Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Λοιπον...εχουμε και λεμε... Διαπιστωσα νυχτερινη μαχη των αντιπαλων στρατοπεδων...η μαχη ηταν σωμα με σωμα...απο τη μια η Μπουμπουλινα, με δυνατα κομματια (στο τελος μου τα χαλασε λιγο), απο την αλλη η γραια με τα μωβ, με οτιδηποτε κυκλοφορει στο διαδικτυο που εχει το ονομα της! Μα συγνωμη, ειναι συναγωνισμος αυτος? Που πας ρε Καραμητροοοοοοοοοοοοοο???:tongue::lol::tongue::lol: Μαθε να βαζεις μουσικη πρωτα, και μετα ελα να τα βαλεις με το βαρυ πυροβολικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

324v.gif 324v.gif 324v.gif

14_6_6.gif

sig.jsp?pc=ZSzeb095&pp=ZSman000

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σκατά κέφια

1sjBotn4qjQ

Ενα τραγουδάκι για την Μουρλέγκω

8Lbgzocc75M

Φχαριστώ τα μάλα πολυαγαπημένη μου...

Αχαχαχαχαχαχαχα

pZPBgzBUPIQ

Είσαι νούμερο λέμε!!!

Πάω να αυτοανέβω και τα λέμε μετα...

Σκατά κέφια

Koυραστηκες ε? Εχεις βαρυνει και πολυ πλεον... Υπομονη! Οπου να΄ναι θα αποφασισει να βγει επιτελους ο μπεμπακος! Εγω γεννησα τον Αντωνη στις 39 εβδομαδες ακριβως. Τη Μαριαλενα στις 37+, αλλα δεν πιανεται γιατι εγινε προγραμματισμενα.

age.png age.png

2047272kk0i2japw7.gif

καλημεριζω τις ευμορφες !

πολυ αερας εδω στην Αλαμπαμα απο χθες!χαμος γινεται!

ΛΕΓΚΩ σε αυτο το τοπικ δεν αφηνουμε κανεναν με ασχημη διαθεση,ειδικα τις γκαστρουδες!για παρε αυτο μπας και ανεβεις!

aEvDqsg_PkA

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Koritsia, kalimera. Eimai xoloskasmeni, exasa th douleia mesa apo ta xeria mou. Poly kali douleia, se mia etaireia me topografika organa piga gia synenteyxi, edwsa tis kalyteres entypwseis, kerdisa ton diefthinti, ta lefta kala, h douleia kathari, me thelise kai egrapse sto viografiko mou oti toy ekana thetiki entypwsi alla ta skatwsa sto telos kai to metaniwsa. Epeidi den me voleve to wrario (9-5.30 kai oso paei an exei douleia), anti na tou pw gia to wrario oti den me volevei, tou eipa oti den mporw na antapokrithw stis apaithseis ths etaireias, ton xairetisa eygenika kai efuga kai to karametaniwsa.

Koritsia, kalimera. Eimai xoloskasmeni, exasa th douleia mesa apo ta xeria mou. Poly kali douleia, se mia etaireia me topografika organa piga gia synenteyxi, edwsa tis kalyteres entypwseis, kerdisa ton diefthinti, ta lefta kala, h douleia kathari, me thelise kai egrapse sto viografiko mou oti toy ekana thetiki entypwsi alla ta skatwsa sto telos kai to metaniwsa. Epeidi den me voleve to wrario (9-5.30 kai oso paei an exei douleia), anti na tou pw gia to wrario oti den me volevei, tou eipa oti den mporw na antapokrithw stis apaithseis ths etaireias, ton xairetisa eygenika kai efuga kai to karametaniwsa.

ωχ βρε ΛΙΑΝΑ !δεν γινεται να το ξανασυζητησεις μαζι του?που ξερεις?

πες του για το ωραριο και μπορει να βρειτε καποια λυση!

τι να πω!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Γκαστρουλίνι μου τι έπαθες? Ποιός σε πείραξε να τον δείρω!

Λιανάκι, μην χάνεις το κουράγιο σου, ξέρεις πόσες πατάτες έχω πετάξει, που έχω μάστερ στις συνεντεύξεις? Αλλά γιατί δεν σου άρεσε το ωράριο, είναι σύνηθες πλέον το 9-5, βέβαια εκεί ήταν 5.30, θεωρώ ότι το μισάωρο είναι διάλειμμα. Να σου πω κάτι που κάνω? Δεν κλείνω καμιά πόρτα, ακόμα και αν η δουλειά δεν είναι αυτό που ψάχνω, αν με ειδοποιήσουν και δεν με ενδιαφέρει τους λέω ότι βρήκα. Μην στεναχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Λιανίτσα καλημερα,

Θα σου πω και γω την εμπειρια μου μηπως και σε βοηθήσω ,να μην στεναχωριεσαι και νοιωθεις τυψεις!!!

Ακριβως το ιδιο μου συνέβει πριν ερθω στη δουλεια που ειμαι τωρα.Ειχα βρει μια αλλη ,δεν με βολευε το ωραριο ΑΛΛΑ δεχτηκα(σκεφτηκα οτι θα τα βολεψω, του ειπα κι αυτουνου να κανουμε κατι να με διευκολίνει κλπ)!!!Λάθος !!!Ειχα συνεχεια προβληματα,με αποτελεσμα να εκνευριζομαι και να μην αποδιδω και να πηγαινουν όλα σ...α.Συνεχισα να ψαχνω φυσικά,και ηρθα εδω που ειμαι τωρα !!Εχασα το χρονο μου ,με λίγα λόγια!!Μην απελπιζεσαι ,θα βρεις κάτι που πραγματικά θα σου ταιριάζει -ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!!!

Koritsia, to wrario einai to synithes 9-5 syn misi wra. An den eixa ta agglika tha dexomoun, ekei kollisa egw. Episis kollisa kai sto gegonos oti an den ta kataferna telika sth douleia afti tha eixa xasei kai to tameio anergias pou einai mexri ton iounio. An den eixa to tameio kai ta agglika tha dexomoun sigoura. Apla skeftika mipws ekana lathos kai eprepe na arpaxw thn eykairia ths douleias aftis giati den vriskontai etsi efkola kai tha stamatousa ta agglika sthn teliki. Den xerw an epraxa swsta, thewrw oti den ekana swsta.

Sygnwmi gia thn grammatoseira alla kati epathe kai den allazei.

Γκαστρουλίνι μου τι έπαθες? Ποιός σε πείραξε να τον δείρω!

Λιανάκι, μην χάνεις το κουράγιο σου, ξέρεις πόσες πατάτες έχω πετάξει, που έχω μάστερ στις συνεντεύξεις? Αλλά γιατί δεν σου άρεσε το ωράριο, είναι σύνηθες πλέον το 9-5, βέβαια εκεί ήταν 5.30, θεωρώ ότι το μισάωρο είναι διάλειμμα. Να σου πω κάτι που κάνω? Δεν κλείνω καμιά πόρτα, ακόμα και αν η δουλειά δεν είναι αυτό που ψάχνω, αν με ειδοποιήσουν και δεν με ενδιαφέρει τους λέω ότι βρήκα. Μην στεναχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε!

Hthele na tou apantisw amesa, ti na ekana? kai anti na tou pw gia to wrario tou eipa oti den thewrw oti tha ta kataferw, mega lathos se sxesi me afta pou tou elega prin apo thn empeiria mou apo thn alli douleia pou hmoun.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...