Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

854277pwel8x81ff.gif

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΚAKIA!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

Nα είστε όλες καλά!!!Αγαπη και υγεια!!!

Εμεις περασάμε ωραια ,παραμονη μεφίλους στο σπιτι μας!!!!!

Και χθες..μετα απο 1 χρονο και 4 μήνες........αφησαμε μικρη στη μαμα και

ΒΓΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Πηγαμε μπαροτσαρκα...ολα τα γυρισαμε ,όλα τα ήπιαμε όλες τις αγαπημενες μουσικές τις ακούσαμε!!!!!

Κουδουνιζει κεφαλι σημερα αλλα άξιζε!!!!Καλα μου μπηκε λοιπον !!!!!:P:p:p

Σας φιλω προς το παρον γιατι καλες οι βολτες και τα ξενυχτια ,αλλα εχω και ενα φαι να φτιαξω και ενα παιδι να ταισω!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρενουκο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! Ευχομαι να βγαινετε πιο συχνα απο δω και περα!

Αληθεια, ο μπαμπας πώς παει?

Κατερινα, πας να γλυτωσεις τη σπηλια του Νταβελη και μας λες για Παρνηθα? Ουτε μια υπογεια στοα δεν εχει εκει, τι ενδιαφερον βρηκες???

Καπετανισσα, εμεις επιστρεψαμε απο το ρεβεγιον στις 3. Ο Αντωνης λυσσαξε με τα ξαδερφια και τα ανιψια του, και κοιμηθηκε στο αυτοκινητο. Η Μαριαλενα κοιμηθηκε σαν πουλακι κατα τις 12,30 (αφου εκλαψε οταν αναψαμε τα πυροτεχνηματα στον κηπο), εν μεσω 30 ατομων και αφθονης φασαριας! Ξυπνησε κατα τις 2,30, χωρις γκρινιες, και ειχε ορεξη για παιχνιδια οταν γυρισαμε σπιτι! Της εδωσα γαλατακι και κοιμηθηκε!

Ο Αντωνης ειναι συναχωμενος σημερα, κι εγω ετσι κι ετσι απο χθες, μιας και με την ελευση του νεου χρονου, μου΄ρθε και περιοδος. Ωστοσο λεμε να παμε καμια βολτουλα το απογευμα, αγνωστο για που προς το παρον.

Λεγκολακι, μπας και γεννησες???

8_6_52.gif

sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZSman000

age.png age.png

Αντε πότε θα πάμε στη σπηλιά???????

Ρενούλα τέλεια!!!! Πως σας φάνηκε? Είδες που ο κόσμος εξακολουθεί να βγαίνει και να διασκεδάζει????? Σούπερ!!!!!! Και όπως σου λέει η Τάρα να το κάνεις πιο συχνά!!!

Εμείς αύριο το βράδυ πάλι θα την αφήσουμε στη μαμά μου και λέμε να πάμε σινεμά πάλι! Θα καλομάθω μου φαίνεται!!!! Την περασμένη κυριακή πάλι την είχαμε αφήσει (έτυχε αυτές τις 2 βδομάδες να πρέπει να είναι πολύ νωρίς ο διαμ στη δουλειά) και είδαμε τη ταινία "Ο φανταστικός κόσμος του Δρ. Παρνάσσους". Εμένα μου αρέσουν τέτοιου είδους παραμύθια και μπορώ να πω ότι είναι στο τοπ 10 των λατρεμένων μου ταινιών. Πραγματεύεται την σωστή κρίση και το καλύτερο είναι ότι τον ίδιο ρόλο τον ενσαρκώνουν οι Χιθ Λέτζερ (ο συγχωρεμένος), Τζόνι Ντεπ (ο αρρεβωνιάρης μου), Τζουντ Λο (εντάξει καλός είναι) και Κολιν Φαρελ (κούκλος!!!!!!). Η απόλυτη φαντασίωση!!!!!

Αύριο λέμε να πάμε να δούμε τη νήσος. Δεν θα με χάλαγε όμως αν μπορούσαμε να πάμε κανένα θεατράκι.

Αυτά προςτο παρον, ώρα για μαμ που λέει και η ελέ!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Γεια σας κορίτσια μου! Εμείς πρωτοτυπήσαμε και δεν πήγαμε πουθενα (αν εξαιρέσεις κάτι επισκέψεις απο σπίτι σε σπίτι), δεν βγήκαμε ούτε για καφέ καθώς δεν έχουμε καμία όρεξη, παρά καθίσαμε σπίτι, ρεβεγιόν κάναμε με γιαγιά, θεία, ξάδελφο Σαράντου, το φλουρί έπεσε στην Κλεοπάτρα και γενικώς ... ευτυχώς... πέρασε και αυτό! Να ' μαστε καλά του χρόνου να το ξαναπεράσουμε.

Είμαι ψιλοχάλια απο χθες με συνάχι, πονόλαιμο κ.λ.π. Εμ βέβαια 3 μέρες τώρα καλοκαίρι έχει εδώ και τα είχα όλα ανοιχτά, απο κάπου θα την άρπαξα. Το πρωί ήταν ωραία πάλι αλλά τώρα χάλασε ο καιρός. Φιλάκια και καλώς μας .... μπήκε...!

Μαντομαιρα έβαλες σούπερ κομμάτι (more than words).

