στον Σπυρακη! Αυτα φοβαμαι κι εγω ετσι οπως τρεχουν και σκαρφαλωνουν οπου βρουν μεσα στο σπιτι. Ο Αντωνης χοροπηδαγε μια μερα στο κρεβατι, εγω κρατουσα το μωρο, παραπατησε και πηγε να πεσει προς τα πισω. Δεν ξερω πως το΄κανα, ειχα το ενα χερι ελευθερο και τον επιασα στον αερα στην κυριολεξια, κι εσκασε στο πατωμα με τον ποπο αντι με το κεφαλι...:rolleyes:

1RJPaj97H24

Απολαμβανω ολομοναχη τον καφε μου! Τα μικρα κοιμηθηκαν στη γιαγια τελικα! Περασαμε πολυ ωραια, και χορεψαμε παρα πολυ! Σημερα ειμαι βεβαια λες και με πατησε φορτηγο, αλλα μετα απο μια κανατα καφε, θα συνελθω, που θα παει!:cool:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

sig.jsp?pc=ZSzeb098&pp=ZSman000

age.png age.png

Διαφημίσεις

Καπετανισσα δες αυτο!

-ovxLAhPA6s

Ρενακι, ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια! Συμφωνα με υπολογισμους, ο Αντωνακης θα ειναι γυρω στο 1,93 οταν μεγαλωσει με το καλο, και απ΄οτι καταλαβαινω, θα υπαρχει μια πανυψηλη βορεια καλλονη με μικρη διαφορα ηλικιας...!:lol:

age.png age.png

Ρενακι, ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια! Συμφωνα με υπολογισμους, ο Αντωνακης θα ειναι γυρω στο 1,93 οταν μεγαλωσει με το καλο, και απ΄οτι καταλαβαινω, θα υπαρχει μια πανυψηλη βορεια καλλονη με μικρη διαφορα ηλικιας...!:lol:

ΧΑ ,ΧΑΧα

Ναι ναι..θα σας περιμενουμε...;)(το υψος πως το υπολογίσατε;;;)

Μαιρακι περαστικα σας!!!!!!(τωρα το είδα :oops::oops:)

http://www.vita.gr/svc/kidsHeight/

Μπορεις να βρεις πολλα για τον υπολογισμο του υψους στον νετ. Επισης, το υψος που εχει ενα παιδι στα 2 του χρονια, διπλασιαζεται στην ηλικια των 18. Αυτο ειναι τσεκαρισμενο, και για τον Αντωνη βγηκε το 1,93 υπολογισμενο με ολους τους παραπανω τροπους.

age.png age.png

Ταρα σε ενδιαφερει μαλλον......

Αλμπουμ με τις τελευταίες ηχογραφήσεις του Τζίμι Χέντριξ

Ουάσινγκτον

-email.gif-print.gifΟι τελευταίες ηχογραφήσεις του Τζίμι Χέντριξ πρόκειται να κυκλοφορήσουν σε δίσκο, 40 χρόνια μετά τον θάνατο του θρυλικού κιθαρίστα της ροκ από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Όπως ανακοίνωσε η αδελφή του, το άλμπουμ θα έχει τίτλο Κοιλάδες του Ποσειδώνα (Valleys of Neptune) και θα περιλαμβάνει 12 ακυκλοφόρητα κομμάτια που μιξαρίστηκαν από τις τελευταίες ηχογραφήσεις του μάγου της κιθάρας.

Το ομώνυμο κομμάτι του δίσκου θα κυκλοφορήσει αρχικά ως σινγκλ τον Φεβρουάριο, και στο άλμπουμ θα συνοδεύεται από διάφορα άλλα τραγούδια, μεταξύ των οποίων μία ορχηστρική απόδοση του γνωστού τραγουδιού των Cream, Sunshine of your Love, μία εναλλακτική ηχογράφηση του κλασσικού κομματιού Fire και μία πρώτη εκτέλεση του Mr Bad Luck, ενός τραγουδιού που θεωρείται ότι μάλλον ήταν το πρώτο πρωτότυπο κομμάτι του που έχει ερμηνεύσει ποτέ.

«Ο αδελφός μου Τζίμι στο στούντιο ένοιωθε σαν στο σπίτι του. Οι Κοιλάδες του Ποσειδώνα προσφέρουν μία εμβάθυνση στην δεξιοτεχνία του στη διαδικασία της ηχογράφησης και αποδεικνύουν περίτρανα ότι ήταν ασύγκριτος, εξίσου καινοτόμος και στην ηχογράφηση, όπως ήταν και ως κιθαρίστας. Η ιδιοφυΐα του λάμπει σε κάθε ένα από τα πολύτιμα αυτά κομμάτια» τόνισε η Τζέινι Χέντριξ, μιλώντας στο περιοδικό Ρόλινγκ Στόουν.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό

Διαφημίσεις

Καπετανισσα δες αυτο!

-ovxLAhPA6s

χα χα χα !τι ειναι αυτο?κινεζικο η γιαπωνεζικο heavy metal?????:lol::lol::lol:

καλα,οσο και να σφιγγονται δεν θα βγαλουν και τιποτα!!:tongue::tongue::tongue:

αυτο με το υψος δεν το ηξερα!το εκανα και στο σπυρο και θα ειναι γυρω στο 1,90 στα 18:!::!::!:,θα μοιασει του μπαμπα φαινεται:cool:

773995crkv8qencx.gif

ο μικρος ηταν ανησυχος το βραδυ,προφανως δεν βολευοταν με το χερι δεμενο,τον πηρα στο κρεββατι μου οπου ολη τη νυχτα με ταραξε στις κλωτσιες!:rolleyes:

ΤΑΡΑ ευχαριστω πολυ για την μεσονυχτια αφιερωση!:cool::cool::cool:

να ναι καλά τα μικρα μου μονο και θα αριβαρω που λεει και η ΚΑΤ!

hUFPooqKllA

1958530te2chmztha.gif

Καλημέρα! Μαριαννάκι , η Κλεοπάτρα θα έχει ύψος 1,77 σύμφωνα με την μέτρηση που έκανα στο λίνκι που μας έδωσες. Σας κάνουμε για βόρεια (λόγω του ξανθού) , ψηλή καλλονή ή θέλετε κάτι σε ψηλότερο?

Και η Ευγε 1,77 βγαινει αλλα την κοβω ψηλοτερη.....(με μανα 180 και πατερα 194 ε....λιγο μου κανει εμενα την μαμα-ψωνιο -κουκουβαγια!!!!!!!!!!!!αχαχαχαχαχα)

Λιανα δεν θα μας φας τωρα το γαμπρο ..νταξ;;;;;;;

Να βρειτε αλλον εσεις !!!!:P:p:p:p

Α ξεχασα.....εχω και τον Αλε...μηπως και τον Σπυρακο εκ Ιονίου;;;Χαχαχαχ

παντως τις εκανα τις καβατζες μου!!!!!!!

(λεπτομερεια αλλα η Ευγε συμπαθει πολυ τον Αλε απο την φωτο!!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...