Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω για τις ευχες σας κοριτσια!να ειστε καλα!

ΡΕΝΑΑΑΑΑ η ετ3 δειχνει την ονειρουπολη!παρα πολυ ομορφη πραγματικα!!!

παω να δω τη συνεχεια!!!!

εσεις που ειστε?δεν φαινεστε πουθενα!:tongue::tongue::tongue:

1958530te2chmztha.gif

Που να λυσσάξετε, τι ολντ και ολντ μωρέ, πιπινάκι είμαι, α να χαθείτε!

Μαρη-άννα να χαίρεσαι τον σύζυγο! Μάιρα εμείς θα σου λέμε χρόνια πολλά και τα Φώτα!

Όλα τα λεφτά πάντως σήμερα φωνή Λιάνας, πολύ λάγνα :cool:

Που να μ' ακούσει η Μάντυ δηλαδή που ούτως ή άλλως βρίσκει την φωνή μου ζεστή...! Θα με αγαπήσει!

Κορίτσια, την Παρασκευή πάω για την πρώτη μου συνέντευξη για δουλειά. Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Κατ και εύχομαι να έχω τα δικά της αποτελέσματα!

Χαιρετώ κ καλή χρονιά σε όλους

εμένα θα μου επιτρέπετε να κινούμαι σε πιο ηλεκτρονικούς ήχους (εντός του -ευρύτερου-χώρου της Rock βεβαίως).

Πάμε?

Πάμε!

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=RPcSIN77yqU&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=RPcSIN77yqU&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

age.png

age.png

Καλώς την depeche! Εύγε για το τραγούδι!

Καπετάνισσα, εστω και αν δεν γιορτάζει, να την χαίρεσαι την Φωτεινούλα σου!!!!! Φρόντισε με κάποιο τρόπο να μας το θυμήσεις τον Μάιο, αν και πρόσεξε πάλι τη σειρά των γιορτών, 19 Μαίου ο Σπυρέτος γενέθλια, 20 η Ελέ και την επομένη γιορτή η κόρη σου. Οκ δεν θα το ξεχάσουμε!!! Δλδ απο Μάιο πάλι γιορτές θα έχουμε!!!!! Ζούπερ!!!!

Ταρουλίνι μου να χαίρεσαι τον Φώτη σου, να είναι πάντα γερός και να σας χαίρεται όλους!!!!

Λιανάκι μου θα κάνεις υπομονή, σκέψου ότι είσαι σε πλεονεκτική θέση και μπορείς να κάνεις επιλογές!!! Αντε καλή αρχή και καλή επιτυχία!!!!!!!

Τσίκιιιιιιιιι!!!!!!! ΄και εμένα μου έχεις λείψει, αντε να τα πούμε απο κοντά!!!! Ολες!!!!!!!!!!!! Θα σε πάρω τηλ σε λίγο, θέλω εδώ και καιρό να σου πω κάτι και όλο το αμελώ!

Ρενάτα πως πάτε απο χιόνι??? Χάρηκα πολύ για χτες!!! Μου είχε λείψει!!

Χριστίν ο δικός μου έχει στρωθεί και ψάχνει πτήσεις και ξενοδοχεία!!!!

Μουρ-Λέγκω ακόμα????

Φυστίκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, γιούχου ακούς???? Αντε πέρνα μια βόλτα!!!!!

Αυτό για τον Φώτη, μπορεί και να του αρέσει

cDm_ZHyYTrg

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

αρσενικέ depeche καλωσήρθες!!!!εύγε για το nick εύγε και για την φώτο!!!από το violator δεν είναι????

Κατερίνα τι τι τι θες να μου πειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιις???? i do!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα

για το καλωσορισμα!

BZ_qRUQJAiw

suU8p3.png

vdz8p3.png

Μουρλοκομεία γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή χρονιά με υγεία και αγάπη σε όλες σας. Να χαίρεστε τους αγαπημένους σας και να σας το ανταποδίδουν με κάθε ευκαιρία. Τα Χριστούγεννα μίλησα με κάποιες από εσάς τηλεφωνικά - αν και θα ήθελα να μιλήσω με όλες σας. Μιαν ετέρα φορά ελπίζω και από κοντά......

