Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

μην βαρατε αλλα ο ΜΑΖΩ μου αρεσει πολυ...

3_8_14.gif

Ταρούλα αν δεν τη βρεις μη στεναχωριέσαι, θα αγοράσετε καινούριες και θα ανανεώσετε τον γάμο σας, όπως αμερική!!!!!

Nαι...σκεφτομαι να παμε στο Las Vegas...!:tongue:

Ξαναεψαξα τα σκουπιδια, την ανακυκλωση, και τη χθεσινη του πανα...σπιθαμη προς σπιθαμη...!!!:evil:

Χτες πήγαμε σύνταγμα, αν το΄ήξερα δεν θα το είχα επιχειρήσει, απαγορευμενο μέρος για τέτοιες μερες, δεν φτάνει που γινόταν ο χαμός, σπρώχνανε κιόλας. Αθάνατοι έλληνες, και στη βόλτα σπρώχνουν!!!!

Κι εμεις εχουμε κολλησει τωρα! Σκεφτομασταν το mall, αλλα ευτυχως μια κοπελα εγραψε οτι ειναι κλειστα σημερα τα σπιτακια. Μας γλυτωσε απο τσαμπα δρομολογιο. Τωρα δεν ξερω τι θα κανουμε γμτ...σκεφτομαι και τον χαμο που θα γινεται στο μετρο και ειμαι και κλειστοφοβικη...!

Σας έχω πει ότι τους λατρεύω???????

Καλοι ειναι...!

sig.jsp?pc=ZSzeb098&pp=ZSman000

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα tara εγώ που δουλεύω σημερα στο κέντρο σου λέω μη κατέβεις εχει πολύ κόσμο.:lol::lol:

Διαφημίσεις

καλημέρα σουσούδες!!!!

Ταραμακι μπας και σου επεσε μεσα σε αυτο που ζύμωνες????ριξε και μια ματια μεσα σε αλευρι κτλ. αν δεν εχεις κοιταξει ηδη. μεσα στο συρταρι με τα μαχαιροπιρουνα πχ..

το Γκαζι ακουγεται καλη φαση αλλα δεν τον βάζω τον μπεμπίνιο σε μετρο κτλ. λογικά έχει παρκινγκ εκει ε?

καλη ήτο η ξεκουραση το τριημερο. δεν πηγαμε πουθενα, δεν καναμε τιποτα αραξαμε στο σπιτι οι 3 μας!!!

πριν απο λίγο το βλαστάρι μου σε μια ένδειξη αγαπης προς το ατομο μου μου εριξε μια κουτουλια στο στομα τοσο δυνατη που εβαλα τα κλαματα.. απο την τοση αγαπη θα με αφησει αναπηρη στο τελος!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλημέρα tara εγώ που δουλεύω σημερα στο κέντρο σου λέω μη κατέβεις εχει πολύ κόσμο.:lol::lol:

Αννινάκι τι κάνεις???? Δώσε φιλιά στο βλαστάρι σου!!!!!!

ΜΠΛΙΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WZ_X43zcXcU

Μα με τίποτα δεν είσαι ευχαριστημένη???? Και απο πάνω βάζεις και ειτίλες!!!! Φτού σου!!!! Σε πείραξαν οι μπριζόλες μάλλον!!!

πριν απο λίγο το βλαστάρι μου σε μια ένδειξη αγαπης προς το ατομο μου μου εριξε μια κουτουλια στο στομα τοσο δυνατη που εβαλα τα κλαματα.. απο την τοση αγαπη θα με αφησει αναπηρη στο τελος!!!

Και που είσαι ακόμα!!!! Εχεις να φας κουτουλιά σε μύτη και στόμα που θα μετράς τα δόντια σου!!!! Προχθες μου έριξε μία και δάγκωσα τη γλώσσα, μου ήρθε να τη σκοτώσω! Αλλά δεν το ήθελε η καημένη μετά με χάιδευε.

