Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσακια!

Σημερα εχω φασινα με την κοπελα που ερχεται, και θα ξεσηκωσουμε το σπιτι μπας και βρεθει η βερα! Αν δε βρεθει και σημερα, μονο απο τυχη πλεον...

Θα φτιαξω και βασιλοπιτα. Σαν κεικ φυσικα, που ειναι ευκολο!:tongue:

καλη επιτυχια και για τη βερα και για την βασιλοπιτα!

αλλα να σου πω,οταν εχασες τη βερα στη κουζινα δεν εισουν?

για προσεχε και παλι που θα ανακατευτεις με τα κατσαρολικα:tongue:

αληθεια τι αντιτιμο δινετε σε αυτον που θα του πεσει το φλουρι?

εμεις,επειδη τους μαζευουμε στο σπιτι μου για την κοπη της πιτας, δινουμε ενα συμβολικο δωρο στον τυχερο της χρονιας

Αυτό για μένα σημαίνει Χριστούγεννα. Να μπορείς να δίνεις αγάπη, να συγχωρείς και να κάνεις νέα αρχή. :)

ακριβως!

και να μην ξεχναμε να το κανουμε και ολο το χρονο ,τουλαχιστον να προσπαθουμε!

1958530te2chmztha.gif

fgjVrBatu2I

Kαλημέρα κορίτσια!!!
Οχι καλε σημερα δεν δουλευω ..περιμενω χαλαρα να περασει η μέρα και μετα αδεια!!!!Επιστρεφω στις 7/1!!!!!!!!!!!!Σουπερ!!!Διπλα με τις άλλες μιλαω....
Αυριο εχω το παραδοσιακο μου ρεβεγιον στο σπιτι!!!!Πολυ γουσταρω να μαγειρευω παντως......!!!!!
Κλιμα αγαπης βλεπω στους ροκαδες μας και πολυ μ αρεσει!!!!!

Καλημερα κοριτσακια!

Σημερα εχω φασινα με την κοπελα που ερχεται, και θα ξεσηκωσουμε το σπιτι μπας και βρεθει η βερα! Αν δε βρεθει και σημερα, μονο απο τυχη πλεον...

Θα φτιαξω και βασιλοπιτα.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!! (εκτός και αν αντί για φλουρί βάλεις δαχτυλίδι)

Σαν κεικ φυσικα, που ειναι ευκολο!:tongue:

Και εγώ λέω να φτιάξω σήμερα, μάλιστα θα κάνω και δεντρα΄κια απο σοκολάτα, αν θες τηλ μου να σου πω, αλλά δεν σε κόβω με τον άνιμαλ να έχεις υπομονή να τα φτιάξεις, εγώ έχω την ευκαιρία γιατί η Ελέ μπορεί να απασχοληθεί λίγο μόνη της, αλλά επιφυλάσσομαι και γιαυτό που σου λέω.

Καλέ καλημερα, δεν σας χαιρέτησα, σας πήρα απο τα μούτρα!!!!!

Λιανάκι είσαι τόσο χοτ που 2 μέρες αφού βρεθήκαμε έπαθα πυρετό!!!!

Τσίκι που είσαι???????

Φεύγω, έχουν μ@μηθεί στα φέκια και εγώ στη δουλειά. Και όλα είναι σκατοπίνακες που θέλουν έξτρα επεξεργασία την τύχη μου. Αλλά πειράζει που γουστάρω???

Α! δεν σας είπα, νομίζω ότι η Ελέ κρυολόγησε, φτερνίζεται συνέχεια. Είναι η πρώτη φορά και είμαι λίγο στεναχωρημένη, αλλά θα το ξεπεράσουμε!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καπετανισσα την πρωτη πιτα την κοβουμε στο ρεβεγιον με τα αδερφια, ανιψια, εγγονια κλπ. Κανουμε ειδικη παραγγελια, καθως ειμαστε 30. Περσι ειχε πεσει στον Αντωνη, και το επαθλο ηταν 100 ευρω.

Κατερινα, δε φοραω καθολου δαχτυλιδια τωρα, οποτε δεν κινδυνευω να χασω τιποτα!!!:tongue:

Και φυσικα, σιγα μη κατσω να φτιαξω δεντρα απο σοκολατα! Δεν τρελλαθηκα!!!:tongue:

age.png age.png

Αχ Ταραμακι ξεχασα να σου πω.....Χθες εφτασε ο νονος από Αθηνα..και σαν χαζονονος τρεξαμε αμεσως να παρουμε δωρο στην Ευγε!!Και μαντεψε τη διαλεξε....

ΝΤΡΑΜ......

Αντε βρε να τους γνωρισουμε να κανουμε την μπαντα ..(βεβαια απο οτι θυμαμαι εσεις εχετε επαγγελματικα...)

Δεν ξεκολουσε με τιποτα..ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ.Ασε...

μου πεταει και το κερυφαιο φευγοντας...

'''τα τυμπανα εχουν και μποτα!!!!!!!!!!!'''':shock::shock::shock:

(μετα θυμηθηκα οτι κανουν μουσικη στον παιδικο και η δασκαλα τους φερνει διαφορα οργανα και τα εχουν μαθει ολα)

Τεσπα η ουσια ειναι οτι τελικα τα φορτωθηκαμε τα τυμπανα!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bρεθηκε επιτελους! Σε πολυ απιθανο σημειο ομως! Κατω απο το κρεβατι του Αντωνη, το οποιο εχει συρταρια σχεδον ως το πατωμα! Και βρεθηκε περιπου στη μεση του κρεβατιου. Και να θελεις, ειναι δυσκολο να βαλεις ενα δαχτυλιδι εκει, γιατι η διαφορα πατωματος-συρταριων δεν πρεπει να ειναι πανω απο ενα εκατοστο!

