Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Εμένα κάνει τα ψώνια και βγάζει βόλτες τον μικρό. Όταν θα ξεκινήσω δουλειά θα γίνει το χάος....

πρίν από 27 λεπτά , dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Μεγάλη απάτη το air fryer, το πήρε και καλά για να μαγειρεύει και φυσικά δεν έκανε ποτέ τίποτα...

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

KΑλημέρα και από μένα!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Επεστρεψα λοιπόν και εγω μετα απο το τετραημερο σε ένα αδειο γραφειο!!!

Καταρχήν σας ευχαριστω όλες πάρα πολυ για τις ευχες σας για το κοριτσάκι μου, αλλα κυριως για τα τηλεφωνημάτα!!!Πολύ με συγκινήσατε!!!!Ευχαριστώ.

Εμεις πηγαμε πεθερα (και παλι φαγαμε καταπληκτικα διοτι η γυναικα το χει!!!!) και περασαμε και απο Ονειρουπολη!!!Εκει δε, η μικρη ξαφνιαστηκε με τον Αγιο Βασιλη.....(μαλλον ακόμα τον σκεφτεται....).Ομορφα ήταν!!

Σημερα λοιπον ήρθα πρωι πρωι με την τσιμπλα στο ματι.....κανεις εδω!!!Μονη σαν το λεμόνι!!!!!Τωρα αρχισαν δειλα δειλα να εμφανίζονται κανα δυο!!!!!!Οποτε αντε, ξυπνηστε να πούμε καμία κουβέντα!!!!

Εδω θα ειμαι συνεχεια...δε φευγω σήμερα!!!

Kαλημερα κοριτσια! Χρονια Πολλα Ρενακο!

Εγω φευγω σε λιγο, θα κανω ενα υπερηχο μαστων σημερα, κι εχω τη γκρινια της μαμας μου να μην αργησω...και φυσικα δεν προκειται να δωσει φρουτο στη μικρη, γιατι δε μπορει ολη αυτη τη διαδικασια με τον Αντωνη να ζουζουνιζει γυρω γυρω! Απο δω και περα λοιπον, καθε φορα που θα εχω μια δουλεια, η Μαριαλενα θα πινει γαλα, δε θα τρωει φαγητο αν δεν ειμαι εγω εκει να την ταϊσω...:evil:

Και δεν της εχω πει ακομη οτι πρεπει να παω και σουπερ μαρκετ...:tongue:

age.png age.png

Μπαααααααααααα κατι έγινε και μου το κρύβετε!!!!Δεν μπορεί να εξαφανιστήκατε συγχρόνως!!!Μηπως έρχεστε εδώ να μου κάνετε έκπληξη;;;;Αυτο είναι..νοικιάσατε λεωφορείο και προσπαθειτε να περάσετε τα Τεμπη τώρα!!!!!!

χα χα χα !!!η ΡΕΝΑ εμεινε μπουκαλα!!!:tongue:

ο Σπυρος απο χθες ειναι στη μανα μου,κι εγω απολαμβανω μια περιεργη ησυχια διαβαζοντας την ΕΚΛΕΙΨΗ της Meyer

ενω η μικρη μπουσουλει ελευθερα χωρις σπρωξιες και κλωτσιες!

τριαλαρο!!!!!

BsrY6EG9kPQ

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Αυτο είναι..νοικιάσατε λεωφορείο και προσπαθειτε να περάσετε τα Τεμπη τώρα!!!!!!

:lol::lol::lol: Έλα με λαμβάνεις έχουμε κολήσει στα Τέμπη και δεν μας αφήνουν να περάσουμε... Σε εγκαταλείψαμε μικρή μου τυρόπιτα;

Με τον πιτσιρικά στο σπίτι είναι λίγο δύσκολο το να κάθομαι στον υπολογιστή... Πήγαμε και κέντρο τα δυο μας για ψώνια (ή μάλλον τα τρία μας μην ξεχνάμε τον σπόρο) και μου βγήκε η γλώσσα να κυνηγάω το θοδωράκη και να προσπαθώ να θυμηθω τι άλλο πρέπει να πάρω για τον σπόρο αλλά τελικά γυρίσαμε νικητές!!!

sTK5RWOzYRU

Ταραράκι, ψυχραιμία, ψυχραιμία και ψυχραιμία ;) (κατι που εγώ δεν έχω γιαυτό και απολαμβάνω το ότι η δικιά μου δεν μου μιλάει:cool:)

Μπαααααααααααα κατι έγινε και μου το κρύβετε!!!!Δεν μπορεί να εξαφανιστήκατε συγχρόνως!!!Μηπως έρχεστε εδώ να μου κάνετε έκπληξη;;;;Αυτο είναι..νοικιάσατε λεωφορείο και προσπαθειτε να περάσετε τα Τεμπη τώρα!!!!!!

