Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες! Γκουχ...γκουχ... Χάλια είμαι... Αψού!

Ρε κορίτσια, άσχετο αλλά μήπως ξέρετε πως μπορώ να βγάλω μία ακίδα απο το δάχτυλό μου, την έχω καμιά βδομάδα μέσα στο δάχτυλο και έχει κάνει κοκκινίλα! τί να κάνω? να κάψω καμιά βελόνα και να ανοίξω το δαχτυλάκι μου για να την βγάλω? Θα ζήσω γιατρέ?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!! Λιάνα όλος ο κόσμος με αυτόν τον παλιόκαιρο είναι άρρωστος. Σήμερα έχει μια μαυρίλα που σε πιάνει η ψυχή σου. Οσο για την ακίδα, πολύ φοβάμαι ότι θα πρέπει να σου κόψουμε το δάχτυλο :lol::lol::lol::lol:!!!!!! Η μόνη λύση είναι αυτή που λες, να κάψεις καρφίτσα και να τη βγάλεις, πες στον άντρα σου να το κάνει, εγώ ποτέ δεν μπόρεσα μόνη μου.

Τάρα όσον αφορά την Δημουλίδου, ναι όντως είναι προβλέψιμη, σου δίνει απο την αρχή 1-2 στοιχεία που αν τα πιάσεις έχεις καταλάβει τι παίζει.

Πειράζει που μου λείπει το κρεββατάκι μου? Δεν νυστάζω απλά θα ήθελα να χουχουλιάσω κάτω απο τα σκεπάσματα λιγάκι. Εχει και κρύο σήμερα, άραγε στην Ξάνθη να χιόνισε?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Kαλημερα κοριτσακια!

Λιανα μου περαστικα! Για την ακιδα, κανε οτι εγραψε η κατ γουμαν.

Εγω παρεδωσα τη σκυταλη στον μπαμπα χθες τη νυχτα, και κοιμηθηκα του καλου καιρου. Η Μαριαλενα χαλια ακομα, εκανε και εμετο ολο της το γαλα το βραδυ, εγω εχω σκασει μεσα...αυτα!

787961w9cfqog6o5.gif

age.png age.png

Για την ακιδα, κανε οτι εγραψε η κατ γουμαν.

Δηλαδή κόψε το δάχτυλο!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Ταρούλα μπορεί να της πέσαν όλα μαζί, κρύωμα, δόντια, θα περάσει και αυτό που θα πάει!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

701388qeh3oa3vor.gif

καλημερα κοριτσακια!!!

εγω για αλλη μια βραδια χθες το εριξα στο διαβασμα μεχρι τις 2.30...

ενω σημερα περιμενω τον παπα να ελθει να αγιασει:rolleyes:

θυμαμαι τη μανα μου που καθε τετοια μερα μας ξυπναγε απο τα αγρια χαραματα...

αναβε τα φωτα!ανοιγε διαπλατα τα παραθυρα!μας τραβαγε τα σκεπασματα!

''ξυπνηστε θα ελθει ο παπας να αγιασει και θα σας βρει στα κρεββατια και το σπιτι χαλια!!σηκωθειτε!''

ενω ταυτοχρονα εκρυβε τις τραπουλες απο το προηγουμενο βραδυ που ολο και κανενα 31 θα ειχαμε παιξει οικογενεικως:)

σημερα βεβαια αν ελθει ο παπας ,εμενα θα με βρει αμεριμνη να πινω καφε μπροστα στο πσ και το σπιτι....ας μην το περιγραψω καλυτερα:rolleyes:

βρε πως αλλαζουν οι καιροι!

παρτε κι ενα ασμα που ακουω τωρα στο radio gold!ωραιο το ιντερνετικο ραδιο αφου εδω πιανουμε πολυ λιγους σταθμους!

CWaEOCfc1Wg&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...