Λέγκω - λας συνήθως στον 9ο μήνα γεννάμε, δεν το χωνεύουμε το παιδί...δεν λέμε "ήπια κάτι μπύρες ρε παιδιά και τώρα ξεφούσκωσα". Άντε με το καλό το νέο ροκομωράκι

Captain my captain να χαίρεσαι την μικρουλίτσα σου έστω και έτσι. Όσο για το πρώτο της όνομα δεν ξεχνιέται διότι το έχω αγαπημένο: μπαμπάς και ανηψιός!!!

Ταροβία τα είπαμε και δια μηνύματος...να χαίρεσαι τον σύντροφο Βάζελο...ΟΛΕ.

Depeche bien vennu....Υποθέτω πως δεν είναι τυχαία η επιλογή του ονόματος. Ξανά ματά λοιπόν bien vennu διότι αρρώστια με τους Depeche. Τσάκωσε το λοιπόν αυτό εσύ

72V9JV5RJxA

και τα υπόλοιπα μουρλοκομεία

DMymWzvfM7Q&feature=related

Τουφάκοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χρόνια πολλά, καλή χρονιά!!!!!!!! Δεν έχω το τηλ σου και έτσι μόνο μέσω πάρεντς μπορώ να σου ευχηθώ! Να χαίρεσαι το μικράκι σου και τον άντρα σου!!!!!!!!

Depeche σόρυ που σου άλλαξα το γένος! Εχεις παιδάκια?

Τσικάκι, Ζούπερ ο Τζάκ ζήλεψα!!!!! Πήγα χτες σε ένα μαγαζί να μας πάρω δαχτυλίδια αλλά δεν είχε. Να περιμένεις να σου φέρω δαχτυλίδι για να μου πεις γιου ντού! Θα σου στείλω μαιλ με αυτό που θέλω να σου πω γιατί αλλιώς δεν πρόκειται να σου τηλεφωνήσω, έχω την χείριστη σχέση με τα τηλέφωνα!

Λιάνα και για σένα ισχύουν τα μισά απ'οσα είπα στη Τσικαμπουμ, ειλικρινά δεν το άκουσα το τηλέφωνο. Θα προσπαθήσω να σου τηλ αύριο!!!!

Πάω για διάβασμα!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

:mad::-x:-x Γιατί όταν εγώ ασθενώ πρέπει να νιώθω βάρος, ότι ζητάω να κουράζει τους άλλους και κανείς να μη σκέφτεται κι εμένα ενώ αντιθέτως όταν αρρωσταίνει άλλος γίνομαι χίλια κομμάτια; Αεί σιχτήρ τελικά!

ΟΚ αφού τα είπα, καλωσορίζω το νέο μέλος depeche και φυσικά να του υπογραμμίσω ότι είναι δικός μας και πως μελλοντικά θα μάθει τι σημαίνει αυτό, αρκεί να μπαίνει και να μη μας κάνει νερά.

Ταρα ήθελα να σε πάρω τηλ να ευχηθώ στον Φώτη αλλά πήγαμε στην εορτάζουσα πεθερά, ξέρασα τα άντερά μου κι έπεσα ανάσκελα μέχρι να φύγουμε, οπότε δεν πρόκαμα μάνα μου!

Αυτά από μένα, μετά τα σιχτήρια αρπάχτε κι ένα λαλά και πάω να συνεχίσω το ματσάκι!

DNrbiZoKQLU

WN6Op3.png

Ξανα μανα να ευχαριστησω για τις ευχες, να καλωσορισω το νεο μελος κι ας μην ειναι της δικης μου συνωμοταξιας...:lol: Κατερινα το κομματι που αφιερωσες στον Φωτη, το χορεψε στον γαμο μας, και γενικα λατρευει τα νοτια!

Λοιπον, ειχα 20 ατομα εως πριν λιγο, το μωρο ηταν χαλια (3 μερες τωρα) και την εχει λυπηθει η ψυχη μου...:-( ας βαλω κανα κομματακι...ξυπνησε παλι γμτ?

0Fi90OSKB44

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...