Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και αγορια!!

χτες ειχαμε τους αρραβωνες του αδερφου μου και δωσαμε το παρον οικογενειακως! αλλα οχι για πολυ ..οταν ειμασταν στο σπιτι το οποιο ηταν αρκετα μικρο για να χωρεσει 20 ατομα μια γαιδουρα ( για να μην χρησιμοποιησω αλλο χαρακτηρισμο) αναψε τσιγαρο διπλα στο παιδι.. τον βουταω τον σκεπαζω μεχρι τα αυτια καθοτι αρρωστουλης και βγαινουμε εξω. φευγουμε για την ταβερνα οπου ηταν το τραπεζι, κανουμε ποση ωρα να παρκαρουμε γιατι ηταν σε μια περιοχη του κορυδαλλου που για να παρκαρεις το ηθελες το βυσμα σου και αφου θηλασω μπεμπη ξεκιναμε να μπουμε μεσα. το μαγαζι χωρισμενο στα 2. σε μη καπνιζοντων το οποιο ηταν το κανονικο κτιριο και σε καπνιζοντων με τα πλαστικα γυρω γυρω και τεραστιες σομπες που εκαναν την ζεστη αποπνικτικη. ε μαντεψτε που σε ποιο χωρο ειχαν κανονισει να κατσουμε.. όπως ειμασταν χαιρεταω και λεω οσο πιο ευγενικα μπορουσα ( κοινως ενα βημα πριν αρχισω τα καντηλια ) οτι το δεν θα κατσουμε γιατι το μωρο μεσα στα τσιγαρα και στην τοση ζεστη δεν το αφηνω και καναμε μεταβολη και φυγαμε! και οποιοσ πειραχτηκε σφηνακι ξυδι!

Ταραμακι και ο Χαρης ειναι φαν του Κινγκ και του Peter Straub και με εχει κανει και μενα. ποιο διαβαζεις ??

οσο για τισ γκοθιες το κινητο μου χτυπαει έτσι....

pnl51qk2gPU

Αγαπητέ Ντεπιές ( ειναι να μην σου βγει το ονομα εδω μεσα φιλτατε...χαχαχαχαχα) σχετικα με τα κομματια που βγαινουν 1 στην δεκαετια θα συμφωνησω με την αγαπημενη δρακουλιτσα μου για το child in time κτλ και θα προσθεσω.

YAZyjARWKzM

και ενα αγαπημενο μου που μου θυμησε το παραπανω ασμα

jJ-wWKRUYuY

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια και αγορια!

Τσικιτα μου, συνηθως ετσι γινεται σ΄αυτες τις περιπτωσεις. Οι περισσοτεροι κλεινουν σε χωρο καπνιστων, γιατι σχεδον ολοι καπνιζουν! Εσεις φυσικα καλα κανατε και φυγατε, με το μωρο δε γινοταν να μεινετε. Δεν εχεις πουθενα να τον αφηνεις? Τα πεθερικα σου?

Ευχομαι το 2010 να ειναι ετσι τυχερο για σενα, και παιξε και κανα τζοκερ!!!

Ααα, και αμα δεις να σε παιρνω τηλεφωνο, μην το σηκωσεις! Διαλεξες καταπληκτικο κομματι!

Το Ντουμα Κάι διαβαζω τωρα. Εχω διαβασει αρκετα του Κινγκ, κι εχω δει και πολλες απο τις ταινιες που βασιστηκαν στα βιβλια του.

age.png age.png

Ντιπες, ωραίο το κομμάτι αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι μου έκανε κάτι, χάρηκα όμως που το μοιράστηκες μαζί μας!!!

Αυτό το ξέρεις?

χμμ ναι, το ξέρω αλλά προτιμώ το killing moon :)

Αγαπητέ Ντεπιές ( ειναι να μην σου βγει το ονομα εδω μεσα φιλτατε...χαχαχαχαχα)

Chiκι αυτό είναι που φοβάμαι και δεν ποστάρω αυτά που ακούω αυτή την περίοδο και εδώ κ πολύ καιρό... αλλά θα έρθει το "πλήρωμα του χρόνου" φαντάζομαι. Για παράδειγμα οι Nightwish είναι μια καλή αφορμή για να βάλω και εγώ "τα δικά μου"... είδομεν...

Τους Alphaville oι περισσότεροι τους θυμούνται από το Big in Japan.

Προσωπικά θεωρώ την κορυφή τους (και ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια) το Victory of Love.

bpb4I6sSj80

age.png

age.png

Chiκι αυτό είναι που φοβάμαι και δεν ποστάρω αυτά που ακούω αυτή την περίοδο και εδώ κ πολύ καιρό... αλλά θα έρθει το "πλήρωμα του χρόνου" φαντάζομαι. Για παράδειγμα οι Nightwish είναι μια καλή αφορμή για να βάλω και εγώ "τα δικά μου"... είδομεν...

