Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

2574492ncfsljh9vf.gif

γουχαααα!!!!!!!!!!

παλι χαμενες ειστε??

η μικρη στο παρκο πολυ ωρα δεν καθεται πια,σηκωνεται ορθια και αρχιζει τις φωνες προφανως για να την βγαλω!την βγαζω και τη βαζω κατω και ο σπυρος την πειραζει!

τι να την κανω οεο?:confused:

και για να συνελθουμε λιγο..............:cool::cool::cool:

hi7OxZDX768

YF4_YciUVKA&feature=fvw

3nYeN5rBGgs

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοπελιές! Εδώ είμαι εγώ Μάντυ, που να πάω? έχω πήξει μέσα στο σπίτι αυτές τις μέρες. Επιτέλους, εργάσιμη Δευτέρα αύριο, θα βγω να πάω να ψωνίσω και να κάνω τις δουλειές μου, δεν μπορώ αυτές τις γιορτές με τίποτα.

Κατερίνα στο Νησί θα παίζουν η Κατερίνα Λέχου και ο Αιμίλιος Χειλάκης! Ξέρω ότι το περιμένεις πως και πως!

Κορίτσια ο λαιμός μου είναι χάλια αλλά ευτυχώς δεν έχω ούτε πυρετό ούτε τίποτα άλλο. Το παλεύω με στρεπσίλς, μέλι και ντεπόν.

Μετά απο την διατροφική κραιπάλη των τελευταίων ημερών προσπαθώ να ισορροπήσω με ξηροκάρπια, δημητριακά και φρούτα (ε, και κανα μελομακάρονο!)! Το τί τούρτες, γαλακτομπούρεκα, πορτοκαλόπιτες και σοκολατόπιτες έχουμε καταναλώσει...!

Αντε γεια μας! Και του χρόνου βρε! Να' μαστε καλά να ξανανεβάσουμε την χοληστερίνη μας!

NFRx4PkXeVM

Ωραίος ο Μπρέγκοβιτς!!!

Μόλις γυρίσαμε απο καφέ και σινεμά, καφέ πήγα εγώ με 2 συμφορουμίτισες απο τις μαμάδες μαίου 2008 και σινεμά με τον σύζυγο, είδαμε το νήσος. Εντάξει καλό ήταν για ελληνικό, ευχάριστο μπορώ να πω. Αλλά Τάρα ένα θα σου πω και τις 2 φορές είδα ταινιούλα χωρίς ποπκόρν!!!!! Παραδέχεσαι?

Λιάνα ναι μου το είχε πει μια συμφορουμίτισα για το κάστ! Σούπερ, λογικά στις 10 του μηνός ξεκινάνε γυρίσματα!!!!

Μάιρα αυτά τα βιβλία που λες τα διαβάζει μια κοπέλα απο τη δουλειά μου και έχει ξετρελαθεί, όλο γιαυτά μας λέει, ίσως δανειστώ να διαβάσω. Προς το παρόν διαβάζω Δημουλίδου, απίστευτη και λυπάμαι που το λέω, επειδή είχε ακουστεί πολύ, δεν είχα δώσει σημασία στα βιβλία της, αργησα λοιπόν αλλά την εκτίμησα! Προχθες τελειωσα το φιλί του δράκου και τώρα θα ξεκινήσω τα δάκρυα του Θεού. Για να δούμε!!!! Τάρα δεν βλέπω να διαβάζω Γιάλομ, ούτε το ότι το διάβασε ο Λεύκιος δεν με πείθει.

Και τώρα σας αφήνω, καλή βδομάδα να έχουμε!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Εγώ διαβάζω το Τριανταφυλλάκι τώρα, το έχει διαβάσει καμιά σας? Είναι πολύ καλό και κυλάει γρήγορα, μπορείς να διαβάσεις και τις 800 σελίδες του σε ένα βράδυ άμα έχεις κότσια! Γιάλομ δεν νομίζω να διαβάσω ούτε εγώ, δεν μπορώ τα πολλά ψυχοφιλοσοφικά, είμαι που είμαι...!

