Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

ST2H8FWDvEA&feature=related

Απο τα πιο αγαπημένα μου soundtracks, δυστυχώς έχουν βγάλει απο τον Τιούμπη την σκηνή έναρξης της ταινίας που πλαισιώνεται απο αυτήν την κομματάρα, είναι ό,τι καλύτερο έχω δει και ακούσει σε έναρξη ταινίας. Φανταστείτε ένα ατομάκι να ξυπνάει απο βαθύ ύπνο σε ένα νοσοκομείο, ολομόναχος και να βγαίνει έξω και να περιφέρεται σε ένα Λονδίνο κατεστραμμένο και εγκαταλελλειμένο. Οσοι δεν έχουν δει την ταινία να την δούν πάραυτα! Απο τις καλύτερες! Το "28 days later" εννοώ. Εχει βγει και συνέχεια που δεν την έχω δει, το 28 weeks later.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι μαμάτο, δείτε το, το αφιερώνω στη Μαριάννα που της αρέσουν αυτά!

Ω ευχαριστω πολυ! Καταπληκτικο, οντως! Και το soundtrack μου αρεσε. Να την κατεβασω την ταινια ή θα ψυχοπλακωθω? Προσεξε πώς θα απαντησεις, γιατι εχω δυο βδομαδες να παω γυμναστηριο και τα νευρα μου δεν ειναι σε καλη κατασταση + οτι απο αποψε για 3 μερες θα εχω 3 παιδια στο σπιτι...τα μικρα, και τη μεγαλη τους αδελφη, η οποια ειναι 16 ετων. Δυο μωρα συναχωμενα και μια εφηβη! :rolleyes:

age.png age.png

μονο οταν κοιμουνται ταυτοχρονα δεν ειναι σπαστικο:!::!::!:

Καθολου! Ισα ισα!!!:lol:

...ηγκηκεν η ωρα....χεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!:tongue:

Χαιρεται η καπετανισσα που μπαινει κι αλλη απ΄την παρεα μας στο κλαμπ των μαμαδων με 2 μωρα!!!:lol: Οι αλλες κανουν διακοπες ακομα...!!!:tongue:

age.png age.png

Ω ευχαριστω πολυ! Καταπληκτικο, οντως! Και το soundtrack μου αρεσε. Να την κατεβασω την ταινια ή θα ψυχοπλακωθω? Προσεξε πώς θα απαντησεις, γιατι εχω δυο βδομαδες να παω γυμναστηριο και τα νευρα μου δεν ειναι σε καλη κατασταση + οτι απο αποψε για 3 μερες θα εχω 3 παιδια στο σπιτι...τα μικρα, και τη μεγαλη τους αδελφη, η οποια ειναι 16 ετων. Δυο μωρα συναχωμενα και μια εφηβη! :rolleyes:

Θα ψυχοπλακωθείς, μην την δεις ακόμα. Εκτός αν κάτι σου κάνει αυτό το κόνσεπτ του στυλ "Κάτι μεταδοτικό έχει αφανίσει τον κόσμο"!

Θα ψυχοπλακωθείς, μην την δεις ακόμα. Εκτός αν κάτι σου κάνει αυτό το κόνσεπτ του στυλ "Κάτι μεταδοτικό έχει αφανίσει τον κόσμο"!

Αστα Λιανα μου, αν δε μεινω εστω και μια ωρα μονη μου να ξελαμπικαρω λιγο, θα τους αφανισω εγω ολους!!!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Αστα Λιανα μου, αν δε μεινω εστω και μια ωρα μονη μου να ξελαμπικαρω λιγο, θα τους αφανισω εγω ολους!!!

ΕΤΣΙ ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

κι εγω το ιδιο σκεφτομαι!

και λεω να αφανισω πρωτο τον καπταιν!:cool:

γεια σου ΓΙΟΥΛΑ, ωραιο ασμα!

1958530te2chmztha.gif

Χαιρεται η καπετανισσα που μπαινει κι αλλη απ΄την παρεα μας στο κλαμπ των μαμαδων με 2 μωρα!!!:lol: Οι αλλες κανουν διακοπες ακομα...!!!:tongue:

Δεν φοβάμαι δεν είμαι δειλή όπου να ναι σας έρχομαι (αν μας κάνει την χάρη ο Νικολάκης)!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

To ψωράλογο ο μπομπ ο μάστορας ροχαλίζει δίπλα μου καθότι μάλλον την έχει αρπάξει. Το καλό μου το παιδί στο πορτ μπεμπέ επίσης δίπλα μου είναι πολύ ήσυχο παίζοντας με τα παιχνιδάκια του και το καμαρώνω (γιατί είναι από τις σπάνιες στιγμές).

Χαιρετώ Γιούλα που έχει καιρό να μπει.

Απορώ πως προλαβαίνετε να διαβάζετε, εγώ (που κάνω και διακοπές με το ένα παιδί) δεν αντέχω, το βράδυ παραδίδομαι στον μορφέα θέλω δεν θέλω.

ΟΚ κουρδίστηκε ο μπούλης κι άρχισε τα σουμουμουτού, οπότε σας αφήνω με φιλιά στην λεγκοκοιλιά!

Fl6BiileOrg

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

KW2J_UZ8lQU

και επειδη διαβαζα πιο πανω τι εχετε γραψει για ξεσκ@#$%σματα και τα λοιπα ενα εχω εχω να σας πω τυχερες!!!!!!! τα κανετε τωρα οτι θελετε ενω εμενα που ειναι γαιδουρια με κανουν οτι θελουν νευρα αντιμιλημα τσακωμοι για αυτο σας λεω καποτε θα λετε και εσεις τα ιδια:mad::mad:ατιμη εφηβεια

tRX1p2.png

KW2J_UZ8lQU

και επειδη διαβαζα πιο πανω τι εχετε γραψει για ξεσκ@#$%σματα και τα λοιπα ενα εχω εχω να σας πω τυχερες!!!!!!! τα κανετε τωρα οτι θελετε ενω εμενα που ειναι γαιδουρια με κανουν οτι θελουν νευρα αντιμιλημα τσακωμοι για αυτο σας λεω καποτε θα λετε και εσεις τα ιδια:mad::mad:ατιμη εφηβεια

Πόσο είναι τα καμάρια σου Γιούλα; Mε το come on feel the noise μου θύμισες αρχή εφηβείας, ακουγόταν πολύ τότε :-)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...