Στο Γκάζι που λέτε έχει πάρκινγκ αφού το πρωί δεν έχει κόσμο, μέχρι νωρίς το απόγευμα είναι άδειο. Σκεφτείτε ότι χτες στη πλατεία ήμασταν μόνο εμείς οι 3 και ένα άλλο ζευγάρι με το αγοράκι τους.

Αυτά που λέτε. Οποτε θέλετε το κανονίζουμε πάντως!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Y5fBdpreJiU

Σας έχω πει ότι τους λατρεύω???????

Oχι δεν το ήξευρα να σε αγαπήσω παραπάνω!
Τα ίδια έπαθα με κουτουλιά προψές :rolleyes:

Καλημέρα, πολύ διασκεδάζω με τα άσματα που βάζετε, η καπταινεσσα ειδικά έχει δώσει ρέστα, ενόλα γκέι; χαχαχαχα για μαζω δεν αναφέρω τιποτα! Εγώ προσπαθώ να πάρω μπρος να ετοιμάσω οικογένεια να βγούμε καμιά βόλτα αλλά ρε παιδιά βρωμάω μούχλα, δεν θέλω να κάνω τίποτα, όλο νυστάζω! Τα μαγαζιά είναι ανοιχτά σήμερα;

Η πεθ μου έφερε καραμελωμένα μήλα από το τουρκία (και πολλάαααα άλλα), τα θυμάστε; Που τα πουλάνε μαζί με κοκκοράκια στα πάρκα οι πλανόδιοι; Άπαιχτα!

Σας είπα ότι έντυσα αη βασίλη τον μικρό και τον έβαλα και σε ένα αυτοκινητάκι από κούκλο αγιο βασίλη και ξετρελλάθηκε; Πολύ νουμεράντζα ο δικός μου τελικά! Στηνόταν σε 3 φωτογραφικές για πόζα το σούργελο :lol:

Εγώ σας έχω πει ότι αγαπώ τα σκαθάρια;

U6tV11acSRk

WN6Op3.png

Χελόου τσούπρες! Μόλις έφαγα την πορτοκαλόπιτά μου και σας θυμήθηκα! Το πρωί πήγαμε Allou fun park με την Κλεό , περάσαμε πολύ ωραία! Μόλις γυρίσαμε σπίτι, μάζεψα τα ρούχα που είχα απλωμένα και τα δίπλωνα. Ξαφνικά, κάτι αισθάνομαι στον αυχένα μου σαν να με τραβάει, να με τσιμπάει... Να μην σας τα πολυλογώ, κάνω μια έτσι το χέρι μου και ρίχνω κάτω μία μέλισσα (ή σφήκα, θα σας γελάσω) νταβραντωμένη να μου έχει πατήσει μία τσιμπιά.... Ευτυχώς έβαλα αμέσως φενιστίλ, μου έβγαλε το κεντρί ο Σαράντος και για καμιά ώρα νόμιζα ότι θα πάθω αλλεργικό σοκ! Αυτά τα ωραία! Α! Στο Αλλού που πήγαμε είδα και έναν παλιό μου γκόμενο!

Διαφημίσεις

τι γινεται βρε κοριτσια?

συνεχεια μας την πεφτουν?:confused::confused::confused:

ας παρουν ενα τραγουδακι λοιπον! ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!

QL3C_eAtlS0

Σωστη..ηηη!!!

ΝΙΚΟΛΑΣ...15-03-2009....ΕΙΣΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΜΠΕΜΠΗΣ...19-11-2011...ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΞΕΤΡΕΛΑΝΕΙ!!!

Το διαπιστωσα...!

ρε ΤΑΡΑ μηπως εδωσε τη βερα ο Αντωνης στη μικρη?και ψαχνεις σε λαθος πανες?:idea:

Παλαβωσες ορε καπετανισσα? Αυτη φτυνει ολον τον τοπο με τα νιανια που της δινω, τη βερα θα καταπινε?:lol:

καλημέρα σουσούδες!!!!

