Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 48 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

επειδή συμβαίνει ήδη, δεν έχει ο σύζυγος πρόγραμμα στην δουλειά του. Δουλεύει άτσαλες ώρες και μπορεί να δουλεύει μια μέρα και 14 ώρες σερί. Στα κενά του πιέζω εάν είναι ποιο χαλαρός. Πραγματικά το έχουμε βρει, απλά όταν νιώθω ότι κάπου το χάνουμε πάντα συζητάω και μιλάω ανοιχτά. Κάπου χανόμαστε και εμείς . Έχουμε επικοινωνία, αυτό είναι το κλειδί. Και να θέλω, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου. Δεν είμαι τόσο δυνατή όπως πολλές εδώ μέσα, δεν μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου, πέφτω πάρα πολύ ψυχολογικά. Έχω την ανάγκη για μπάνιο με ηρεμία, να βάψω τα νύχια μου για να είμαι κομπλέ στην δουλειά, να μην είμαι κομμάτια για να αποδώσω και στην δουλειά μου που μου αρέσει και δεν την βλέπω ως αγγαρεία. Εγώ προσωπικά αν δεν έχω λίγο χρόνο μέσα στην ημέρα να πάρω μια ανάσα, σε κάποιους από τους τομείς θα το χάσω, ή δεν θα αποδίδω στην δουλειά μου, ή δεν θα είμαι καλά με την σχέση μου, το χειρότερο, δεν θα είμαι ήρεμη και σωστή απέναντι στο παιδί μου και δεν θα έχω καμία επικοινωνία με τους φίλους μου. Οπότε ναι, τα μοιραζόμαστε και ας μείνει κάτι για την επόμενη μέρα ή και εβδομάδα. Και ίσως δεν είναι πάντα 50-50. Ίσως είναι 20-80. Πχ εκείνος μαγειρεύει εγώ μαζεύω όλο το σπίτι και έχω αναλάβει τα ρούχα. Οσο εκείνος μαγειρεύει 2 - 4 ώρες έχω κάνει αρκετά πράγματα γιατί εκείνος παράλληλα προσέχει το παιδί. Ισορροπία ζητούσα από την αρχή της σχέσεις και φάνηκε με το παιδί ότι σωστά πράτταμε εξαρχής.
      Πολλά μπράβο σε όσες τα καταφέρνουν σε όλες που τα κάνουν όλα μόνες τους και αποδίδουν και σε όλους τους τομείς εξίσου καλά! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

ΛΕΓΚΩΛΑΚΙ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!! ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ!!!!!!!

Αντε ωραία την ξεκινάμε την χρονιά, με ένα μωρό!!!!!!!

Καλότυχος να είναι και ήσυχος!!!!!

Βρε τσικίτα υπομονή, κρίμα που θα λείπουμε και εμέις, διαφορετικά θα στον κράταγα. Δεν μπορεί για 1-2 μέρες να πάρει ο άντρας σου άδεια και μετά να έρθει η πεθερά?

Να πω κάτι άσχετο, νομίζω ότι μια κοπέλα που είμαστε μαζί στις μανούλες μαίου έχει μια γνωστή εδώ στον πειραιά, αν θες να ρωτήσω.

Πόσο βαριέμαι να φτιάχνω βαλίτσες, γιατί να μην έχω ένα μαγικό ραβδάκι να μου τακτοποιήσει όλα τα πράγματα?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

OK, με πείσατε

να αρχίσω να αισθάνομαι πιο άνετα δηλαδή...

μα ακομα δεν νοιωθεις ανετα στο τοπικ μας!απορω!:cool:

εγω παντως τα σχολια μου θα τα κανω!:tongue:

οσο για το κομματι...απαπαπα...πρωτη φορα τους ακουω....πολυ μαυριλα βρε παιδακι μου!αληθεια ποσο χρονων εισαι και ακους τετοια μουσικη?:rolleyes:

BZfU2FWHDTk&feature=related

αυτος ας πουμε ψιλοτρωγεται:rolleyes:,ψιλο οκ???:mrgreen:

Πόσο βαριέμαι να φτιάχνω βαλίτσες, γιατί να μην έχω ένα μαγικό ραβδάκι να μου τακτοποιήσει όλα τα πράγματα?

ελα που δεν σου αρεσει!:tongue:

βρε ΤΣΙΚΟΥΛΑΤΑ τι ειναι αυτο στο αβαταρ σου?:confused:

1958530te2chmztha.gif

Κατ'αρχάς να ευχηθώ στην Λέγκα μας, αν και χλωμό να μας δει. Να το χαίρεσαι, καλότυχο και υγιές να είναι και να έχει μια καλή ζωή!

Έχω κουνητό της αλλά είναι αργά, θα πάρω αύριο. Όποια το θέλει να με μηνυματίσει.

Τσικαμπούμ δυστυχώς κι εγώ εργάζομαι και τον αφήνω στη μάνα μου. Και δυστυχώς δεν έχω κάποια υπόψιν μου αυτή τη στιγμή... Αλλά χτες πχ μπορούσα να στον κρατήσω, βλακεία σου που δεν μου τηλεφώνησες. Στο τραπέζι άλλωστε έπρεπε να το περιμένεις ρε κοπελιά!

