Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

73dvrir5kig

καλησπερα σε ολους
Χριστινα με ρωτησες για την ηλικια των παιδιων ειναι 14 και 12 και ειναι αστα να πανε την τελευταια πρωτη να σου πουν !!!!!!!!!!:mad:νευρα νευρα νευρα
επισης μπαινω συχνα τωρα για να δω ποτε θα γεννησει η Λεγκω!!!!!!!!!!:confused:

tRX1p2.png

Koritsia, kalimera. Eimai xoloskasmeni, exasa th douleia mesa apo ta xeria mou. Poly kali douleia, se mia etaireia me topografika organa piga gia synenteyxi, edwsa tis kalyteres entypwseis, kerdisa ton diefthinti, ta lefta kala, h douleia kathari, me thelise kai egrapse sto viografiko mou oti toy ekana thetiki entypwsi alla ta skatwsa sto telos kai to metaniwsa. Epeidi den me voleve to wrario (9-5.30 kai oso paei an exei douleia), anti na tou pw gia to wrario oti den me volevei, tou eipa oti den mporw na antapokrithw stis apaithseis ths etaireias, ton xairetisa eygenika kai efuga kai to karametaniwsa.
Πάρτον τώρα και πες του τον αληθινό λόγο κι ότι προτίθεσαι (εάν συμφωνεί) να πας δοκιμαστικά για κάνα μήνα χωρίς ασφάλιση, για να σε δοκιμάσουν κι όλας να του αποδείξεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς (έτσι τεστάρεις αν αξίζει να χάσεις το ταμείο ανεργίας)

WN6Op3.png

Πάρτον τώρα και πες του τον αληθινό λόγο κι ότι προτίθεσαι (εάν συμφωνεί) να πας δοκιμαστικά για κάνα μήνα χωρίς ασφάλιση, για να σε δοκιμάσουν κι όλας να του αποδείξεις ότι μπορείς να ανταποκριθείς (έτσι τεστάρεις αν αξίζει να χάσεις το ταμείο ανεργίας)

Θα συμφωνησω με τη μωβ γραια, σε περιπτωση ομως που θελεις να το παλεψεις. Γιατι εγω δεν πιστευω πως εκανες ασχημα. Εχεις βαλει στοχο να παρεις το διπλωμα, μελετας, πας πολυ καλα, εισαι στη μεση της σεζον! Πιστευω πως θα βρεις δουλεια βρε Λιανα μου, και εχει δικιο η Ρενα που λεει οτι θα σου γυριζε μπουμερανγκ πιθανοτατα!

age.png age.png

Kορίτσια συγχωρέστε με αλλά τις κλασικούρες (led zeppelin, deep purple e.t.c) δεν τις μπορώ πλέον, με κουράζουν (το καυστικό μου σχόλιο άνετα μπορείτε να το εκλάβετε ως casus belli), moua xa xa (σαρδόνιο, ξέρετε...). :D :D :D

αλήθεια ποιο έχετε ως ήχο κλήσης?

εγώ αυτό

dD60juKhnDQ

age.png

age.png

Διαφημίσεις

Kορίτσια συγχωρέστε με αλλά τις κλασικούρες (led zeppelin, deep purple e.t.c) δεν τις μπορώ πλέον, με κουράζουν (το καυστικό μου σχόλιο άνετα μπορείτε να το εκλάβετε ως casus belli), moua xa xa (σαρδόνιο, ξέρετε...). :D :D :D

εγώ αυτό

dD60juKhnDQ

Eγω στο λεω εκ των προτερων, θα σε κουρασω...!!!:tongue::twisted:

Αυτο γενικα...

UYPcY15JaWY

και αυτο για τον αντρα μου!

tnB-dnJVlcs

age.png age.png

εμενα παλι δεν με κουραζουν καθολου!:cool:

εξαλλου τα πιο πολλα συγκροτηματα μετα απο τις ''κλασσικουρες'' ειναι φθηνες απομιμησεις και αντιγραφες αυτων!:|

τι να λεμε τωρα!αλλο πραγμα το αυθεντικο!:)

και για ηχο κλησης εχω αυτο!

CBWcRMonvWA

1958530te2chmztha.gif

Εγώ είπαμε το παίζω σε διπλό ταμπλό! Τώρα ας πούμε είμαι του μέταλ

YmxbKmiOJlU

Και μου τ' αφιερώνω, όλο για την πάρτυ μου!!!!!

Το κινητό χτυπάει έτσι

DXDQLBQ45NY

για τον σύζυγο χτυπάει έτσι

2zg9gYIta-E

Αν με πάρετε όμως εσείς θα ακούσετε αυτό

2aljlKYesT4

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Kορίτσια συγχωρέστε με αλλά τις κλασικούρες (led zeppelin, deep purple e.t.c) δεν τις μπορώ πλέον, με κουράζουν

Ααααααααααα θα κουραστείς εδώ μέσα!

Όσο για ήχο, το θεϊκό.... Ντριν ντριν! :lol:

Μπάι δε γουέι, λατρεύωνα παίρνω Κατ τηλέφωνο!!

WN6Op3.png

Ααααααααααα θα κουραστείς εδώ μέσα!

Όσο για ήχο, το θεϊκό.... Ντριν ντριν! :lol:

Μπάι δε γουέι, λατρεύωνα παίρνω Κατ τηλέφωνο!!

Kαι γω το ιδιο ,αφου δεν θελω να το σηκωσει!

είμαι σίγουρος ότι κάποιες καρδούλες από δω μ'εσα σίγουρα τις είχε κλέψει ο γλυκός Morten

ο λόγος για τους A-HA και ένα βίντεο από την καλύτερή τους δουλειά κατ' εμέ

ZneyAp0viXk

να θυμίσω εδώ ότι μετά το reunion που είχαν κάνει, εδώ κ λίγες εβδομάδες το γκρουπ αποτελεί παρελθόν...

age.png

age.png

Αν μου τηλεφωνήσετε, το τηλέφωνό μου θα χτυπήσει με αυτή τη μελωδία:

IfNMrnTlK-w

Eνα απο τα πιο αγαπημένα μου κομμάτια και περισσότερο στην διασκευή του Jeff Healey.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...