Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα 2 μπουσουληματακια τα έκανε παντως και το υπολοιπο ήταν Mc hammer στο can't touch this
AXAXAXAXAXA να δω πίπη ως mc hammer να κυλιέμαι στα πατώματα!
ξεπεσμένες ροκούδες????this mean war...MANOWAR!!!!!!
Αη μαρή εσύ, αμέσως να πεταχτείς! Τεσπα έβαλες τον Αλέξανδρο τον Μέγα και σε συγχωρώ γιατί είναι τραγούδι του γιου μου αυτό :lol:
:shock: ποιος μίλησε;;;;;;;
Toύφαμαμ έβαλες αγαπημένο (street spirit) γι'αυτό και θα σε ανταμείψω. Μπάι δε γούει, εμείς οι άλλες χρυσά μου δεν είμαστε μυγοσκοτώστρες, έχουμε και δουλειές, γιου νόου; Εργασία; :cool:

ORc5Td_T6og

Bmxyj6iInMc&feature=fvst

Ra8VTlXVqUQ

k5CltsEN8DQ

13HnYhiE7xU

Κι επειδή δε μπορώ μόνο ένα placebo, τσακώστε κι αυτό το πολυαγαπημένο

260claCTRFs&feature=related

k9xCCjL1RZE

v1hVOz_NwXI

Άντε φτάνει τόσο; Γιατί έχουμε και δουλειές είπαμε :wink:

ΥΓ Χρόνια πολλά Depeche, τσάκω αυτό

HFe6oqtjD_8

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ

WN6Op3.png

Μπάι δε γούει, εμείς οι άλλες χρυσά μου δεν είμαστε μυγοσκοτώστρες, έχουμε και δουλειές, γιου νόου; Εργασία; :cool:

Άντε φτάνει τόσο; Γιατί έχουμε και δουλειές είπαμε :wink:

Oταν με το καλο κανεις γλυκια μου το δευτερο παιδακι, τοτε θα σου πω εγω για μυγοσκοτωστρες!:lol: Θα παρακαλας να βγαινεις εξω για δουλεια!

Πολυ γουσταρα την επελαση του ιππικου...!!!;)

age.png age.png

Διαφημίσεις

Τζίσους με τα μωβ!!!!

Μωβ μωβ δες το μωβ, δες το μωβ το χριστινάκι......

Γιάννηδες Χρόνια σας πολλά, ότι επιθυμείτε!!!!

Τραγούδι δεν έχει με κάλυψε η φίλτατη συμφορουμίτισα Χριστίνα!

Τουφ, το μνμ το έκοψα λίγο απότομα αλλά έμπαινε ο μπόσης και πάτησα εσπευσμε΄να αποστολή!

Δλδ ρε κοριτσάρες έπρεπε να έρθει ο Ντιπεςμοντιάρης (είχα ένα φίλο στο γυμνάσιο που κυκλοφορούσαμε με μαύρα τζιν μπουφάν και (αυτά που τα ραβαμε πάνω σε μπλούζες και δεν θυμάμαι πως τα λένε) αυτά τεσπα των ντιπες, και τον λέγαμε έτσι, τον οποίο συμπτωματικά λένε Γιάννη-ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!) για να παίξετε ωραία τραγουδάκια? Απο τη μιά οι ποπροκουδες απτην άλλη οι ροκομεταλλούδες, δώσατε ρέστα!!!!!!!! Και λύστε μου μια απορία, εγώ που είμαι και απο εδώ και απο εκεί, τι είμαι? Η Πράσινη ζώνη? (Ασχετο αλλά έχω πράσινη ζώνη στο σότοκαν).

Ωρα να σας αφήνω γιατί θέλω να σας γράψω διάφορα, αλλά έχω την Ελε που προσπαθει να σας γράψει και εκείνη και τον πατέρα της που μου μιλάει και με αποσυντονίζει. Πέντε λεπτά κάθισα η δόλια η μάνα!

Α! Ντιπεσμοντιάρη δεν πιστεύω να την πάτησες και να πήγες στη συναυλία τους?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Γιάννηδες Χρόνια σας πολλά, ότι επιθυμείτε!!!!

thank u

Δλδ ρε κοριτσάρες έπρεπε να έρθει ο Ντιπεςμοντιάρης (είχα ένα φίλο στο γυμνάσιο που κυκλοφορούσαμε με μαύρα τζιν μπουφάν και (αυτά που τα ραβαμε πάνω σε μπλούζες και δεν θυμάμαι πως τα λένε) αυτά τεσπα των ντιπες, και τον λέγαμε έτσι, τον οποίο συμπτωματικά λένε Γιάννη-ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!)

όχι δεν είμαι αυτός ο Γιάννης, έτσι νομίζω δλδ... :)

Α! Ντιπεσμοντιάρη δεν πιστεύω να την πάτησες και να πήγες στη συναυλία τους?

τωρα εάν σου πω ότι δεν ήμουν μέσα θα με πιστέψεις?

είχα στηθεί από νωρίς το απόγευμα, 1η-2η θέση αλλά μάταια... :(

ps νταξ οι επιλογές μου δεν έχουν επίκεντρο μόνο τους depeche

αλλά φαντάζομαι θα έχουμε την ευκαιρία στο μέλλον να πούμε πολλά ακόμα περί μουσικής ;)

age.png

age.png

Διαφημίσεις

όχι δεν είμαι αυτός ο Γιάννης, έτσι νομίζω δλδ... :)

Εκτός και αν πήγαινες στο 6ο γυμνάσιο

ps νταξ οι επιλογές μου δεν έχουν επίκεντρο μόνο τους depeche

αλλά φαντάζομαι θα έχουμε την ευκαιρία στο μέλλον να πούμε πολλά ακόμα περί μουσικής ;)

Ζούπερ! Ζούμε για τη μουσική!!

Λιάνα, τσίμπα και ένα αισιόδοξο τραγούδι του York, παρά το γεγονός ότι μιλάει για έναν μαύρο κύκνο!

wepAxJ6BN30

http://entertainment.gr.msn.com/article.aspx?cp-documentid=151644031

Είμαι μέσα για 28/2 και 24/06

Μάντυ σε περιμένουμε για το 2ο!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...