Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Εντάξει μπορεί να έτυχε αλλά μου είχε φανεί άκομψο. Ημουν 26-27 χρονών τότε και λέω τι μου λέει τώρα αυτός. Η μητέρα μου είναι πάρα πολυ ευχαριστημένη αλλά κάπως μου είχε κάτσει άσχημα η σύγκριση.

Προς το παρόν σκοπεύω να μην με παραπέμψουν κατευθείαν σε δότρια χωρίς να προσπαθήσω ακόμα. Καλά εγώ έχω ξεγράψει πάνω από ένα παιδί πλέον 😂 Λέω ας κάνω ένα και είμαι υπέρευχαριστημένη, αλήθεια.

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ρένα ούτε εγώ βλέπω greys, το βαριέμαι, σαν την τόλμη και γοητεία με γιατρούς είναι, όλοι πάνε με όλους . Μόνο lost παιδιά, περιμένω τον Φεβρουάριο για τον 6ο και τελευταίο κύκλο σαν τρελλή!

Εχεις δίκιο πάντως, με μιά σκούπα στο χέρι είμαι όλη την ώρα.

Ωραίο κομμάτι έβαλες!

Κόρες το lost είναι ΑΡΡΩΣΤΙΑ!!!!!

Έχω το βιβλίο με αφιέρωση από τον Τριβιζά νανανανανα (ο άντρας μου του έκανε το εξώφυλλο :cool:)

Είδατε ρε η αρχηγός μας....ΔΙΑΣΗΜΟΤΙΣ, όχι αηδίες....Γεια σου αφεντικό;););)

Ελα είπαμε, καραδικιά μου! Σου είπα που είχα πάρει συνέντευξη από την Κοκορέλη, επίσης συγγραφέα παιδικών και φίλη της Σαρρή; Γλυκύτατη γυναίκα, περάσαμε τέλεια!

χα χα χα! τωρα παιζω το SYBERIA 2 στο pc!!!!

α και εμαθα οτι το metal gear εχει βγει σε ταινια!!το εχει δει καμμια??

(μπααα)

Έχει υπάρξει syberia 2 ????????????????? To 1 το είχα.......

Τουφάκο πως είναι ο μεγάλος σου??? Η μικρή?

Έναν μικρό και μονάκριβο. Καλά είναι το τζιτζίκι μου, συνεχίζει το ταξίδι του στον κόσμο των γεύσεων, καθότι 8 μηνών :):):)

xNnAvTTaJjM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σιβερια 1 & 2 τα έχω παίξει και ειναι τρελο κόλλημα... ειναι άπαιχτος ο Benoit Sokal ή κάπως έτσι... μου δώκατε ιδεα να τα ξαναπαίξω... χμμμμ...
Άμα τα ξαναρχίσω εγώ το παιδί θα λιμοκτονήσει, ο άντρας θα απηυδήσει, το σπίτι θα βρωμίσει και θα μείνω αξημέρωτα βράδια ξάγρυπνη με την τρίχα κάγκελο. Ευχαριστώ δεν θα πάρω!

WN6Op3.png

Τι έγινε ρε παιδιά? Ελειψα λίγες ώρες και βρίσκω πράσινα βατράχια να χορεύουν, ιταλικές καντάδες, ηλεκτρονικά παιχνίδια...είστε πισιχόλικ πουλάκια μου ε? Ακου play station στην ηλικία σας!!!

KUgvVAFFzN8

age.png age.png

Διαφημίσεις

Σιβερια 1 & 2 τα έχω παίξει και ειναι τρελο κόλλημα... ειναι άπαιχτος ο Benoit Sokal ή κάπως έτσι... μου δώκατε ιδεα να τα ξαναπαίξω... χμμμμ...

μολις τελειωσα απο το μοναστηρι και προσπαθω να ενεργοποιησω κατι αλογακια αν θυμασαι.πολυ κολλημα πραγματικα!!!

Άμα τα ξαναρχίσω εγώ το παιδί θα λιμοκτονήσει, ο άντρας θα απηυδήσει, το σπίτι θα βρωμίσει και θα μείνω αξημέρωτα βράδια ξάγρυπνη με την τρίχα κάγκελο. Ευχαριστώ δεν θα πάρω!

χα χα δικιο εχεις!εγω παιζω μεταξυ 10-12 το βραδυ οταν εχουν κοιμηθει τα μικρα!

Τι έγινε ρε παιδιά? Ελειψα λίγες ώρες και βρίσκω πράσινα βατράχια να χορεύουν, ιταλικές καντάδες, ηλεκτρονικά παιχνίδια...είστε πισιχόλικ πουλάκια μου ε? Ακου play station στην ηλικία σας!!!

αν ειμαστε λεει!!!!

α ξεχασα να σας πω!! εχω παιξει οοοοοοοοοοολα τα tomb raider!

TO ΚΟΛΛΗΜΑ!!!(ΟΚ πριν γινω μανα...:rolleyes:)

-----------------------------------------------------------------------

σημερα επισκεφθηκα τον ομοιοπαθητικο,

μου εκανε πολυ καλη εντυπωση και το κυριοτερο ειναι οτι με ρωτησε πραγματα που κανενας αλλος γιατρος δεν με ειχε ρωτησει ποτε

ΤΑΡΑ θα ξερεις.

τα υπολοιπα διπλα-----------

1958530te2chmztha.gif

Μπράβο στον σχεδιαστούλη που πρόσθεσε και τον τιούμπη και μπορούμε να κάνουμε preview στα links!

σωστα!για να μην μπαινουμε στον κοπο να ανοιγουμε τα δικα σας κι εσεις τα δικα μας :D:D:D

inpKD4vXxZ4&feature=related

:D:D:D

1958530te2chmztha.gif

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

πάλι δεν μπόρεσα

Διαφημίσεις

[YOUTUBE]

<object width="320" height="265"><param name="movie" value="

name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="320" height="265"></embed></object>

[YOUTUBE]

Γκρρρρρ! Τα νεύρα μου

ιολιτσα δεν το έχεις... κανε το εξης..

στην διευθυνση του τιουμπ κανε κοπι μετά το =. πηγαινε στον επεξεργαστη κειμενου και στην μπαρα που εχει για τα μπολντ γραμματα κτλ τερμα δεξια εχει το εικονιδιο του τιουμπ. κανε πειστ στο _________________[./youtube] αυτό που έκανες κοπι στηνθέση που εγω εχω βαλει την ____________________

suU8p3.png

vdz8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...