Τελος παντων, χρωσταω Φανουροπιτα και λαμπαδα ισα με το μποι μου...!!!:shock::lol:

Ρενα μου εμεις τα κρυψαμε τα τυμπανα, και θα τα παρουσιασουμε του χρονου που θα κοντευει τα 4. Στραφι θα πηγαιναν τωρα. Θα παταγαμε πανω σε πιατινια σε λιγο καιρο...!!!:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

ΒΡΕΘΗΚΕ Η ΒΕΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΤΙ!!!!!!!!! Είδες Μαριάννα μου, δεν μπορεί ν' άνοιξε η γη και να την κατάπιε (εκτός αν την είχε καταπιει ο Αντωνάκης!)!

19rG2CHvCQY&feature=related

Μπαίνω στα γρήγορα να πανηγυρίσω για την βέρα που εμφανίστηκε εκτός κακακίων, να σας στείλω ένα σβουριχτώ φιλί και να την κάνω... με τον θοδωράκη εδώ δύσκολος ο υπολογιστής.:D

Φιλώ σας μικρές μου ροκοτυρόπιτες:tongue:

Καλημέρα γκερλς! Μάντυ μου δεν είναι μόνο η φωνή μου ζεστή, είμαι όλη καυτή...;). Σ' ευχαριστώ πολύ για την καλή εντύπωση που σου έκανα. Η Χριστίνα αναλώνεται στο να αναρτά φωτογραφίες του γιου της με διάφορες στολές στο φάτσαμπουκ! Γι' αυτο δεν έχει χρόνο να μπει εδώ, μην ανησυχείς!

Χαίρομαι αυτές τις μέρες γιατι ο πάγος έσπασε, ήρθαν απο το σπίτι μας επίσκεψη και ξαναματαήρθαν! Ο Σαράντος είναι εντάξει, cool και όλα καλά! Αυτό για μένα σημαίνει Χριστούγεννα. Να μπορείς να δίνεις αγάπη, να συγχωρείς και να κάνεις νέα αρχή. :)

Κατ'αρχάς μον αμούρ να προσθέσω ότι είσαι ψωνάρα. Κατά δεύτερον μαρή 2 φώτο ανέβασα κι αυτές γιατί λύσσαξαν κάτι θείοι μου να δουν το μωρό αγιοβασιλάκι. Κατά τρίτον πήζω σαν τατάνα. Κατά τέταρτον, πολύ σωστά έθεσες το πνεύμα των Χριστουγέννων, πολύ χάρηκα!

fgjVrBatu2I

Kαλημέρα κορίτσια!!!

Οχι καλε σημερα δεν δουλευω ..περιμενω χαλαρα να περασει η μέρα και μετα αδεια!!!!Επιστρεφω στις 7/1!!!!!!!!!!!!Σουπερ!!!Διπλα με τις άλλες μιλαω....

Ρενάκι μου μόνο αύριο θα ξεκινήσω κάπως πιο αργά τα ραντεβού και δεν θα είσαι εκεί μπουχουυυυυυυυυυυυυ :-(

Πολύ ωραίο το άσμα. Βάλτε ρε παιδιά και για μένα την πεντάρφανη κάνα άσμα που δεν προκάμω!

Ρε κοριτσια, η συνταγη γραφει και κονιακ, και μολις ανακαλυψα οτι δεν εχω! Να βαλω ουισκι???:confused::confused::confused:
Βάλε κάνα κοκταίηλ να γουστάρουμε
βαλε χυμο πορτοκαλιου!!

αα εγω την παιρνω ετοιμη!!!!:tongue:

Μια φορά έφτιαξα (τύπου κέικ), φτάνει. Κι εγώ έτοιμη αύριο. Θα φάμε οικογενειακώς, θα κοιμήσουμε μωρό και... θα κάνω κάνα μπανάκι και ξεκούραση η δόλια μάνα!

Τα νέα μου: τρέξιμο, μέχρι και σε νέους πελάτες έσκασα μύτη (με σύστησαν και δεν έτυχε, πέτυχε), χτύπησα κι έναν καφέ στο γρήγορο αλά μοναστηράκι με τσίκι κι άλλες 2 μαμάδες μαϊου σήμερις μετά τη δουλειά (γιατί ως γνωστόν σας παίρνω όλες... για καφέ ρε), έχει μάλλον κρυώσει η κοιλιά κι είναι όλο γρου γρου από ψες (μην πω τι άλλο, φαντάζεστε, μπουρλώτο τρέχω η δόλια), ο μικρός είναι πολύ καλά, τρώει κοιμάται και γελάει φτου φτου φτου!!! Ο μπομπ ο μάστορας έχει άδεια και με πηγαινοφέρνει με τη μηχανή γιατί με το αυτοκίνητο ούτε του χρόνου δεν έφτανα από τη μια άκρη της αθήνας στην άλλη την ίδια μέρα... Ε αυτά ρε κουρίτσα, σας φιλώ στα μούτρα φορ νάου!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...