Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο Ταρουλίνι!!!!

Εύχομαι να πέσει το φλουρί μισό μισό στη Μαριαλέννα και στον Ανιμαλ!

(Γαρύφαλλα αυτά που πετάμε στα μπουζούκια?????:tongue::tongue::tongue:)

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

(Γαρύφαλλα αυτά που πετάμε στα μπουζούκια?????:tongue::tongue::tongue:)

Θα χρησιμοποιησω μια δικη σου φραση... Πέφτουν οι μασκες...!!!:tongue:

Θα σε εξωσουμε βρε απ΄τους ροκαδες αν ξαναναφερεις την εξω απο δω λεξη...!:lol:)

age.png age.png

Και την εβγαλα ευκολα, και τη διακοσμησα με γαρυφαλλα και εγινε πολυ ομορφη! Απο γευση δεν ξερω...:rolleyes:

βεβαιως και την εβγαλες ευκολα!αφου ακολουθησες τις οδηγιες μου!αμ πως!:mrgreen:

ησυχο και τακτοποιημενο σπιτι,πρωτοφανες:shock:

κοριτσια καλα να περασετε αποψε ,με το καλο να σας μπει......ο χρονος....:cool:

υγεια και αγαπη στις οικογενειες σας:D

%CE%9A%CE%B1%CE%BB%CE%B7+%CE%A7%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1.JPG

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

860501ttd15g152v.gif

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !!!! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2010!!!

να είμαστε όλοι καλά, να χαιρομαστε τα παιδάκια μας και να είμαστε ωραία παρέα και αυτό τον χρόνο!!!

να 'στε όλες καλά, είστε οι καλύτερες φίλες έστω και αν δεν έχουμε συναντηθεί όλες από κοντά..

suU8p3.png

vdz8p3.png

Κοριτσακια μου καλα καλη χρονια να εχουμε με υγεια και ευτυχια και με πολυ αγαπη , το νεο ετος να μας φερει σε ολες οτι επιθυμουμε...

Εχω τον υιο μου στο χαλακι του και παιζει με τα καινουργια του παιχνιδια φωροντας τα χριστουγεννιατικα πυτζαμακια του... Σας φιλω , καλα να περασετε!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΡΟΚΟΦΙΛΕΝΑΔΕΣ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!

ZqeRwGnnVBo

E ορίστε, μέχρι κι εσύ με U2 εύχεσαι :lol:

Καλημέρα μορφονιές, εύχομαι ένα ηλιόλουστο 2010 με υγεία και διασκέδαση!!! xxx

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

E ορίστε, μέχρι κι εσύ με U2 εύχεσαι :lol:

Σου΄πα εγω οτι δε μ΄αρεσουν? Αν δε χρειαζοταν να παρω τοσο νωρις εισιτηρια για τη συναυλια, θα πηγαιναμε. Αλλα δεν το ρισκαρω ενα χρονο σχεδον πριν. Θυμασαι τι ειχα παθει στους ZZ TOP που ηταν με πυρετο ο Αντωνης...

age.png age.png

1711317xic8w37mj6.gif

καλημερα υπναρουδες!!!

το φλουρι στην βασιλοπιτα επεσε στην μεγαλη μου αδελφη!

ο σπυρος απο τις 10 ηθελε να ανοιξουμε τα δωρα, και για να περασει η ωρα εκανε βολτες τις τσαντες με τα δωρα μεσα στο σπιτι.

και φυσικα με τα τις 12 που τα ανοιξαμε και κοψαμε την πιτα επεσε ξερος για υπνο,ενω η μικρη ξαγρυπνησε, εχασε λιγο το προγραμμα της και αποκοιμηθηκε κατα τις 2:shock:

χθες μας εκανε πολυ ωραια μερα με λιακαδα και ζεστη και βγηκαμε οικογενειακως βολτα!ο σπυρος ευχαριστηθηκε τον μπαμπα του και ο μπαμπας το σπυρο ενω η μικρη κοιμοταν στο καροτσι,

αντιθετως με σημερα που βρεχει και κανει κρυο!

viQWJUoRG50&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Ελα!!!!! Εγώ είμαι εδώ!!!

Το φλουρί φέτος έπεσε σε μένα!! Πάντως δεν μπορώ να πω και πέρσι που μου έπεσε όλα μου πήγαν καλά! Γνώρισα εσάς, βρήκα μια καλή δουλίτσα, η οικογένειά μου είναι καλά, Ζούπερ!!!!!!!!!!

Τρε-Λέγκω και Τουφάκο δεν έχω τα τηλέφωνά σας για να σας ευχηθώ προσωπικά, σας τα λέω απο εδώ, Καλή Χρονιά, με υγεία πάνω απ'όλα και ευτυχία!!!!! Καλή λευτεριά Λεγκω-λας!!!!!!

Καπετάνισσα εδώ σήμερα έχει σούπερ μέρα!!!!! πραγματικά είναι για καφέ όξω στην λιακάδα!

Ταρουλίνι, έτσι να πέσουν οι μάσκες, αλλά δεν θυμάμαι να έχω αναφέρει ξεσσαλώματα με μπουζουκοτράγουδα:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ρε κορες, αν έχει καλο καιρό την άλλη κυριακή, πάμε Πάρνηθα για πικ νικ? Η καθε μια θα φέρει το φαγητό της, τι λέτε? Η μπορούμε να πάρουμε μια ψησταριά-βαλίτσα που έχουμε και να ψήσουμε, ε? Τι λέτε?

Λατρεμένος David και Placebo

_GqnDROi6l4

Επίσης λατρεμένο κομμάτι, κρίμα που μας την έκανε η φωτιά και δεν πήγαμε στην συναυλία........

i1nZGLu3d5Y

Επεξεργάστηκαν by ΚατερίναΒ

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...