Ταραμακι μπας και σου επεσε μεσα σε αυτο που ζύμωνες????ριξε και μια ματια μεσα σε αλευρι κτλ. αν δεν εχεις κοιταξει ηδη. μεσα στο συρταρι με τα μαχαιροπιρουνα πχ..

Θυμαμαι πολυ καλα ποτε την εβγαλα και που την ακουμπησα, αλλα ετσι κι αλλιως τα μπισκοτα εχουν λεπτη ζυμη, οποτε δεν παιζει! Μια φορα το΄παιξα κι εγω ζαχαροπλαστισσα, και να τι επαθα... Σημαδι θεικο ηταν αυτο...:rolleyes::lol: Τι θελω κι ασχολουμαι εγω με τετοια πραγματα? Τι θεση εχει ενας τοξοτης στην κουζινα? Αυτα ειναι για τους ταυρους!:tongue:

Προχθες μου΄ριξε η Μαριαλενα μια αναστροφη στο ματι, και εβλεπα ποση ωρα αστερακια!!!

Χελόου τσούπρες! Μόλις έφαγα την πορτοκαλόπιτά μου και σας θυμήθηκα!

Λευκαδιτικη?

Το πρωί πήγαμε Allou fun park με την Κλεό , περάσαμε πολύ ωραία! Μόλις γυρίσαμε σπίτι, μάζεψα τα ρούχα που είχα απλωμένα και τα δίπλωνα. Ξαφνικά, κάτι αισθάνομαι στον αυχένα μου σαν να με τραβάει, να με τσιμπάει... Να μην σας τα πολυλογώ, κάνω μια έτσι το χέρι μου και ρίχνω κάτω μία μέλισσα (ή σφήκα, θα σας γελάσω) νταβραντωμένη να μου έχει πατήσει μία τσιμπιά.... Ευτυχώς έβαλα αμέσως φενιστίλ, μου έβγαλε το κεντρί ο Σαράντος και για καμιά ώρα νόμιζα ότι θα πάθω αλλεργικό σοκ! Αυτά τα ωραία! Α! Στο Αλλού που πήγαμε είδα και έναν παλιό μου γκόμενο!

Τα καλα τα αφηνεις για το τελος...!!!:lol:

O Αντώνης-Αnimal

KM6o1Hv7ec0

Επεσες διανα!!!:lol:

Τελικα κατεβηκαμε κεντρο. Μετα τις προειδοποιησεις της Κατερινας και της Annina ομως, καναμε πατεντες και τελικα περασαμε ωραια! Στις γυρω περιοχες δεν ειχε τιποτα, ετσι, μια και δεν υπηρχε κινηση, πηγαμε με το αυτοκινητο Ζαππειο, βολιδοσκοπησαμε την κατασταση εκει και στον κηπο, το αφησαμε στο Μοναστηρακι, και με το μετρο επιστρεψαμε Συνταγμα, χωρις το καροτσι ομως! Ηταν μεσημερι και ο κοσμος ειχε αρχισει να λιγοστευει, πηγαμε στον κηπο, στο Ζαππειο οπου ο Αντωνης επαιξε πολυ ωρα στην παιδικη χαρα, και επιστροφη στο Μοναστηρακι με τα ποδια, αλλα οχι απο την Ερμου που γινοταν χαμος. Περπατησε πολυ και δεν παραπονεθηκε το μωρο μου, 2-3 φορες μονο ζητησε απο τον μπαμπα του να τον παρει στον ωμο για λιγο! Εντωμεταξυ φοβαται τους Αγιοβασιληδες, οποτε δεν μπηκαμε ουτε σε σπιτακια ουτε πουθενα! Για φαγητο δεν υπηρχε περιπτωση στο Μοναστηρακι, οποτε πηγαμε Χαλανδρι και φαγαμε μια χαρα σε μια ταβερνουλα, οπου για επιδορπιο ειχαν καζαν ντι πι Θεσσαλονικιωτικο... Κολασηηηηηηηηηηηηηηηη!!!:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...