Καλε ποιο πληρωμα του χρονου? Για βαλε κανα κομματακι! Αλλωστε μας αρεσουν οι Nightwish και τα παρεμφερη!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

1636052h835jvoszs.gif

καλημερα και απο μενα!!!

ΤΣΙΚΟΥΛΑΤΑ και πολυ εκανες και εφυγες!κι εγω το ιδιο θα εκανα!

φυσικα και να βαζεις τα τραγουδια που ακους ΝΤΕΠΙΕς!μπορει να μην ακουω τετοια μουσικη αλλα εμενα με ενδιαφερουν τα καινουρια ακουσματα!

οσο για τους αλφαβιλ μου ειναι αδιαφοροι και δεν μπορω να τους κρινω απο ενα -δυο κομματια.

κι αυτο με το πληρωμα του χρονου ουτε κι εγω το καταλαβα:confused:

οι nightwish ομως πραγματικα διαφερουν απο καποια αλλα γκρουπ!

εμενα μου αρεσει πολυ αυτο

x2sd8UMUaIk

1958530te2chmztha.gif

δεν με επιασες.... αυτο για το " ειναι να μην σου βγει το ονομα" το εγραψα γιατι σε αποκαλεσα Ντεπιες οπως σε λεει η Μαιρα :tongue:

Βαλε ορε οτι ακους... ( βρε μπας να του αρεσουν οι within temptation???? θα ειμαστε 2 εδω μεσα... χιχιχιχιχχιχι)

αν δεν τους ξερεις λαβε ενα δειγμα απο within.

yCxb8FwhzK8

suU8p3.png

vdz8p3.png

Για παράδειγμα οι Nightwish είναι μια καλή αφορμή για να βάλω και εγώ "τα δικά μου"... είδομεν...

Καλημέραααααααααααααα!!!!!!

Φίλτατε Ντεπιές (εμένα να δεις πόσα μου έχουν σούρει, μέχρι και αμίτα με λέγανε) εδώ δεν βάζουμε συγκεκριμένα κομμάτια, ότι γουστάρει ο καθένας! Αλλωστε βλεπουμε το βιντεάκι και όποιος θέλει ακουει, αλλιώς καλή καρδιά!

Πχ. αν εγώ βάλω ένα απο τα αγαπημένα μου κομμάτια, αυτό

vE1Mtox5faE

το οποίο αγαπώ για πολλούς λόγους, θα φάω γερό κράξιμο.

Αλλά εγώ αυτό θέλω να ακούσω, αυτό ποστάρω!!

Τσίκι να ζήσουν τα παιδιά!!!! Καλά έκανες και έφυγες!!!! Αν ήταν αποπνικτικά ίσως έφευγα και εγώ. Που στον Κορυδαλλο?

Λέτε να γέννησε η Μουρ-Λέγκω? Εχετε το τηλ της?

Ωχ αγρίεψαν τα πράγματα και δεν με αφήνει άλλο η Ελέ, φεύγω, ελπίζω να τα πουμε το βράδυ λίγο, γιατί απο αύριο σας αφήνω γεια!

Αντε καλό μεσημέρι!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

1019983nxkgiseatr.gif

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΛΕΛΕΓΚΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!

(ωχ Αλε-μανα και αλλος υποψηφιος μνηστηρας... γιναμε πολλοιιιιιι)

άσχετο... μπας και κανει καμια χρεη μπειμπι σιττερ??? με κρεμασε η μανα μου που ηταν να κρατησει αυτη την βδομαδα τον μπεμπη και ενω τα ειχαμε κανονισει ολα ωραια και καλα και ειχε ερθει να μεινει επειδη θα χαλαγε την βολη της προφασιστικε ενα καρω μαμακιες και εφυγε (!!!!)και εχω μεινει να μην πω τι... θα πρεπει να κανω τεμεναδες στην προισταμενη για να παρω αυριο αδεια για να μπορεσει να ερθει η πεθερα μου στην οποια πρεπει μεσα σε μια μερα να της δειξω πως να τον ταιζει κτλ... αλλα τι να πεις.... ειμαι το αλλο αντιθετο.. οι περισσοτερες εχουν προβλημα με την πεθερα και εγώ με την μανα!!!!

σ.σ: εγινε την ενω πολλες αμαρτιες περιπεσουσης γυνης το κιγλιδωμα για να το πω σεμνα...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...