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Εμεις χθες πηγαμε με τον Αντωνη σε παιδοτοπο, οπου κατενθουσιαστηκε που ηταν πρωτη φορα κι ο μπαμπας μαζι, και το βραδυ ηρθαν φιλοι απο Κρητη και περασαμε πολυ ωραια...ηπια και μια καταπληκτικη ρακη...!;)

Ο Αντωνης ειναι συναχωμενος, και τωρα και η Μαριαλενα, και θα δεινοπαθησουμε το βραδυ. Ο Φωτης βασικα εκοβε βολτα ολο το βραδυ οπως μου ειπε με τα παιδια, εγω δεν πηρα χαμπαρι τιποτα...!:oops:

Κατερινα, μπραβο γλυκια μου που δεν εφαγες ποπ κορν στο σινεμα. Πραγματικα, θελει δυναμη οταν σου΄ρχονται ολες αυτες οι μυρωδιες γυρω γυρω! Εγω τα΄χω κανει μπαχαλο αυτες τις μερες με τη διατροφη...

Δεν ειμαστε δυστυχως ολοι σαν τη Λιανα η οποια σκανδαλωδως τρωει τα παντα και δεν παιρνει γραμμαριο!!!:shock:

Δημουλιδου εχω διαβασει κι εγω. Το φιλι του δρακου δε μου αρεσε, επειδη ηταν προβλεψιμο. Βεβαια επειδη λατρευω την αστυνομικη λογοτεχνια κι εχω διαβασει παρα πολυ, ισως γι αυτο το βρηκα πολυ απλο.

Τον Γιαλομ τον παω τρελα! Συγκαταλεγω το Οταν εκλαψε ο Νιτσε και Η θεραπεια του Σοπεναουερ, στα 10 καλυτερα βιβλια που εχω διαβασει!

Θα βαλω ενα κομματακι απο μια μπαντα που θα παιξει στα εγκαινια των στουντιο, Κατερινα, την αλλη Δευτερα. Να δουμε πώς θα καταφερουμε να παμε...:rolleyes:

or6HzxMEuLk

age.png age.png

Διαφημίσεις

Περονοσπορος επεσε εδω περα? Που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεε?:confused:

Καπετανισσα, αυτο σκεφτομαι κι εγω, τι θα κανω οταν θ΄αρχισει να μπουσουλαει και να σηκωνεται η μικρη...:rolleyes:

Αυτα τα βιβλια που διαβαζεις ειναι σε στυλ Stephen King? Λογοτεχνια φαντασιας? Δεν εχω ξεκαθαρη αποψη για αυτο το ειδος. ΄Αλλα μου αρεσουν, άλλα οχι, και αν και μου κεντριζει το ενδιαφερον, το ψαχνω πολυ πριν αγορασω ενα τετοιο βιβλιο.

Καλε ειναι καλοι αυτοι τελικα, και παιζουν και ωραια κομματια!

QCOgeOObORo

age.png age.png

Ουουουου εδώ είμαι! Σας είδα και στον ύπνο μου... είχαμε πάει για καφέ και σας έλεγα τον επόμενο καφέ να τον κανονίσουμε σε χώρο που να μην καπνίζουν για να φερω και το μωρό.

Τι κάνουτε; Πάνε οι γιορτές κι οι αργίες... τέρμα το διάλειμα τα κεφάλια μέσα... μπουχουχουουουου... και δεν γεννάω το κέρατό μου...

ylb9qAhlZlM&feature=related

Γεια σας κοπελιές! Εδώ είμαι εγώ Μάντυ, που να πάω? έχω πήξει μέσα στο σπίτι αυτές τις μέρες.

α μην ανυσηχεις ΛΙΑΝΑ δεν εισαι η μονη που πηζεις!ειμαι κι εγω στο κλαμπ!και οχι μονο πηζω αλλα βραζω κι ολας!:mad:

Μάιρα αυτά τα βιβλία που λες τα διαβάζει μια κοπέλα απο τη δουλειά μου και έχει ξετρελαθεί, όλο γιαυτά μας λέει, ίσως δανειστώ να διαβάσω!