Ντεπιές δυστυχώς σου κόλλησε το παρατσούκλι! Δε βαριέσαι, όλες έχουμε, εμένα είναι χειρότερο άλλωστε. Εμένα μου αρέσει η μουσική που φοράς, οπότε παίζε αβέρτα (θα επανακάμψω κι εγώ με 80s να τρελλάνω την Μάιρα την επόμενη εβδομάδα χιχιχιχι).

WN6Op3.png

οσο για το κομματι...απαπαπα...πρωτη φορα τους ακουω....πολυ μαυριλα βρε παιδακι μου!αληθεια ποσο χρονων εισαι και ακους τετοια μουσικη?:rolleyes:

e, είμαι 36...

αυτος ας πουμε ψιλοτρωγεται:rolleyes:,ψιλο οκ???:mrgreen:

Ο Kravitz δεν ξέρω εάν ψιλο-τρώγεται, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι... "καλό-έτρωγε" τη Βανέσσα Παραντί... σορυ κιολας blush.png

μαυρίλα ε?, τότε τι να πούμε για αυτό?

PsTgcBb7D84

age.png

age.png

Διαφημίσεις

PsTgcBb7D84

Εγω προτιμω αυτο απο το προηγουμενο.

Καλημερα κοριτσια, καλη εβδομαδα! Καθε κατεργαρης στον παγκο του πλεον...

Χριστινα στειλε το τηλεφωνο της Λεγκω.

Εμεις χθες πηγαμε στη Νυχτεριδουπολη για καφε το βραδακι με τον Αντωνη. Ειχε και live το βραδυ κι εκαναν προβες, και τρελαθηκε ο Αντωνης. Του αρεσε παρα πολυ!

Αποψε ειναι τα εγκαινια των στουντιο ηχογραφησης, θα παιξουν οι blues fingers οι οποιοι ειναι φιλοι του Φωτη, θα ειναι και διαφοροι μουσικοι της ελληνικης ροκ σκηνης, και θελουμε να παμε. Μονο που η μαμα μου ειναι αρνητικη λογω του κρυωματος της Μαριαλενας, αν και πλεον εχει συνελθει αρκετα.:evil:

Εμενα παντως μου αρεσει πολυ αυτο...

ng_Vtftonoo

age.png age.png

VT4rRUONgRU

ηθελα να ξερα που τον εστειλε τον μπομπ:rolleyes:

Καλημερα και καλή εβδομάδα!!!

Λεγκωωωωωωωωωωωωωωωωω να σας ζήσει και από δω!!!!!

Παω να κανω καμια δουλεια και επανερχομαι!!!

ναι!πηγαινε να κανεις καμμια δουλεια εσυ!

και κοιτα,κλεισε κανα παραθυρο μην κρυωσεις απο τον ιδρωτα και την πολυ δουλεια:tongue::tongue::tongue:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

τι εγινε?χειμωνιασε??:confused:

ΛΕΓΚΩ!!!JOIN THE CLUB OF TWO!!!:lol::lol::lol:

δεν θα το δει,αλλα θα το ξαναγραψω οοοοταν με το καλο γυρισει!χα χα!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ καλο ταξιδι! καλα να περασετε και καλη επιστροφη!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

καλημερα σας μανταμιτσες και μοσιουδες

τι καμετε δις μαντεϊ μορνινγκ?? εγω με τον μπεμπινιο μου μονοι στο σπιτι.φαγαμε φρουτοκρεμα και εχει πεσει για υπνο τωρα. κουραζεται πιο ευκολα με τα μπουσουληματα και τα πολλα σουρτα φερτα..

suU8p3.png

vdz8p3.png

e, είμαι 36...

πουρειντζερ και συ....

Ο Kravitz δεν ξέρω εάν ψιλο-τρώγεται, το μόνο που θυμάμαι είναι ότι... "καλό-έτρωγε" τη Βανέσσα Παραντί... σορυ κιολας blush.png

απαπαπαππααπα... θα μας κοψει το ΕΣΡ!!!!

PsTgcBb7D84

να πουμε αυτο???

20071111054913_gifs-animados-orkut-emo-02.gif

suU8p3.png

vdz8p3.png

η ΧΡΙΣΤΙΝΑ γιατι δεν μας μιλαει και ολο βαζει τραγουδια?

τι της καναμε??εε???τι??:tongue:

η ΚΑΤΕΡΙΝΑ σας στελνει τα φιλια της!αυτη τη στιγμη βρισκεται διπλα σε τζακι με θεα ολη την πολη....:cool:

εμεις δεν περασαμε και πολυ καλα το απογευμα ,γιατι ο Σπυρος παραπατησε μεσα στο σπιτι,επεσε και χτυπησε το χερι του,

τον πηγα στο νοσοκομειο,φυσικα δεν καθοταν με τιποτα να του βγαλουν ακτινογραφια,ετρεχε πανω κατω κι ελεγε παμε να φυγουμε απο δω (μιλαμε οτι ειναι πολυ φοβιτσιαρης)

και τελικα του το εδεσαν προληπτικα,

ο ορθοπαιδικος πιστευει οτι ειναι ραγισμα,

και μεθαυριο που θα πρεπει να βγαλει ακτινα θα

πρεπει να παρω ενισχυσεις μαζι μου:rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...