Nαι...κανουμε ορειβασια στα βραχια!!!:lol:

χα χα χα !!!η ΡΕΝΑ εμεινε μπουκαλα!!!:tongue:

ο Σπυρος απο χθες ειναι στη μανα μου,κι εγω απολαμβανω μια περιεργη ησυχια διαβαζοντας την ΕΚΛΕΙΨΗ της Meyer

ενω η μικρη μπουσουλει ελευθερα χωρις σπρωξιες και κλωτσιες!

τριαλαρο!!!!!

Κι εγω καπετανισσα τον αφησα στη μαμα μου και επεστρεψα με τη μικρη! Απολαμβανω επιτελους ησυχη τον καφε μου!

Σου αρεσει και ο Stephen King?

Πήγαμε και κέντρο τα δυο μας για ψώνια (ή μάλλον τα τρία μας μην ξεχνάμε τον σπόρο) και μου βγήκε η γλώσσα να κυνηγάω το θοδωράκη και να προσπαθώ να θυμηθω τι άλλο πρέπει να πάρω για τον σπόρο αλλά τελικά γυρίσαμε νικητές!!!

Kι εγω αυριο θα τον παω στο Mall να του παρω παπουτσια και να δουμε και τα Χριστουγεννιατικα που εχουν για τα πιτσιρικια, και ενα αγχος το εχω! Ελπιζω να γυρισουμε κι εμεις νικητες!

Ταραράκι, ψυχραιμία, ψυχραιμία και ψυχραιμία ;) (κατι που εγώ δεν έχω γιαυτό και απολαμβάνω το ότι η δικιά μου δεν μου μιλάει:cool:)

Εκανα το υπερηχογραφημα (μου συνεστησαν ψηφιακη μαστογραφια), πηγα και σουπερ μαρκετ, και γυρισα ετοιμη να αντιμετωπισω εμπολεμη κατασταση! Ηταν ψιλοτρελαμενη, αλλα ειχε κοιμηθει η Μαριαλενα και ειχε ηρεμησει λιγο και ο Αντωνης!

age.png age.png

Προσωπική πρωτοβουλία, maira95:-) Βασικά....εδώ που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θάρθεις...οσονούπω:-) Δε τελειώνει αυτό το ταξίδι....

Καλή χρονιά μαμάδες και μπαμπάδες! Με λίγο Παύλο Σιδηρόπουλο;

ΓιάννηςΚ

Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων

Kαλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!

Ολα καλά? Γειά σας κύριε ΓιάννηΚ!

Ταράκι οι μανούλες ώρες ώρες είναι απίστευτες, πέρσι η δικιά μου όταν με έβλεπε να βάζω ορό στην Ελέ μόνο που δεν έκλαιγε, όμως είχε το θάρρος να της βάλει και εκείνη, έστω τους μικρούς ορούς (εγώ της βάζω με σύριγγα 10 μλ, 3 σύριγγες στο κάθε ρουθούνι όταν έχουμε μπόλικο πράγμα (ιιιιιιου)), ενώ τα δόντια που της έχω πει να της τα πλένει κάθε πρωί δεν μπορεί:rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused:. Τι να πεις! Λύση υπάρχει, της τα πλένω το βράδυ, ο Θεός να το κάνει πλύσιμο γιατί η ρουφιάνα μου τρώει την οδοντόπαστα και μετά φεύγει και την κυνηγάω!

Είπαμε ΓιάννηΚ και θυμήθηκα αυτό

1Kr56lmReyI

Μόνο που εδώ δεν έχω ήχο να το ακούσω και δεν ξέρω αν σας έβαλα το σωστό τραγούδι.

Το πρωί όμως άκουσα αυτό

lAjAGDzMXR0

Αυτάααααααααααααααααααααα!!!!!!!

Πάω τώρα γιατί αυτές τις μέρες γίνεται τση πόπης.

Φιλιάαααααααααααα

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...