ΚΑΤΕΡΙΝΑ που να δεις και τις ταινιες!χαρμα οφθαλμων το τεκνο!αχχχχ!!!!:cool:

Περονοσπορος επεσε εδω περα? Που ειστε καλεεεεεεεεεεεεεε?:confused:

Καπετανισσα, αυτο σκεφτομαι κι εγω, τι θα κανω οταν θ΄αρχισει να μπουσουλαει και να σηκωνεται η μικρη...:rolleyes:

Αυτα τα βιβλια που διαβαζεις ειναι σε στυλ Stephen King? Λογοτεχνια φαντασιας? Δεν εχω ξεκαθαρη αποψη για αυτο το ειδος. ΄Αλλα μου αρεσουν, άλλα οχι, και αν και μου κεντριζει το ενδιαφερον, το ψαχνω πολυ πριν αγορασω ενα τετοιο βιβλιο.

εγω καπου εδω τριγυρναω ....:cool::cool::cool:

τα βιβλια που διαβαζω μαλλον μυθιστορηματα φαντασιας θα τα ελεγα ,γιατι δεν εχουν καποιο ιδιαιτερο λογοτεχνικο στοιχειο,διαβαζονται πολυ ευκολα και γρηγορα,το ερωτικο στοιχειο μαλλον ειναι πιο εντονο

εξιστορει τον ερωτα ενος αθανατου(βρυκολακα)με μια θνητη

αν δεις τις ταινιες θα καταλαβεις

εχουν γυριστει 2 μεχρι στιγμης(απο τα 2 πρωτα βιβλια της τετραλογιας,το twilight και το new moon)ενω εγω εχω διαβασει το τριτο βιβλιο την ΕΚΛΕΙΨΗ και τωρα διαβαζω το τεταρτο και τελευταιο την ΧΑΡΑΥΓΗ

τωρα να σου πω την αληθεια king δεν εχω διαβασει και δεν μπορω να κανω τη συγκριση

αυτα τα ολιγα....

ΛΕΓΚΩ ωραιο τραγουδι εβαλες(πως το επαθες:tongue:)

zbTjzZzfR7w

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

ποσο μου την δινει ρε κοριτσια να προσπαθω να γραψω κατι η να βαλω τραγουδι και ο Σπυρος να μου φωναζει...''μαμαααα ελα να με σκουπισεις εκανα κακααααα...''

και ταυτοχρονα η μικρη να φωναζει και να κλαιει απο το παρκο ενω τα εχει κανει και αυτη!!!!!:evil::evil::evil:

0Ag8J2NMYmc

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

ποσο μου την δινει ρε κοριτσια να προσπαθω να γραψω κατι η να βαλω τραγουδι και ο Σπυρος να μου φωναζει...''μαμαααα ελα να με σκουπισεις εκανα κακααααα...''

και ταυτοχρονα η μικρη να φωναζει και να κλαιει απο το παρκο ενω τα εχει κανει και αυτη!!!!!:evil::evil::evil:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Δεν ειναι ΠΟΛΥ σπαστικο να χεζονται ταυτοχρονα?:lol::lol::lol: Εγω καμια φορα μπερδευω και τις πανες! Ασε που συνηθως δε θυμαμαι τι ωρα εχω αλλαξει το καθενα και παω στο περιπου!!!

age.png age.png

Δεν ειναι ΠΟΛΥ σπαστικο να χεζονται ταυτοχρονα?:lol::lol::lol:

χα χα!!μονο αυτο λες?

και οταν κλαινε ταυτοχρονα?

και οταν γκρινιαζουν χωρις λογο ταυτοχρονα?

και οταν αρρωσταινουν ταυτοχρονα?

μονο οταν κοιμουνται ταυτοχρονα δεν ειναι σπαστικο:!::!::!:

Βιαζεσαι να γεννησεις να μην προλαβαινεις κι εσυ να ξεσκατιζεις ε?:lol::lol::lol:

...ηγκηκεν η ωρα....χεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!:tongue:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...