Κατερίνα θενκς για την αφιέρωση, πόσα ξέρεις για μένα, αρχίζω να φοβάμαι χαχαχα. Επίσης ζηλεύω με το σινεμά! Είμαι σε μουντ τώρα αλλά μόλις τελείωσα δουλειά, είμαι λίγο χώμα και το μωρό είναι παρκαρισμένο από το πρωί στη μαμά μου, οπότε μάλλον πρέπει να μαζευτώ. Ίσως αύριο τον παρκάρω πεθερά απόγευμα για να πάμε σινεμαδάκι.

Ο δικός μου φτιάχτηκε να πάει AC/DC Βουλγαρία ή Ρουμανία, έχει πάει καμιά σας σ'αυτές τις δύο χώρες; Αξίζει να παρατήσω το παιδί μου 1-2 μέρες να ακολουθήσω; Βασικά αξίζει μιας και δεν έχω πάει (στη συναυλία δεν θα πάω) αλλά ξέρετε τι εννοώ, δεδομένου του ότι θα δουλεύω (λέμε τώρα), δεδομένων των εξόδων κλπ... θα πηγαίνατε; Μην πείτε ναι λόγω της συναυλίας, ας πούμε ότι δεν υπήρχε συναυλία.

Η Λέγκω δεν γέννησε, μόλις την είδα στο από κει παραθύρι :lol:

Δεσμέ περαστικά! Ταρα το πιστεύεις ότι το καμάρι μου πλέον κοιμάται χωρίς πολλές προσπάθειες; Α ναι, και τρώει κι όλο του το φαί!!!

Ρενάκι ζηλεύω λίγο και την μπαρότσαρκά σας, να 'σαι καλά να ξαναβγείτε! Θα το δουλέψεις λίγο το σύστημα μπας κι έρθεις για μια μέρα Αθήνα όταν έρθει κι η κοντέσσα Βαλαίρενα; Αλήθεια αυτή πότε θα σκάσει μύτη; Κατ μου την σπας αν φύγετε πσκ 15-17/1 γιατί ήλπιζα να έρθει τότε κι η νησιώτισσα κι η βόρεια και να βγαίναμε όλες μαζί για τα γεννέθλια μου!

ΟΚ αυτά για τώρα, σας αφήνω μετά τον τεράστιο μονόλογο με ένα τραγουδάκι

GXOrqGTOsik

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

ΧΡΙΣΤΙΝΑ η αληθεια ειναι οτι εγω θα πηγαινα εστω και για μια δυο μερες στις χωρες που λες(για την συναυλια εννοειται δεν το συζητω)

αλλα και συναυλια να μην υπηρχε παλι θα πηγαινα,δεν γνωριζω κατι για ρουμανια και βουλγαρια αλλα ετσι για να ξεσκασω λιγες μερες,να δω κατι διαφορετικο

εξαλλου εσυ το αξιζεις!τι να λεμε τωρα!

α πηγαινε και στον πυργο του κομη δρακουλα, στη ρουμανια ειναι,

και μεινε εκει!:tongue::tongue::tongue: μπουυυυυυυ!!!!!

(ακου δεν θα παει στη συναυλια....φτου και παλι φτου!!!γκρρρρρ:twisted::twisted::twisted:)

ΡΕΝΑ ειδες τι ωραια ειναι να βγαινεις μετα απο καιρο?το ιδιο ειχα παθει κι εγω το καλοκαιρι,λες και εξω απο το σπιτι υπαρχει αλλος κοσμος,αλλος πλανητης..:rolleyes:

τωρα το ποτε θα ελθω δεν το ξερω ,εξαρταται ποτε θα ειναι εξω ο καπταιν ,καλα θα ηταν να ειναι καπου εκει στις 17,αλλα και παλι τιποτα δεν ειναι σιγουρο.

1958530te2chmztha.gif

Ασχετο με τη συναυλία αλλά Χριστίνα εδώ θα είμαι, είναι δυνατόν να λείπω απο τη γιορτή σου?????? Τζίσους!!!!!

Οσον αφορά την συναυλία, έχω άλλη λύση, στέλνουμε τον μπόμπ τον μάστορα με τον μπομπ τον κάστορα και εμείς πάμε κατα λονδίνο μεριά. Ε? Καλό? Είδες που για όλα υπάρχει λύση?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Κοριτσάρες μουοουουουουου... καλή χρονιά να έχουμε με πολλά χαμόγελα, αγκαλιές και αγάπη... πολυ αγάπη όμως, εντάξει; Όλα τα παιδάκια να είναι ευτυχισμένα και υγειεί!

Κι εμείς ωραία παιρνάμε αυτές τις μέρες... αφού δεν γεννάμε είμαστε συνέχεια στη γύρα γιαυτό και δεν έχω μπει γράψει τόσες μέρες

Να βάλω κι εγώ το άσμα μου και για να μην ξεχνιόμαστε φυσικά και δεν θα είναι ροκ:tongue:

YhdBENGIz00

Διαφημίσεις

Καλωσόρισες 2010!!:lol: Απολαύστε ροκιά....

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=3temUF8mNQs&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=3temUF8mNQs&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

.......

και, για να το εμπεδώσουμε:P

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=KtX-V4OE50Y&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=KtX-V4OE50Y&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

ΓιάννηςΚ

Επεξεργάστηκαν by kar1125

Άϊντε και συνέχεια....

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=Qg44qKSbsdQ&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Μη βαράτε:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...