Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι μποτέ καλέ;;;; Θες να με δεις πως είμαι με το μάτι κρεμμασμένο απ'την αυπνοία και το βάδισμα του κατα τ'άλλα τρισχαριτωμένου βραδύπους;

Παίρνω το φωνακλάδικο υπερκινητικό μου, την τεράστια κοιλιά μου και τα κουρελιασμένα νεύρα μου και πάω για δουλειες στα πέριξ...

Αααα δέχομαι προσφορές ακόμα βασιλοκέικ γιατί εγώ αποκλείεται να κανω φέτος... Κάτι μπισκοτάκια έφτιαξα με το καμάρι μου χθες κι απ'το πρωί έχω αλλάξει τρια ζευγάρια κάλτσες απ'τις ζύμες που παταω!!!

EJmGym7Ag9I

Eγκυουλα, λες να γεννησεις αποψε και να σε δουμε σταρ στην τι βι? Δεν πας να κανεις κανα μποτε καλου κακου?:lol:

Οι αλλες οι προκομμενες τι κανετε? Βασιλοπιτες και δεντρα σοκολατας?:mrgreen:

9ik1pxav-CM

age.png age.png

Διαφημίσεις

Φου φου... 1-2...

ρε παιδια γιατι φυσαει και ξεφυσαει η ΛΕΓΚΩ?????

μην μου πειτε οτι αρχισαν οι πονοι???:tongue:

Για ξυπνηστε, για ξυπνηστε! Εχετε χρονο για τα μποτε!:tongue: Καλημερα σας!

εγω ξυπνια ειμαι, και για την ωρα θα κανω ενα γρηγορο μποτε στο σπιτι μιας και ηλθε ο απομηχανης θεος (η μανα μου) και πηρε το Σπυρο!

τραλαλα!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ωραια τα νεα σου ΧΡΙΣΤΙΝΑ και για τη δουλεια σου και για τον ΑΛΕ!!!

uEbnPxBX85c&feature=related

Επεξεργάστηκαν by maira95

1958530te2chmztha.gif

εν τω μεταξυ η ωρα εχει παει 12 και δεν εχω κανει τιποτα...χα χα χα χαχα χαχα !!!

ολα στον αυτοματο!!!!:tongue::tongue::tongue:

ας τραγουδησω λοιπον....

'''...αγιος βασιλης ερχεται και δεν μας καταδεχεται...'''

iSgEDKjmT5o

1958530te2chmztha.gif

χα χα ...βρηκες τη σχετικη....:rolleyes:

θα την αφησεις να κρυωσει και θα την γυρισεις αναποδα μεσα σε μια πιατελα,οπως με το κεικ:idea::idea::idea:

θα βαλεις δηλαδη την πιατελα πανω απο το ταψι και θα γυρισεις τουμπα την βασιλοπιτα.....:idea::idea::idea:

ελπιζω να εχεις βουτυρωσει το ταψι απο πριν για να μην κολλησει....:idea::idea::idea:

πω ρε αναλαμπες...:rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

μπηκα να σας ευχηθω να εχετε καλη χρονια με υγεία και αγάπη. Να περασετε καλά οτι και αν κανετε.:D

Ναι το βουτυρωσα, αλλα απο χθες μεχρι σημερα σιγα μην ξεκολλησει!:confused:

θα ξεκολλησει θα δεις,χτυπησε λιγο το ταψι γυρω γυρω και θα καταλαβεις!

μπηκα να σας ευχηθω να εχετε καλη χρονια με υγεία και αγάπη. Να περασετε καλά οτι και αν κανετε.:D

κι εσυ ΑΝΝΙΝΑ να περασεις καλα και γρηγορα να ξεπερασετε την περιπετεια σας

ευχομαι ο νεος χρονος να σας βρει γερους και δυνατους!

πολλες πολλες ευχες!!!

1324198s1tc2095ws.gif

1958530te2chmztha.gif

Καλη Χρονια annina μου! Καλη δυναμη ευχομαι και σε σενα και στον Παναγιωτακη, ολα να εξελιχθουν κατ΄ευχην, καλη επιτυχια, και καλη μετεγχειρητικη εκβαση! Θα΄σαστε σε καραντινα για καποιον καιρο μετα, αλλα ελπιζω πως θα΄ναι η τελευταια δοκιμασια και μαχη σας! Του χρονου πρωτα ο Θεος, να΄ναι ολα μια μακρινη αναμνηση!

age.png age.png

Aννίνα Χρόνια Πολλά και σε σένα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να δώσεις του μπεμπάκου ένα μεγάλο φιλάκι!!!!!!

Καλή δύναμη και καλή Χρονιά μακριά απο προβλήματα, πάντα με υγεία!!!!!!

Ρε Τάρα απο χτες δεν την έβγαλες απο το ταψί? Τώρα κάνε το σταυρό σου πριν τη βγάλεις! Τελικά δεντράκια θα φτιαξεις? :tongue::tongue:

Εγω πάντως θα φτιάξω χιονάνθρωπο!!! Αλήθεια, ευκολο, καρυδα και ζαχαρούχο γάλα και έτοιμος!!!!

Χτες πήγαμε στο Αλλού με την Ελέ, τα έχασε η κακομοίρα, δεν ήξερε τι να πρωτοκοιτάξει! Μπήκε και σε κάτι βαρκούλες με τον πατέρα της και δεν ήθελε να βγεί!!!!

Σας έχω πει ότι η Ελε έχει μια κούκλα Ντόρα (τη σιχαίνομαι τη Ντόρα, αλήθεια) η οποία λέει "αααααα(ήχος χασμουρητού) είμαι κουρασμένη" και μου έρχεται να τη σπάσω κάθε φορά που την ακούω. Δλδ ρε ντοράκι εμείς τι να πούμε??? Ουφ!

Κοριτσάκια εσείς που βρίσκεστε στα μοναστηράκια για καφέ, κανονίστε μια καθημερινή μετά τις 4 να πάμε για ρακόμελα στο μοναστηράκι!

Σας αφήνω για να τελειώνω τη δουλειά, στις 2 φεύγουμε!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...