Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Χριστινα παιδι μου, δε σου΄χω πει να μην πινεις πολυ? Μη μου πεις οτι ηπιες 2 ολοκληρα αναψυκτικα παλι κι εγινες ετσι!:tongue: Περαστικα ρεεεεεεεεεεεεε! Και να βαλεις σε ταξη λιγο τα πραγματα στο σπιτι!;)

4CF08-ZsIto

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέρα κορίτσια ....και αγόρι;)

Ξανα και παλι εδώ,πρωινη!!!!Τι απαισια που ειναι να γυρνάς από άδεια!!!!Σκατα!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Μαριαννα!!!Να χαιρεσαι το στεφάνι σου!!!(σορυ που το ξεχασα:oops::oops:)

ΟΚ αφού τα είπα, καλωσορίζω το νέο μέλος depeche και φυσικά να του υπογραμμίσω ότι είναι δικός μας και πως μελλοντικά θα μάθει τι σημαίνει αυτό, αρκεί να μπαίνει και να μη μας κάνει νερά.

Και γω λοιπον καλωσορίζω το νέο ''δικό'' μας μέλος!!!!

Αντε να βάλω τραγούγι γιατι καιρο έχω!!!!

R49Qn61D7g8&feature=fvst

Καλημέρα μικρές μου ροκ τυρόπιτες...

Δεν γεννάω την τύχη μου μέσα:D και δεν μου κάθεται κι ο Γιωργάκης να βοηθήσει λίγο την κατάσταση:tongue:

Ταραράκι να χαίρεσαι τον Φωτάκο σου και φυσικά να σε χαίρεται!

Να βαλώ το υβριστικό μου άσμα

A4gBzUwo6Iw

Καλημέρα!!!!

Ρενάκι τέρμα τα ψέμματα!!!! Α! ξέχασα να σου πω, εγώ απο δευτέρα θα είμαι σε άδεια!!!! Νια νια νια νια νια :tongue:

Μουρ-Λέγκω ακόμα? Αστο το παιδί, καλά είναι, τι θες να βγεί για να έχεις ξενύχτια, ξεσκατίσματα, ταίσματα? Δεν σου φτάνει το ένα? Αστο 1-2 μήνες ακόμα!!!!!!!!! Χιχιχιχιχιχιχι!!!

Χριστίν τι έπαθες? Σε κόλλησα? Μα καλά ήμουν, αλήθεια! Η μήπως σου κόλλησε ο άντρας σου τίποτα?;)

Κρυώνω! Και πρέπει να βγω έξω και βαριέμαι!

Ουφ!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Λοιπόν λοιπόν, σε εσάς τις αγγλομαθούσες έχω δουλειά! Μεταφράστε παρακαλώ στα αγγλικά αυτή τη σελίδα, καθώς απο την ελληνική έκδοση δεν έβγαλα άκρη !!(χιχιχιχι, μην το κάνετε απλά διαβάστε το έχει γέλιο, ειδικά στα δεξιά που πουλάει ζωοτροφές!!!!http://www.kidshighchairs.com/el/fisher-price/fisher-price-rainforest-healthy-care-high-chair.html)

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα ομορφα κοριτσακια!

Εγκυουλα μας, υπομονη! Οπου να΄ναι γεννας! Σε μια βδομαδα το πολυ, θα ξεσκατιζεις 2 μωρα...χι χι!!!

Ευχαριστω για τις ευχες ρε παιδια! Σημερα εστειλα τον Αντωνη στη γιαγια, εφυγε και η Δεσποινα, και ειμαι μονη με το μωρο, να συμμαζεψω το χαος και να ηρεμησω λιγο! Ελπιζω να συνελθει επιτελους. 4η μερα σημερα και εχει βραχνιασει απο το κλαμα η καημενουλα. Α και να ξερετε, μονο ανοιχτα παραθυρα βοηθουν στο μπουκωμα. Ο υγραντηρας δεν κανει τιποτα.

Ερχονται κι αυτοι σε λιγες μερες για συναυλια.

z9ldlqr8ZQE

age.png age.png

ΓΕΙΑ ΣΑς ΓΕΙΑ ΣΑς!!!

τι κανετε κοριτσια και αγορια?

εχει εναν καιρο σημερα που πιο πολυ θυμιζει ανοιξη παρα χειμωνα!:rolleyes:

depecheM καλως ηλθες!μεινε μαζι μας θα διασκεδασεις παραυτα!

τι εγινε εσεις οι αλλες?απο 2 γινατε 3?:tongue::tongue::tongue:

η ΛΕΓΚΩ δεν πιανεται γιατι ειναι μουφα ροκ,ασε που δεν εχει γεννησει ακομα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

παρακαλω τη ΛΙΑΝΑ οποτε εχει βραχνη αισθησιακη φωνη να με παιρνει τηλεφωνο!

αν και ακουσα τη ΡΕΝΑ και ηλθα στα ισα μου!

(ρε, λετε να το γυρισω?:cool:)

μμμμμ...τι να βαλω πρωινιατικα?

παρτε αυτο και βλεπουμε....

O4rJUtJM3aM

περαστικα σε ΜΑΡΙΑΛΕΝΑ και ΧΡΙΣΤΙΝΑ!

1958530te2chmztha.gif

τι εγινε εσεις οι αλλες?απο 2 γινατε 3?:tongue::tongue::tongue:

η ΛΕΓΚΩ δεν πιανεται γιατι ειναι μουφα ροκ,ασε που δεν εχει γεννησει ακομα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τέτοια λέγε μου και θα σε πήξω στο ποιοτικο:tongue:

ir3UE8301zk

Διαφημίσεις

Κορίτσια, καλημέρα! Χάλια είμαι... αααα.... ωχχχχ... (βογκητά). Τρελλό μπούκωμα και θέλω να βγω έξω να κάνω ένα σωρό δουλειές που έχω, 3 μέρες εσώκλειστη είμαι. Μάντυ μου, στείλε μου καλέ το τηλέφωνό σου γιατί δεν το έβαλα στη μνήμη η μουρλή (εντάξει, μη βαράς) και ήθελα να σε πάρω τόσες μέρες και δεν μπορούσα. Γι' αυτό πήρα και την Κατ εχθές, για να μου το δώσει αλλά η κυρία μας δεν το σήκωνε! Τεσπαν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...